Ana Menü

Şok ! İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fes edildi

Başlatan eRe, Şubat 14, 2011, 20:59:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DIABLO

schuster işine bakar duygusal yaklaşmaz olaya.
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

RCA

hayır abi olmuyor faşişst diktatör..

adam ispanyol görünümlü alman.. adam buraya inanmasam da başarılı olmak için gelmiş.. adam ibrahim üzülmezin yaşını biliyor ibrahim üzülmezin bir kere kapasitesini biliyor..

bizim gibi ibrahim üzülmezin galatasaraya attıgı golde değil ki hala,

ya da bizim gibi taraftar gözüyle bakmıyor duruma,

adam tamamen mantık açısından baktı.. bu iki oyuncu aynı takımda oynayamaz dedi

sonra ne dedi biri gitmeli baktı 36 yasında gitmeye yakın kapasitesi suan da futbolcuların içinde en düşük olan (yüreği katmıyorum) oyuncu o..

ve gönderin dedi.. ne dicekti abi adam?

teknik direktör takım için yaptı.. her ne kadar son 2 ay da takım adına pek olumlu işler yapmasa da böyle birşey yapması gerekliydi.

sen gidip kaptanını A2 ile mi çalıştırcan ya da bekleticeksin taa ki jübileye kadar..

ani bir karar verilmesi gerekti ve o da olması gerekeni yaptı.. inanın ben ağladım gitmesine videolarını izleyince..

şu da bir gercek devre bitsin toraman gider arkadaş.. daha barınamaz bu kulüpte, nefret ediyorum çünkü.

ersan gelsin bir türk daha stoperimiz olsun sivok olsun yeter. altından kalkarız birşekilde.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Grocbenn

Yine yönetim yine komedi..

Üzülmez durduk yere yumruk atacak değil kimseye..Mutlaka küfür olayı vardır..

Kaptanına küfreden adamın da bu takımda işi olmamalı..Ama kısacası yemedi..Ne Schuster ne de yönetim Toraman'ı göndermeyi göze alamadı..

+18 !

Etkiye tepki göstermiş bence..

İbrahim hiçbir zaman hırsından dolayı kötü şeyler yapmadı,rakibe karşı.

Toraman'ın hâlâ bu takımda olması içime sinmiyor!

[KralKartal]

İbrahim Üzülmez (Odaya girer girmez kükrer): A... k.. herkesin! Adam olun lan!

Aurelio ve Nobre: Kaptan ne oluyor ya! (Üzülmez, birden Toraman'a saldırır ve iki yumruk atar; biri kulağa, diğeri enseye. Futbolcular hemen araya girer.)

Simao: Bu nasıl iş, ben hayatımda böyle skandal görmedim! Çok yanlış, çok.

İbrahim Toraman: Niye vurdun bana? Ne biçim adamsın sen, ayaktayken vursana!

İbrahim Üzülmez: Bana kimse küfredemez. Ben gideceğim ama seni de götüreceğim.

Schuster: Bu rezaletin hesabını vereceksin Üzülmez; oyundan çıkıyorsun! İsmail soyun, giriyorsun. Ortalık yatışınca Schuster ve futbolcular İbrahim Toraman'a sorar: " Neden saldırdı sana?"

İbrahim Toraman: Bilmiyorum, şerefim üzerine yemin ederim ona bir laf etmiş değilim. Ettiği küfürleri üzerime alsam kendimi savunurdum.

fotomac kaynaktir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

husoeagle

benim anlamadığım bi nokta var golü 1. dakikada yedik
diyelim ki toraman golden dolayı küfür etti
45 dakika bunun hırsıylamı oynadı üzülmez
yada madem kaldıramayacağı kadar büyük bi küfür neden anında orda tepki göstermedi
onuda geçtim eğer bu yukarda yazılan diyalog doğruysa hiç artistlik yapmasın küfür ettide o yüzden yumrukladım diye

melankolizm

- bende şurayı anlayamadım. hem diyor Beşiktaş kaptanına yakışmadı, işte gitmesi gerek filan ama isterse altyapıda görev alabilir diye madem Beşiktaşlılık yüzünden gönderiyorsun niye böyle teklif götürüyorsun,

asıl Beşiktaş duruşunu kendin taşımıyorsun ki :S başkan. sende istifa et.

KeePSaKe

Fotomaç yine uçmuş hala ciddiye alan var mı bu gazeteyi :D
Since 1903

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

yönetimin sagi solu belli olmaz.. aslinda bunun icin baska bir deyim var ama yakismaz simdi..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez'in  affedilerek yeniden takıma döndürülmesi ihtimalinin olduğu öğrenilmesinin üzerine Beşiktaşlı yöneticilere ulaştık.

Beşiktaş Yönetim Kurulunun  bugünkü toplantısının ardından ulaştığımız Beşiktaşlı yöneticiler HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Bu konu ile ilgili kararı verdik. İbrahim Üzülmez'in tekrar kadroya dahil olması söz konusu olamaz. Ancak biz kaptanımızı Beşiktaş'a yakışır bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Bu yüzden Fesih edilmiş sözleşmeyi TFF'na göndermedik. Bunda ki amacımız, ligin son maçında kaptanımıza jübile tarzı bir veda gerçekleştirebilmek" diyerek sözlerini tamamladılar.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

eRe

ismailde 1 ay yokya ondandır

ersan sakatlandıgı ıcın toramanı gonderemedıler
sımdıde ısmaıl sakatlandıgı ıcın ıboyu gerı alıyorlar

boyle bır yonetımımız var ıste!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

Eğer bunun için geri alıyorlarsa rezillikten başka bir şey değil.
Since 1903

keskinli

yanlis anlasilma var sanirim
yeniden besiktas formasi giymeyecek,sözlesme feshi federasyona gönderilmeyerek,
onurlu bi sekilde saliverilecek
her ne kadar olayin oldugu anda cok kizsamda yaptigi agir hataya ragmen bunu hakettigini düsünüyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin