Ana Menü

Sercan Yıldırım Lokomotif Moskovada (Transfer Gerçekleşmedi)

Başlatan carsi52, Mart 02, 2011, 17:01:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Alıntı yapılan: s.volkan :) - Mart 13, 2011, 14:11:44
Üslüp sorunun var kaan senin

Sercan aile dostun veya akrabansa Sercana söylediğimi geri alabilirim abi kendi kulübü bu kadar savunmuyor adamı.

Seni neden bu kadar alakadar ediyor Sercandan bişey olmıcağını söylemem merak ediyorum.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Sercan yada başkası benim için sorun değil, olamazda..

Ancak bir bok olmaz demek üslup sorunudur..

Konuşma adabıdır..

Konuşmayı gerginleştirici cevap yazmanın anlamsızlığını anlarsın. Hem Kendin için hem çevren için bence..

Savunursun geçersin buna kimse bişey demez, bir bok olmazada bişey demez ancak dediğim gibi bu üslup seni itici yapar..

Buda san bir tavsiyem olsun..Ciddiye alırsın yada almazsın sorun değil..

----

Sercan konusuna gelince,

Biz sadece sercan değil genel bir sorun var. Rakip takım oyuncusunu kötüleme. Sercan da karakter sorunu var sanırım. Bunu kabul etmemek imkansız. Ancak şöyel bir düşün. Senin hangi gencine 5,5 miilyon euro verir yabancı bir klup..

Gerçekler var yani.

Türkiyenin 5.büyük kulübünün futbolcusu bugün herkesin dilinde ise bunu kabul etmek lazım..

Herkesin dilinde derken her transfer döneminde baş listede ;)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Volkan Başaran bi b.k olmaz dediğinde kafana s.yım dediğinde hiç birşey olmuyor..
Biz söylediğimizde üslup sorunu  :ok Seninde farklı bilinmeyen sorunların var sanırım.

Bi dediğinle bi dediğin uyuşmuyor dediğimde bunu kastetmiştim..
Sen bugün söylediğini diğer gün unutuyorsun Volkan abi..

Bendende sana bi tavsiye abi yaptığın şeyin her zaman arkasında dur..Birşeyi yaptıktan sonra karşı tarafta aynısını yaptığında aa ne terbiyesizsin sen diyip sanki kendin yapmamışın gibi gösterme.

Son olarak aynı Ahmet Çakar gibisin abi sende  :)
Birileri X kötü diyorsa sen iyi diyorsun.Birileri X iyi diyorsa sen kötü diyorsun..Buda farklı olma çabası sanırım.

*Sercan'a gelince..

Sercan Necipten,Onurdan,Rıdvandan tabi daha ünlü olucak bi tarafta geçen sene Bursada ilk 11 oynayan ve şampiyon olan Bursa..
Diğer tarafta arada sırada 11 başlayan necip ve bırak 11 başlamayı sonradan bile oyuna giremeyen Onur ve Rıdvan..

Hani nerde verdiler mi 5,5 ? Gitti mi Sercan ? Bursanın elinde kaldı şuan kimse 5,5 vermedi yani..

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Algı sorunun var sanırım senin..

O mesajımın olduğu tarihlerdeki haberleri okursan daha net fikrin olur. Mansimovun Beşiktaş için bir reklam aracı olarak kullanıldığı düşünülüyor ve tepkiler artıyordu. Savunan bir tane bile adam yoktu açıkcası..

Bu kadar iyi izleyicisin zamanında hilbert için "Bu adamdan cacıık olmaz "demiştim..

Bunun argocası "Bu adamdan bir bok olmaz" dı aslında..Ancak savunanlar beğenenler var diye ben onların düşüncelerine bu tarz argoca konuşmadım konuşmamda..

Bir maç sonrası rakip oyuncuya bir çok şey söyleiyor forumda bunlar hiç sorun değil ancak durup dururken sadece Sercanın futbolculuğu konuşulurken ettiğin kelime anlamsız..

Konuyu getirdiğin nokta bu kadar uzuyor işte.

Ben Sercanı çok beğeniyorum. Biraz gol atma yeteneği olsa bence bu fiyatını 2 ye katlayabilecek bir oyuncu. Daha da bişey demiyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Biraz gol atma yeteneği olsa bence bu fiyatını ....

Zaten sorun bu Volkan, forvetse gol atacak...Yada farkli meziyetleri olacak. Bursada bile BANKO oynayamiyorsa,
sen dusun Sercani.

Sercan bir Ahmet Dursun, bir Ilhan Mansiz, bir Tuncay, bir Serhat degil ki...O kabiliyeti goremiyorum suan.
Belki 1-2 sene sonra daha iyi olur, ama suan icin sisirilmis bir balondur.

Unlu olmasi onemli degil, takima katkisi onemli, bir necip ve ersanin yarisi olamaz ki bu Sercan.
Ona bakarsan BATUHANDA kafa olsa Sercan yanindan gecemez Batunun.
Nobrede son vuruslar iyi olsa, Nobreyi kimseye degismeyiz.
vs vs.

Ama senin begenmen, benim begenmemem onu ne kotu ne iyi yapar. Yorum farki olacak, ve Sercan oynadigi
futbolla ileride bunun cevabini verecek tek kisidir.

Ek olarak, anadoluda oynayan her forvetin adi duyulur, anadoluda zaten takimini sirtlayanlar 1-2 kisiyi gecmez
bunlarin 1 kesin forvettir, zamaninda cok gorduk, zafer biryol, serkan, okan, makukula gibilerini.
Ama BUYUK takimlarda kayiplar. Hepsi oyle olacak degil, ama Sercan'in + ozellikleri nelerdir? Umut vaad eden nedir?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

artik bi anlayistan vazgecmek gerekiyor
eski anadolu takimlari kalmadi
mesela bursanin antepin kayserinin ellerinde artik cok iyi imkanlar var,artik kolay kolay kolay adam vermiyorlar büyük takimlara
ya büyükleri kazikliyorlar yada futbolcu büyüge gitmek icin kendini harciyor
anlayis degisti
anadolu takimi dediklerimizin oynadiklari oyun göteriyor zaten degisimi
sercan bana görede iyi bi futbolcu ama sanirim kendini gelistirmede sorun var
fiyat bu kadar yüksek olmasaydi kesinlikle seneye gesedeydi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

yerli ve bu yaşta sercandan iyi kaçtane oyuncu var bu ülkede yahu?

ben şahsen sercan bizde olsun isterdim. Aslında kim istemez ki bizim vasat oyuncuların biri yerine sercanı yada nobre yerine sercanı..

Yada

Sercan bizde olsaydı, kiralık gönderdiğimiz Ali Kuçik ve onur ersan necip rıdvan filandan daha fazla saygı duyulurdu sahip cıkılırdı sevilirdi. Bu kadar net konuşuyorum.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Maalesef Turkiyemizde forvet ve futbolcu yetistirme sorunu var,
dusunsenize Sercanlara kaldik.

Artik gol krallari yabancilar oluyor.

Eskiden yerliler alir götürürdü bu isi. Sercan önce gol krali olsun hatta ilk 3'e girsin, olmadi ilk 5.

MERT NOBRE 6 gol !

SERCAN YILDIRIM 6 gol ! 15 macta.

Bir makukula firtinasi vardi, adam suan 4 golde.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi