Ana Menü

[Anket] Kim Şampiyon Olsun ?

Başlatan NoPasaran, Nisan 24, 2011, 22:22:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Konu Kim Şampiyon olsun

Ancak cümleye bak onun futbolcusunu çok seviyorsanız onu tutacaksınız..

Çocukmuyuz biz ihsan artık rakip takım futbolcularından nefret edeceğim..

Messiyi çok beğeniyorum. Xaviyide örneğin. David Villada benim için özel bir forvet ama Real Madridi destekliyorum ..Buna sizmi karar vereceksiniz yoksa benim vicdanım mı ?

Fenerbahçenin şampiyon olmasını istemiyorum herhalde en azından gol yediğinde seviniyoruz işyerinde.

Trabzonsporsun şampiyon olmasını istemiyorum çünkü onlara karşı bir ön yargım var. Trabzonspoıru tutan çok sevdiğim kardeşlerim olsada , Lazlarıda çok sevdiğimi söyleyemem. Benim için sizin bir çoğunuzun sevmediği milletten farkı yok. Yeterki gücü verin sonra görün onları..

Ben futbol oynayanlara saygı duyuyorum ihsan. Galatasarayda oynadığı dönemdede Milan Barosa saygı duyardım. Girerdi atardı bitirirdi..

Alexte öyle. 21 gol ile ligin gol kralı. Senin dünkü maçının ilk 11 nde oynayanların toplam gol sayısı 20. Nobresi Quaresması Simaosu Ernsti Necipi vs vs vs hepsi içinde...

Burakta öyle. Çocuktaki hırsı görünce gol atınca sevinirken tebessüm kaplıyor benimde yüzümü..

Yani kısacası bırakında kişisel fikirlerimizi söylerken biraz olsun rahat duralım..

Yada siz önce gidin burada bizi eleştireceğinize, Geçen sene Bursaya yenilelim diyen Beşiktaşlıları sorgulayın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Alıntı yapılan: eRe - Nisan 25, 2011, 12:57:27
ts sampıyon olsun desemde fb sampıyon olacaktır..

fınans olarak fark acılmasın dıyerek ts nın sampıyon olması ıstıyorum
Kanka 285bin tane forma satmışlar bu sene...
Yıldız transferi yok. Son maçta kaçan şampiyonluk var... Kombine satışlarında her sene artış oluyor adamların. Fenerium'dan trilyonlar kaldırıyorlar. Şampiyon olmasalar bile her yıl 1,5 - 2 kat fazla kazanıyorlar bizden.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

eRe

kanka durum buyken bırde sampıyon olduklarında bu fark 4-5 kata cıkacak ne yazık kı :S

bır de buyuk olasılıkla son haftaya bırlıkte gırecekler.son hafta yıne kacarsa sampıyonluk bu sefer cıdden cok fenerlıyı futbola kusturur...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Nisan 26, 2011, 23:34:28
Alıntı yapılan: eRe - Nisan 25, 2011, 12:57:27
ts sampıyon olsun desemde fb sampıyon olacaktır..

fınans olarak fark acılmasın dıyerek ts nın sampıyon olması ıstıyorum
Kanka 285bin tane forma satmışlar bu sene...
Yıldız transferi yok. Son maçta kaçan şampiyonluk var... Kombine satışlarında her sene artış oluyor adamların. Fenerium'dan trilyonlar kaldırıyorlar. Şampiyon olmasalar bile her yıl 1,5 - 2 kat fazla kazanıyorlar bizden.

Adnan polat tv de demişti..her sene 40 trilyon daha fazla gelirleri var bizden diye..

:-\
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Alıyorlar abi...
Biz hakikaten halkın takımıyız. Taraftar olarak fakiriz ;D Harcamıyoruz kulübe... Alınacak birşey yok tabi. Bu da bi gerçek.

Konu dışıydı, pardons.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

[KralKartal]

Volkan, demek istedigim Alexi seviyorum diye Fener olsun
Selcuku seviyorum diye trabzon olsun,
Ardayi seviyorum diye Gs olsun, bu mantiga sinirlendim?

Ne demek ki bu simdi? Cocukluk degil, ama BESIKTAS olmadigi surece
kim olursa olsun, FB olmasa daha iyi, cunki bos bos konusuyorlar. Sinir ve ezik bir takim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi