Ana Menü

[El Gran Clasico] Real Madrid - Barcelona [27.04.11 -21:45] [CL]

Başlatan CR7, Nisan 04, 2011, 21:23:14

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Alıntı yapılan: L_James_6 - Nisan 25, 2011, 21:58:20
yunanistan futbolu ile mourinho'nun futbolu arasında fark var.
Ne fark vardı Barca maçlarında ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

bir daha izle istersen yunanistan maçlarıyla real-barça maçlarını.
yunanistan devamlı kapanan bir takımdı duran toptan filan bi gol bulup üstüne yatıyordu. 1-0 1-0 gidiyordu
mou gerekirse saldırıyor 10 kişi kalmasına rağmen 1-1'lik maçta galibiyet kaçtı
kupa finalinde de gayet iyi bastırdılar ilk yarı.
he inter dersen bir inter kadrosuna bak bi barça.
bir de o sırf defans yapan inter 3 gol attı o barçaya.
ayrıca barça gibi takımlara defans yapmak intihardır. herkes cesaret edemez.
ve madem guardiola o kadar büyük taktisyen,barça o kadar iyi takım 4 maçta çözseydi bu mourinho'yu alsaydı 2. maçı ve kral kupasını,interi de cl'den eleseydi. ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Benim ne Barca ne Madrid fazla umrumda olmaz tabiki Barcayı daha çok severim yalan yok ama genel bir futbol izleyicisi,takipçisi olarak Barçanın oynadığı futbol her zaman göze daha hoş geliyor ve seyir zevkini üst seviyeye çıkarıyor.. Madrid'in oyunu ise oyunu bunaltmaktan başka birşey değil ki futbolu seven bir insan bu tür oyunlardan fazla zevk alacağını sanmıyorum .. Benim tek anlatmak istediğim bu. Bir El Clasicodur gidiyor ama İngiltere'de bir derbinin yanından bile geçemez ..

Di Stefano ne demiş Real Madrid bu değil. Evet bu değil .. İşte sıkıntı burda bence ..
Hala diyorum Yunanistan ekolü ölmemiş. Bu belli oldu. Kupayı kaldırdılar.

Ama istikrarlı bir şekilde daha büyük kupaları, futbol oynayanlar kazanacak.

Bu arada birde millet kendini fena kaptırmış
Biraz daha zorlasak Beşiktaş-Fener muhabbeti gibi olucak ortalık  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi devlerinin çok özel maçlarını Star TV'den takip eden izleyicilerimiz, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler), D-Smart, Kablo TV, Tivibu, Teledünya ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlemeye devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları yasalar nedeniyle uydu cihazlarından şifreli olarak yayınlanacak. Bu nedenle Star TV'yi Türkiye içerisinde uydudan izleyen izleyicilerimizin, uydu cihazları üzerinden aşağıdaki ayarları yapması gerekiyor.

STAR TV
Frekans: 11.862 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Sembol Oranı: 27.500 MSymb/s
FEC: 5/6

1-Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3-Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

█░█░█▀█░█░░█▀█ ░█▄█░█▀█░█▀▄░█▀▄░█░█▀▄
███░█▀█░█░░█▀█ ░█░█░█▀█░█░█░█▀▄░█░█░█
█░█░█░█░█▄░█░█ ░█░█░█░█░█▄▀░█░█░█░█▄▀

NoPasaran

;D

Real kendi sahasında maç vermez belkide, deplasmanda napcak  ???
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, yarın Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında son derece gergindi. İspanyol teknik adam, yaptığı açıklamalarda Jose Mourinho'ya şok sözler söyledi.

İkili arasında Kral Kupası finali ardından başlayan söz düellosunun hatırlatılması üzerine sözü alan Guardiola, "Mourinho direkt benim hakkımda konuştu. Ben de öyle yapacağım. Yarın maçta onu göreceğim. O sadece bu odanın (basın toplantısının düzenlendiği oda) si..lmiş hocası. Onun ayak oyunlarına gelmeyeceğim." diyerek tüm basın mensuplarını şok etti.

Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'nı hak ettiğini söyleyen Guardiola, "Onları kutladım, tıpkı takımım gibi onlarda gereken mücadeleyi gösterdiler ve kazanan onlar oldu. Ben takımımla gurur duyuyorum. Yenilgiyi asla hakeme bağlamadım. Böyle bir şey asla yapmam. Mourinho'nun metodlarını herkes iyi bilir. Dediğim gibi yarın sahada onu göreceğim." dedi.

Guardiola'nın bu şok sözlerine Mourinho'dan nasıl bir yanıt geleceği ise şimdiden merak konusu.

Utanmaz rezil kel herif.

Cem Goren

Madrid yarın tek farkla dahi kazansa bu tur gelecektir. zira Jose kendi evinde kazandığı bir maç sonrası o turu ne yapar eder geçer. Gerekirse ronaldo sağ bek oynar pepe kaleye geçer takım orta sahayı geçmez falan. ama o turu geçer

beckyZWICKY

iyi konuşmuş.. Doğru konuşmuş pep.. td'liğin yanında bu tür lafları ve laflarla ayak oyunlarını iyi bilen biri jose..

Guardiolanında ağzını bozdurduysa diyecek bişe yok..

Jose hep böyle konuşuyor bu 1 kere bezip cıkıp konuşmuş cok mu? evet ayıp ama josenin yanında değil. Ayrıca jose konuşunca, adamın tarzı bu, hehe iyi demiş filan oluyor zaten
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

O sadece bu odanın (basın toplantısının düzenlendiği oda) si..lmiş hocası.

ben Jose'nin hiç böyle konuştuğunu görmedim.

Cem Goren

eRe

pep boyle bırsey demedı yav :S favorı madrıd sakatlarımız var umarım yarın ıyılesırler ve kazanırız.kupayıda hakedıp aldılar dedı.bu laflar bence bıraz abartı :S
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Jose Mourinho ile Guardiola sanırım 6 kere karşılaşmış.

Mourinho : 3 galibiyet
Guardiola : 1 galibiyet
2 beraberlik..

Bu bile yeter aslında.
Bölünür senin için uykular!