Ana Menü

# 20 Simão Sabrosa

Başlatan [KralKartal], Aralık 13, 2010, 16:53:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Simao'nun mevkisi ve Quaresma'nın mevkisi ne bir bak ondan sonra konuşalım.
elma ile armutmuş.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Kagit üzerinde olaylar asagi yukari ayni gozuksede
Simao Quaresma tipinde degildir.

Quaresma daha ofansiftir, adam gecebilen, eksiltebilen, ve normalde FORVET oynayan
futbolcudur.

Simao, ofansif yonu olsada, defansif yönüyle ilede arti elde etmektedir ama bir FORVET oynar mi, oynar ama forvet diyemeyiz.

Armut ve Elma benzer ikiside meyve türü ve agacta yetisir.
Ama tadi farklidir , bilmem anlatabildim mi?

Ayrica neyin yarisini yapiyoruz anlamadim. Kiyaslamalar felan, gereksiz.
Sen armut seversin ben ikisini yani elma ve armut severim,
digeri sadece elma sever. ama hepside faydalidir !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

birisi elma birisi armut deyince ikiside meyva turudur diye dusunulmuyor adminim  :)  ,

Simao ilk maci olmasina göre daha bilincli daha sakin oynuyor,belli bir duzeyde göturur gibime geliyor Q7 ise her an hic beklenilmeyeni yapan bir oyuncu , ya cok olaganustu yada en kolayini secmeyen diyebiliriz buda bazen "yuzde yuzluk" gol pozisyonlarini engelliyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

niye daha ilk maçtan herkes böyle yorumlar yapıyor hiç anlamıyorum.. yok farklı mevkii'miş yok oyun tarzları falan.. ikisinin de ayrı topiği var.. ikisinde de futbol da ayrı meziyetleri var.. bence gereksiz polemikler yaşanıyor forumda.

hem birbirmizi kırıyoruz.. hem de futboluna laf söylenmicek adamları 1 maçta asıp kesmeye harcamaya baslıyoruz.

iki topçumuzda yıldızdır.. ayrı meziyetlere sahip birbirlerine benzeyen , beşiktaşı yukarılara çıkartacak kapasiteye sahipler.. bunları konusalım bence, kendi kendimize iş çıkarıyoruz
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Isin ilginc yani Quaresmasiz mac kazanamiyoruz, bunu gorduk, simdi Simao geldi 1 mac oynadi
Quaresmaya s..tir cekiliyor.

Futbolcu olsam,gidecegim klubun taraftarini arastirmadan gitmem, bu sadece tribunle bitmiyor, forumlarda
gezerim, tercuman tutarim yorumlar okurum, sonra giderim, nerede gorulmus, kendi futbolcunu bu denli elestirmek
ve yeni gelmis biriyle kiyaslamak, hadi eski olsun, bu KIYASLAMAK nedir? Size ne kazandiriyor?
Yoksa Quaresma uzaysporda mi oynuyorda, Simao ile yarisa sokuluyor?

Kendi icimizde cekismelerden dolayi bir cok futbolcuda yok oldu. Ilhan Mansiz mi Ahmet Dursun mu?
Nouma mi Ilhan mi? Sergen mi Tumer mi? Quaresma mi Simao mu yoksa Guti mi?
Yok olmadi Bobo mu Nobre mi? NIhat mi Nobre mi? Holosko mu Hilbert mi?
Sanki kiyaslanan futbolcular, bu takimda oynamiyor.

Neyse hosgeldin Simao Besiktasa, umarim sende 3-5 mac sonra ayni elestiriyi almazsin, bu ulkede boyle,
1 gunde kral olursun, 90 dakika sonunda rezil olursun

BJK_Kübra

İhsan Abi çok doğru söylemişsin..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Grocbenn

Mutlaka Quaresma'nın da kötü oynadığı maçlar olacaktır..Ama Quaresma'ya yapılan eleştirilere bakıyorum da kimse kötü oynadığı için değil..Bu maçtaki aşırı bencil futbolu için eleştirildi..

Quaresma oyun karakteri gereği zaten çok kollektif bir adam değil..Ama bu zaten Quaresma'nın tadı..Bu kadar kişinin kendisine hayran olmasının sebebi bu oyun tarzı..Ama Manisa maçında bence de biraz abarttı olayı..Belki yapamadıkça yapmak istedi bazı şeyleri..O sebeple eleştirilmiş olabilir.

Simao mevki olarak aynı ama oyun stili olarak çok farklı bir adam..Oyun zekası fazla bir adam..Karşılaştırma yapmak yanlış olur..

