Ana Menü

LeBron Liverpool hissedarı oldu

Başlatan CR7, Nisan 07, 2011, 12:17:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

LeBron Liverpool hissedarı oldu
Miami Heat'in dünyaca ünlü yıldızı LeBron James, Amerikan Fenway Sports Group ile yapılan yoğun görüşmeler sonucunda el sıkışarak Liverpool'un hissedarı oldu.
Goal.com Türkiye
07 Nis 2011 11:27:00

NBA'de forma giyen dünyaca ünlü basketbolcu LeBron James, Liverpool kulübü hissedarları arasındaki yerini aldı.

Merseyside ekibiyle kendini özdeşleştiren James, Wall Street Journal'a verdiği demeçte, "18 şampiyonluk. Liverpool'un geçmişte sağladığı başarılar, bana ilham veriyor. Kulüp tarihi ve kariyerim arasında bir paralellik var. Kendimi onlara yakın hissediyorum." dedi.

James'in satın aldığı hisse miktarını açıklamaktan kaçınan Liverpool ve FSG Başkanı Tom Werner ise, "LeBron döneminin en iyi basketbolcularından biri. Bu ortaklığın bizlere yeni kapılar açacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Liverpool'u bırakırsın artık Cem Gören :D  :muha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

lebron'u da liverpool'u da sevmem, iyi olmuş birleştikleri.artık lp yenilince daha bir sevinirim.

Brestgerfich

İngiliz borsasından hisse satın alabiliyor muyuz biz ? :) Alalım bizde..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

konuyu görür görmez "Liverpool'u bırakıyorum" dedim. zaten yiğit de altına yazmış.

bu ne arkadaş ya. senin ne işin var lan L'pool ile hormonlu kral. git top at sen potaya.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~