Ana Menü

Survivor "Ünlüler-Gönüllüler"

Başlatan carsi52, Mart 25, 2011, 00:57:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

abartıyolardır annesi konusunda diye düşünüyorum :D
FEDA

KeePSaKe

Since 1903

Simurg

Nihat Doğan Gözyaşlarına Hakim Olamadı!
   Dominik'teki 'Survivor Ünlüler Gönüllüler'de günlerin ilerlemesiyle yarışmacılar da zorlanmaya başladılar.
En çok ilgi gören yarışmacılardan Nihat Doğan ülke özlemi ve yarışma stresi nedeniyle duygusal bir yoğunuk yaşayrak bir köşede ağlaması ekranlara yansıdı.
Nihat'ın yaşlı gözlerle şu sözleri sarfettiği görüldü ;"Tulum peynirini   özledim. Ülkemin ezanını özledim. Kaçarsam ülke hasretim yüzünden kaçarım" .
Nihat Doğan'ı ağlarken gören Pascal Nouma, "Nihat Doğan sen büyüksün" diye destek verdi.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Since 1903

Banucan

FEDA

Ersin Develi

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

İzleyen var mı yarışmayı :D Çok komik ya gönüllerdeki Taner'i izleyin derim adamın yapmadığı manyaklık yok  ;D

90 Saniyede Taner

www.acunn.com da bütün videoları var :D
Since 1903

BJK_Kübra

Nihat bir, Taner iki zaten ya ;D gülmek istiyosan izlemek lazım gerçi ben hep sonradan videolarını felan izliyorum ama ;D
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

IL Capitano

Bu Taner nereden? k yerine g diyor hep ama bi de almanyadanmis gibi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

KeePSaKe

Bende başta öyle zannettim ama Kıbrıs'da yaşıyormuş Girne Üniversitesi'nde okuyorum demişti zaten yabancı değil aslında daha önceden Yetenek Sizsinize katıldı oda makara izleyin süper bir adam ya  ;D

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Taner Tolga Tarlaci & Maxwell Danladi - 05.12.2010 / TurkHD.com
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

IL Capitano

Taner Tolga Tarlaci;

1984 Almanya doğumlu olan Tarlacı KKTC'de yaşıyor ve Girne Amerikan Üniversitesine Halkla İlişkiler Bölümünde halen öğrenci olarak devam ediyor. Maceracı ruhu ile herkesi düşündürüyor ve kendisine hayran bırakıyor. Kendiside özgür olmayı çok sevdiğini her seferinde belirtiyor.

http://paylasonline.com/taner-tolga-tarlaci-kimdir/

Ben guney sahillerimize gelen gurbetcilerden biliyorum bu siveyi  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

BEŞİKTAŞK