Ben şahsım adına konuşayım top Quaresma'ya geldiğinde nabzımın daha fazla attığını hissediyorum..Çok uzun seneler sonra belkide beni bu kadar heyecanlandıran tek adamdır Q7..O yüzden nasıl oynarsa oynasın yeri başkadır..

CR7

anlayan birisi çıktı sonunda şükür :)

[KralKartal]

Quaresma bu ama, bencillik var, ama o Quaresma.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Gol atmasına çok çok çok sevindim :bjk

CR7

CR7

Simao Sabrosa

İBB-Beşiktaş maçında Simao bir gol attı, iyi de oynadı. Ama o müsabakada benim esas dikkatimi çeken Simao'nun iyi futbolculuğu değil, iyi insanlığı/iyi profesyonelliğiydi. 
Maçın 25'inci dakikasıydı. Beşiktaş ceza yayı önünde bir hava topu mücadelesinde Guti ve Mahmut kafa kafaya çarpıştılar, top siyah-beyazlılarda kaldı. Hakem devam işareti verdi, Beşiktaş hızlı hücuma kalktı, top orta çizginin biraz önündeki Simao'ya ulaştı. Simao hakemin devam işaretini gördü, devam etseydi belki de Belediyespor'u son 5 yılda en eksik yakalayan oyuncu o olacaktı(!).
Devam etmedi. Hakemin kaçırdığını o kaçırmadı, iki kişinin kafa kafaya çarpışmasından doğabilecek tehlikenin farkındaydı, topu taca bıraktı.
* * *
Aynı maçın bu kez 80'inci dakikası gelmişti. Hakem, aşırı tepkiler veren Schuster'i tribüne göndermek istedi. Schuster'se gitmek istemiyor, direniyordu. Tam o anda yaşananları Lig TV'den dostumuz Bora Koçyiğit anlatıyor: "Simao diğer taç çizgisi kenarından, yani 60 metreden bir depar atıp Schuster'in yanına koştu. Alman Hocaya sinirli şekilde terden sırılsıklam olmuş formasını gösterdi, hemen gitmesini işaret etti. Alman Hoca kendine geldi ve hızlı adımlarla tribüne doğru yola çıktı".
Bu iki hadise sanırım Beşiktaş'ın takıma sadece iyi bir futbolcu değil, iyi de bir insan transfer ettiğinin göstergesi...

- UĞUR MELEKE / MİLLİYET -

BJK_Kübra

Alıntı yapılan: L_James_6 - Şubat 03, 2011, 11:37:13
Simao Sabrosa

İBB-Beşiktaş maçında Simao bir gol attı, iyi de oynadı. Ama o müsabakada benim esas dikkatimi çeken Simao'nun iyi futbolculuğu değil, iyi insanlığı/iyi profesyonelliğiydi. 
Maçın 25'inci dakikasıydı. Beşiktaş ceza yayı önünde bir hava topu mücadelesinde Guti ve Mahmut kafa kafaya çarpıştılar, top siyah-beyazlılarda kaldı. Hakem devam işareti verdi, Beşiktaş hızlı hücuma kalktı, top orta çizginin biraz önündeki Simao'ya ulaştı. Simao hakemin devam işaretini gördü, devam etseydi belki de Belediyespor'u son 5 yılda en eksik yakalayan oyuncu o olacaktı(!).
Devam etmedi. Hakemin kaçırdığını o kaçırmadı, iki kişinin kafa kafaya çarpışmasından doğabilecek tehlikenin farkındaydı, topu taca bıraktı.
* * *
Aynı maçın bu kez 80'inci dakikası gelmişti. Hakem, aşırı tepkiler veren Schuster'i tribüne göndermek istedi. Schuster'se gitmek istemiyor, direniyordu. Tam o anda yaşananları Lig TV'den dostumuz Bora Koçyiğit anlatıyor: "Simao diğer taç çizgisi kenarından, yani 60 metreden bir depar atıp Schuster'in yanına koştu. Alman Hocaya sinirli şekilde terden sırılsıklam olmuş formasını gösterdi, hemen gitmesini işaret etti. Alman Hoca kendine geldi ve hızlı adımlarla tribüne doğru yola çıktı".
Bu iki hadise sanırım Beşiktaş'ın takıma sadece iyi bir futbolcu değil, iyi de bir insan transfer ettiğinin göstergesi...

- UĞUR MELEKE / MİLLİYET -
:alkis :alkis :alkis
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

IL Capitano

benim kanim cok isindi bu arkadasa.. Gutiye oldugu gibi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....