Ana Menü

Batuhandan yine garip hareket, bu kez Raula..

Başlatan NoPasaran, Ocak 14, 2011, 10:03:14

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Antalya'da kamp yapan iki takım Schalke 04 ve Eskişehirspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Skor 1-1 ama önemli olan bu değil. Sahaya çıkış seremonisinde Raul başkan tüm karizmasıyla ve sakinliğiyle sahaya doğru adım atıyor. Hemen arkasında kadraja giren Batuhan kardeşimiz de sahada yerini almak için uygun adımda. Ağzında sakız varmış yokmuş hiç önemli değil. Fakat ben olsam futbolcu kimliğimi de bir kenara bırakıp, bu yaşayan futbol efsanesiyle bir kez olsun konuşmak ve tanışmak için bütün imkanlarımı kullanırdım. Fakat Batuhan efendi oralı bile olmadan yoluna devam ediyor. Olabilir onun görüşü de bu şekildedir saygı duyarım ama yanındaki futbol efsanesine duyduğum saygının binde biri değildir bu saygım. Gerçi ''Guti naber lan'' diyen bir zihnin Raul'ü tanıması bile mucize ya. Neyse!

Bunun devamı da var elbette. Takımlar selamlamanın ardından tokalaşma faslına geçince bizim ''genç yeteneğimiz!!!'' Raul ile tokalaştıktan sonra elini şortuna siliyor ve objektiflere sırıtıyor. Ne diyelim. Yorum sizin...

http://desportivofutebol.blogspot.com/2011/01/aradaki-93456416565465456-farki-bulun.html

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

şımarık hiç birşey olmaz senden terbiyesiz!
FEDA

[KralKartal]

Batuhan Bakirköye yatirilmali, yazik.
Aciyorum bu cocuga.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Grocbenn

CR7

Eskişehirsporlu futbolcu Batuhan'ın topsuz pozisyonda yaptığı hareket sonrası sakatlanan ve sağ ayak tarak kemiğinde kırık oluşan Merthan, sahalara bir an önce dönmeyi beklerken, Batuhan'a da dava açmaya hazırlanıyor.

Kasımpaşalı futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batuhan'ın yaptığı hareket sonrası 3 ay sahalardan uzak kalacağını belirterek, ''Hareket Batuhan'ın yanına kar kaldı. Kendisine maddi ve manevi tazminat davası açacağım'' dedi.

Ayağının şu anda alçıda olduğunu kaydeden Merthan, ''3 hafta daha alçıda kalacak. Ondan sonra tekrar kontroller yapılacak. Sağ ayak tarak kemiğinde kırık var'' bilgisini verdi.

Batuhan'ın yaptığı hareketin futbolla ilgisi olmadığını anlatan Merthan Açıl, ''Kasıtlı olarak böyle bir hareket yaptı. Bu beni çok üzdü. Hakemin görmemesi, raporlara yazılmaması ve Futbol Federasyonunun da buna kayıtsız kalması ayrıca üzüntü yarattı. Bir süre daha oynayamayacağım. Bu şekilde 3 ayım gitti'' dedi.

Kasımpaşalı futbolcu, yaşadığı olaya rağmen hareketin Batuhan'ın yanına kar kaldığını tekrarlayarak, şunları söyledi:

''Avukatımla görüştüm. Pazartesi ya da salı günü Batuhan'a maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Fair-play'den ve centilmenlikten bahsediyoruz. Yapılan hareketler hoş değil. Herkes Batuhan'ı biliyor. Ben sakatlanıp futboldan uzak kaldım. Ama o antrenmanlarını yapıyor ve maçlarını oynuyor. Ben 3 ay sahalardan uzak kaldım. Bu da beni üzüyor.''

[/color]
[/color] :alkis
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ersin Develi

Çok insan gördüm,ama hiç birine acımadım,hallerine üzüldüm sadece,şifa bulması için dua ettiklerimde oldu.
Hayatımda ilk defa bir insana acıyorum,o da bu insan azmanı.
Bilinç altını o kadar merak ediyorum ki,sırf gündemde kalmak için her b.k u yiyor.
Yazık gerçekten çok yazık.
Ölüye bir gün deliye hergün ağlanırmış,ailesine çok üzülüyorum bu çocuğun.

Cem Goren

ah ulan guti türkçe bilseydide öyle dediğinde sana bi tane koysaydı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

nbacem

bu adi herifi hala futboldan ve insanlıktan hatta tüm avrupa ülkeleri sınırlarından men edip afrikanın en ücra köşelerinden birine göndermediler mi?
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

Bide bunu savunanlar vardı ya düne kadar.. Hala daha savunuyorlar mı cok merak ediyorum harbiden..

Şerefsizin teki başka hiç birşey değil.

yaşı 20 filan kalıplıda ama 1gram beyni ve ufacık bir saygı yok.

İyikide bizim takımda değilsin. Gittiğinde atıp tutanlar yönetime td'ye sallayanlar, Şükredin şükredin bizi kurtardıkları için bu bebeden..

Takım içi huzuruda bozardı bu lale..

Umarım çok başarısız olursun kovulur ve hiç bir takım almaz seni. En fazla 3. lige filan layıksın.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Mustafa Denizlinin Beşiktaş tarihine 3 büyük katkısı oldu..

1- Türkiye Ligi Şampiyonluğu
2- Türkiye Kupası
3- Batuhana tekme basması

:ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

"Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zaman da ahlaklısını severim." M.Kemal Atatürk
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Guti ORÇ.

koskoca Raul, Guti'ye o tarz hareketler yapsan ne olacak, artist.
Alıntı yapılan: unicorn - Ocak 15, 2011, 01:21:24
"Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zaman da ahlaklısını severim." M.Kemal Atatürk

keskinli

Alıntı yapılan: unicorn - Ocak 15, 2011, 01:21:24
keske bu sözleri her zaman hatirlasak, alkislasak
batu icinde kullansak pascal icinde kullansak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

gürol

bu terbiyesiz için oturdum bir yazı yazmıştım birçok kesimde de eleştirildim çok ağır yazmışım diye..
şimdi tekrar okudum da ağır değil buna az bile yazmışım.
http://www.kralkartal.net/index.php?topic=31844.msg514132#msg514132
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/