Ana Menü

İstek BöLümü

Başlatan Delirdik, Kasım 20, 2006, 18:14:09

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdc

Mp3 olarak vardır.
kralcarsimedia.com'a bak bi
HAYATTA BEŞİKTAŞ

mattias_nouma

ArkadaşLar bu youtube ye nasıl Video koyuyoruz onu Bi yazın yaa Bİde üyemı olmak gerekıyoır youtube yee.Bi zahmet yazın
CehenNeMDe AteŞinLe Kavur Bizi BeŞikTaş

@LAYINA GİDER

poacher

arkadaşlar video yada mp3 deil ama istek sonuçta kirlilik omasın die burdan istiorum
önceden forumdada vardı yanlış hatırlıyorsam çarşı neden anarşisttir diye bi yazı
aradım bulamadım elinde olan varsa ve yardım ederse mutlu olurum :D
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

FASA20

ANKARAGÜCÜNE YAPILAN 8-0 I UNUTMA TEZAHÜRATINI BİLEN VARSA YAZSIN YA ACELEEEE İLK YARI OYNANAN BJK-ANKARAGÜCÜ MACINDA  SÖLENEN MARŞI

BerkAy1903

Alıntı yapılan: FASA20 - Ocak 01, 2007, 19:52:54
ANKARAGÜCÜNE YAPILAN 8-0 I UNUTMA TEZAHÜRATINI BİLEN VARSA YAZSIN YA ACELEEEE İLK YARI OYNANAN BJK-ANKARAGÜCÜ MACINDA  SÖLENEN MARŞI

92-63 sezonunda
beşiktaşım şampiyonluk yolunda
hatırlayın ne olduuu ankarada
8-0 ı unutma...
19o3

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: carsi_cakali - Ocak 02, 2007, 12:41:56

92-63 sezonunda
8-0 ı unutma...

baştan sona yanlıştır bilgine

92-93 sezonunda
iki takım şampiyonluk yolunda
hatırlayın ne oldu ankarada
8-0'ı unutma...
unutmadık unutmayacaz
cimbomun a.... koycaz

saygılarımla

BerkAy1903

saol kardeş acele acele aklıma o geldi :D yanlışlıklada 63 yazmışım :D yaw o maçın golleri lazım bana bulabilirmiyiz????
19o3

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: carsi_cakali - Ocak 02, 2007, 12:51:09
saol kardeş acele acele aklıma o geldi :D yanlışlıklada 63 yazmışım :D yaw o maçın golleri lazım bana bulabilirmiyiz????

http://www.kralcarsimedia.com/forum/index.php?topic=1251.0 bu topicten izleyebilirsin

ayrıca

www.kralcarsimedia.com adresindende nostalji kısmında mevcuttur oradanda indirebilirsin

saygılarımla

carsi52

Alıntı yapılan: carsi_cakali - Ocak 02, 2007, 12:41:56
Alıntı yapılan: FASA20 - Ocak 01, 2007, 19:52:54

92-63 sezonunda
8-0 ı unutma...

ulan berkay ne 63 ü lan :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bölünür senin için uykular!

CORPS

Kadiköy'deki fb-BJK maçi öncesi "Beş olsun istiyorum" diyen ve maçi 5-1 kaybeden Todor Veselinoviç; 06.01.1990 (Bunu detaylı anlatalım : Sezon 1989-1990. Ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçından bir gün önceydi.Fenerbahçe'nin teknik direktörü:"Gönlümde beş yatıyor.Şu Beşiktaş'a beş atmak en büyük isteğim" diyordu. Beşiktaşlı oyuncular bu haberi okuyunca şaşırdılar. Tarih 6 Ocak 1990.Yer Kadıköy. Daha 4. dakikada Wilson kafayı vurdu. Beşiktaş 1-0 önde.Fenerliler şaşkın.Fenerbahçe,8.dakikada Oğuz'la eşitliği sağladı.Fenerliler umutlanmıştı.Ama... 19. ve 52. dakikalarda Ali, 59. dakikada Metin ve sonunda 71.dakikada
Feyyaz kapanışı yapıyordu: 5-1 ! Maçtan sonra Beşiktaşlı oyuncular "Veselinoviç'in gönlünde beş yatıyormuş, işte buyrun BEŞ...
Bu maçın golleri var mı abi saygılar

Brestgerfich

bursa maçındaki sessizlikten sonraki müthiş tezahürat var mı ?video ?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Delirdik

gökhan yazıLı oLarak anLatsam sana ? :D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

BerkAy1903

bu sene oynanan 0_0 biten ankaraspor_bjk maçının özeti çok çok çok çok lazım bulana 2 rep :D
19o3

delgado.10

Lütfen beyler

100.Yil VCD sini upload edbilen biri varmi
2 CD den olusacak bu benim evde vardi ama bulamiyorum buldugum anda bende upload ederim rapidshare de

simdiden coook tesekkürler
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm