Ana Menü

Bursaspor Sercan ve Volkan ile yeniden anlaştı

Başlatan NoPasaran, Nisan 01, 2011, 00:03:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bursaspor'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ardından, takımın yıldız isimleri Volkan Şen, Sercan Yıldırım ile anlaşmaya varıldı. Ozan İpek ile ise anlaşma henüz sağlanamadı.

Bursaspor'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılar, yıldız oyuncuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Yıldızların yarın imza atması bekleniyor. Ozan İpek ile de görüşmeler sürüyor, ancak anlaşma henüz sağlanamadı.

Bu arada Bursaspor yönetiminin, Arjantinli Batalla ile de sözleşme uzatmak istediği, görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Güle güle kullansınlar. Baska da bi takımda özellikle büyük takımda oynayamazlardı bence.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Ben bu iki adamında başarılı olacağına inananlardanım..

Bir tanesini alsaydık bari..

Yerliler imza atınca kulüplerine canım sıkılıyor arkadaş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

cok ıstıyordum ama kısılıklerı gosterdı kı ıyı kı almamısız..alternatıfı bol ıkısınınde
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Nisan 01, 2011, 00:08:13
Güle güle kullansınlar. Baska da bi takımda özellikle büyük takımda oynayamazlardı bence.

Aynen, bu gibi cok gördük...Sonrasi maglum .
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Alıntı yapılan: eRe - Nisan 01, 2011, 00:44:56
cok ıstıyordum ama kısılıklerı gosterdı kı ıyı kı almamısız..alternatıfı bol ıkısınınde

Bende Ozan İpek ve Volkan Şen'i çok istiyordum gerçekten..

Ama bu sene İnönüde olan maçta yaptıklarını unutmuyorum ve istemiyorum artık.
Zaten performanslarıda iyice düştü şımardılar sanırım.
Bölünür senin için uykular!