Ana Menü

Şenol Güneş "Beşiktaş taraftarına helal olsun"

Başlatan NoPasaran, Ocak 24, 2011, 17:53:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Güneş, futbol odaklı bir takım olduklarını vurgulayarak, "Sahaya çıkıp emek veriyoruz. Emek verenlere de saygı duyuyoruz. Hiçbir takım için zayıf ya da güçlü yorumunu yapamazsınız. Bütün maçlara bakıldığında hep kazanmaya yakın olan tarafız. Ama kaybettiğimiz maçlar oldu. Kalitemiz ve kapasitemiz var. Başarmak için gücümüz var. İnançlıyız, cesuruz. Bütün oyuncularım kendilerini takımın bir parçası olarak hissediyorlar. Fenerbahçe transfer yapmadı. Galatasaray ve Beşiktaş çok transfer yaptı. Bursaspor ise bir oyuncu aldı.

Beşiktaş renkli bir takım. Avrupa kupalarında oynuyordular ve ligde sıkıntılar yaşadılar. Büyük paralar harcadılar. En pahalı ve zengin takım diyebiliriz. Sonucu ne olursa olsun oynadığı futbol seyir zevki veriyor ve tribünlerini dolduruyor. Onlarla oynayacağımız maçta turu geçecek her sonuç bizim için makbuldür. İki maça baktığınızda Fenerbahçe maçı daha önemlidir. Çünkü bana sorarsanız, lig bizim için kupadan daha önemli. Ama Beşiktaş maçını önemsemiyoruz anlamına gelmez bu durum" ifadelerini kullandı.

"ÜÇ İSTANBUL TAKIMININ BİRBİRİYLE YARIŞMASI BİZİM İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIR"

Güneş, bir gazetecinin, "Heyecan yaratmak isteyenler, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yukarıya çekmeye çalışıyor mu? Lider Trabzonspor'un tribünleri dolmuyor. Oyuncu ıslıklanıyor. Bunu nasıl karşılıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise, "Şehir ve camia bütünlüğü sağlanamamış. Geldiğimiz günden bugüne mesafe alamamışız. Bu düşünceler değişmeli.

Değişmezse ben değişeceğim. Taraftar grupları ne yapmalıyız diye düşünmeli. Sorun çıkarmasınlar, kulübe yardımcı olsunlar. Takım üzerinde etkili olmaya çalışmak taraftarlık değildir. Bir yıldır yapılanma için uğraşıyoruz, şimdi yine konuştuğumuz konuya bak. Başka bir oyun var demek ki, ben bu oyunda olmam. Doğru olan buysa, hep birlikte tribünden küfür edelim. Sabırla desteklemelerini ve sevmeleri gerektiğini söyledim.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın üstte olmasını ben de isterim. Birini geri bırakmasınlar. Üçü de birbiriyle yarışırsa bizim işimiz kolaylaşır. Eğer içlerinden herhangi birini yukarı çekmek istiyorlarsa üçünü birden çekmeye çalışsınlar. Eskişehirspor ve Gaziantepspor'da geliyor. Yarış heyecanlı olsun. Yarışta geri kalmak olabilir ama öne geçmek için diğer güçleri öne itersen doğru olmaz" dedi.

"BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİ 14 PUAN GERİDEYKEN STADI DOLDURUYOR, YA BİZ!"

Beşiktaş taraftarının 14 puan gerideyken stadı doldurduğunu da ifade eden Güneş, "Beşiktaş camiası takımına sahip çıkıyor ve 14 puan geride olmalarına rağmen tribünleri dolduruyorsa, bizim taraftarımız da daha fazlasını yapmalı. Ben her şeyi doğru yapmıyorum. Eksik yaptığımızda bizi tamamlayın. İyi yaparken beni översen ben rahatsız olurum. Param varken para veriyorsun. Param yokken para vermiyorsun?

Ayak oyunları hep vardı demedim. Bunları önlemek gerek. Gazeteler İstanbul takımlarının etkisinde kalacaktır. Geride kalmalarında destek gelebilir. Eleştirirken desteklerler. Biz şampiyon olsak da onlardan gazetelerden daha geride kalırsınız. Tribüne gelen seyircimiz rakiplere baskı kurmak istiyorsa takımına sahip çıkmalı. İstanbul'da bunu yaptık centilmence" diye konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

istanbulda olimpiyati doldurduk diye hava atiyorlardi bide
destek bi tek kupa finallerine gitmekle olmuyor,destek sürekli takimi desteklemek demektir
senol günes iyi bi hoca
trabzon gibi karisik bi camiada basarili olmak cok zor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Alıntı yapılan: keskinli - Ocak 24, 2011, 18:05:22
istanbulda olimpiyati doldurduk diye hava atiyorlardi bide
destek bi tek kupa finallerine gitmekle olmuyor,destek sürekli takimi desteklemek demektir
senol günes iyi bi hoca
trabzon gibi karisik bi camiada basarili olmak cok zor

Bu hafta bunu daha iyi anladım ben :)

65. dakika inanılmaz stress yarattılar takıma
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

Türkiye'de başın öne eğilmesin aldırma diye başlayan yenilince bile takımına destek veren bi seyirci grubu var mı bana göre kötü günde de yanındaysa taraftardır çünkü
Şenol Güneş doğru ve güzel konuşmuş ve bu arada beraberliğe razılar.
FEDA

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.