Ana Menü

Fenerbahçe "ERSAN" ile ilgilenmediğini açıkladı

Başlatan NoPasaran, Nisan 13, 2011, 13:54:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bugünkü Takvim Gazetesi'nde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Profesyonel Futbol Takımı'nda kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm'ün transferi için girişimlerimizi sürdürdüğümüz yönünde bir haber yer almaktadır.

Daha önceleri olduğu gibi asılsız bir haberi manşete taşımaktan kaçınmaya Takvim Gazetesi'nin ilgili haberinin aksine daha önce de belirttiğimiz üzere, bahsi geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız olmamıştır, transfer politikamız gereği herhangi bir çalışmamız da olmayacaktır.

Öte yandan bugün bir başka gazete, ismi geçen oyuncuya dair herhangi bir girişimimizin olmadığı yönünde, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Adanaspor Kulübü'nün Başkanı'nın ifadelerine yer vermektedir.

Bu itibarla da haberin gerçekliğinin sorgulanmaya dahi gereği olmadığı açıkça ortadadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

Fenerbahçe Spor Kulübü
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

ah adana ah.. fiyati yukari cekmek icin uydurma haberler uretiyorlar.  :sopa
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Fenerbahçenin yaptığı işi bu konuda doğru buluyorum..

Teşekkür etmek lazım..

Aynı hassasiyeti tüm klupler göstermeli birbirine..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Adana Adali varken birsey yapamaz, boyle oyunlari FB medyasi yapiyor.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

valla bi yanım fenerbahçeyi kutlamak lazım diyor ama sonra eskiyi bi düşününce lan bu adamlar ayak yapıyor olmasın diyorum kendi kendime
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Zamanında carlos içinde buna benzer şeyler olmuştu sonra almışlardı ve ceza yemişlerdi sanırım.

Bu cezadan sonra işi daha ciddiye aldı Fenerbahçe. O olaydan sonra "bildiğim kadarı" ile ilgilenmiyoruz deyip aldğı futbolcu yok..

İlgilendiklerini sanmıyorum zaten Aziz yıldırım bir futbolcya 15-20 maçta 5-6 milyon euroları verecek birisi değil.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net