Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

İki şafak birden sayılıyo ne güzel ;D
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

IL Capitano

360 real askerlik , Sercide su anda izinde oldugu icin 360dan dusmuyor. Yanlismi dusunuyorum acaba ?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

BJK_Kübra

Mantıklı Cem abi sölediğin. Bu hesabı kendisi yapmış ona bi sormak lazım :)

www.bbskd.org

Banucan

ben şöyle açıklıyim
şimdi Sercan izin almazsa 360 gün olucak
izin alırsa 382 gün ama biz ne kadar izin kullancağını bilmediğimiz için sanırım 382 den geri gitmek mantıklı ;D :D
360 ı unutalım gitsin :ahaha ;D
FEDA

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Simdi daha rahat olur sercann

Bi gun bitiyor valla

Huc bitmetecek gibi gorumsede

150 gun bana 15 sene
Gibi gelmusti, size Allah sabir versin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

zoru geçtik artık sanırım volkan abi.. şimdi en azından iyi biliyoruz artık askeriyede neyin ne olduğunu.. zaman dışında bir sıkıntı olmayacaktır sanırım... :)

bu arada hiç anı yazmamışım ;D bi açılış yapayım bu açılışta sivasa ayak bastığım an ki anı olsun :D

Sivasa uçağım inince ve ben sivasın toprağına ayak basınca çok gariptim içim tedirgin, ne bilim yolunu kaybetmiş yada annesini kaybetmiş yavru bir köpek gibi sanki.. yer yurt iz bilinmiyor beni neyin beklediğinin bilinmemesi vs vs neyse indim kutu gibi bir havaalanı var sivasın zaten.. cep telefonu götürmemiştim, çantalarımı aldıktan hemen sonra ankesorlü telefonlara gittim evi,arkadaşlarımı vs vs aradım, görüşmelerim uzun sürdü biraz.. herşeyi uzundan ve ağırından alıyordum zaten önümde koskoca tedirginli ve heycanlı nerden baksan bi 5 saatim vardı.. neyse telefon filan işlerimi hallettim çıktım havaalanı kapısından bir taksiye binmek için.. etrafıma baktım 1 tane ev yada yaşam belirtisi yok heryer dağ.. içimden ulan ben nereye geldim nasıl bi şehir filan diye söylendikden sonra etrafa bakındım iyice bir taksi bulmak için ama yok.. kapıdan çıktığın gibi önünde havaalanı kadar kutu gibi açık otopark var sadece.. orda duran araba sayısıda 2 elin parmak sayısını geçmiyordu.. onlarda muhtemelen havaalanı çalışanlarına ait olsa gerek.. hiç insanda yok içeride çalışan dışında.. neyse yurtiçi kargonun arabası yanaştı girişe içeriye paketler bırakmak için.. gittim yanına sordum adama merkeze nasıl ulaşacağımı yada bir taksiye.. Adam burda taksi olmaz. servis oluyor oda uçak indiği zaman geliyor yolcuları alıp gidiyor dedi.. ben bu uzun uzun telefon görüşmeleri sonucu kaçırmışım servisi.. (bu arada havaalanıda merkez girişine 24 km uzaklıkta) bunu duydukdan sonra gözlerimdeki tedirginliği gördü anladı ve adamın gözleri elimdeki valizlere kaydı ve sordu; Ya sen nerdeydin şimdiye kadar? söyledim telefon görüşmeleri uzun sürdü hiç sanmıyordum taksinin filan olmayacağını böyle birşeyle karşılaşacağımı... Neyse sordum hemen ardından Eee ben nasıl gidicem merkeze şimdi diye.. Gidemezsin araç yok dedi.. Nasıl gidemem ben askerim burdamı kalıcam dedim.. hmm filan yaptı durdu bi kaç saniye.. tek çare var oda bekle biraz ben paketleri içeriye bırakayım ben seni bırakırım merkeze dedi.. içimi bi ferahlık sardı ;D ardındanda askeriyenin oraya yurtiçi kargoyla adrese teslim gittim  8) ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

BJK_Kübra

yurt içi kargoyla herşey adrese teslim ;D

www.bbskd.org

beckyZWICKY

ve geldim tekrardan sona..

Tekrardan evimde geçireceğim son gün..

tekrardan Yatağımdan ayrılıp 40 kişiyle aynı odada g.t kadar yataklara gideceğim gün..

tekrardan uzunca bir reklam istanbul filmine..

tekrardan sabahın 5'inde ayağa dikilip emir altında yaşayıp sosyalliğe veda için son gün..

Koskoca 12 ay var önümde bunları her gün yaşamak için, Acı veriyo leeeeeeeeeeeennnn ;D

unutmam gereken..

Banucan

morali yüksek tut Sercan hiç iyi yanı yok mu?
onları düşün askerlik zor ya giden içinde bekleyen (kalan)içinde Allah sabır versin :D
FEDA

KeePSaKe

Since 1903

Alp Erdem

beckyZWICKY

herkeze teşekkür ederim.. Allaha emanet olun ve kendinize çoookkkk iyi bakın :))))

unutmam gereken..

ERHUN

Şimdi okudum da güzelmiş yurtiçi kargo olayı. :)

Aklımızda olsun askere giderken olur olmadık yerlerde ankesörlü telefona yapışmayalım, kargo arabası falanda geçmezse bilmem kaç km yürümek zorunda kalır insan. Askerlik başlamadan zorunlu antrenman olur bir bakıma.

Hayırlı teskereler.