Ana Menü

Elif Şafak---Aşk

Başlatan Cem Goren, Aralık 11, 2010, 00:10:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Elimde Elif Şafak'ın AŞK adlı romanı var. herkes çok güzel okumalısın diye ısrar ediyo. hatta oku başlayınca zaten biter o gün diyenler var. Nasıl bi kitap lan bu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

hacı ben bile okudum yani ;D oku da çok abartılcak birşey değil. ben biraz kılıbıktım zamanında kızarkadasım istiyo diye okumuştum ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Şöyle anlatayım abi.

Tatile gitmeden önce annemin önerisiyle almıştım.Tatilde okumaya başladım.İlk önce bu ne biçim bi kitap dedim,bırakmayı düşündüm.Sonra hadi devam et Melis dedim ve okumaya devam ettim.İyi ki de devam etmişim.Bugüne kadar okuduğum en iyi kitaplardan birisi.

Mevlana vs. pek ilgimi çekmezdi ama artık her türlü Mevlana kitabını okuyabilirim.

Şiddetle tavsiye ederim Aşk'ı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

ilhan mansız_melis

Emin ol elinden düşmeyecek.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

lan bugün başlayamadım ya. uyandım saat 3e geliyodu sonrada ders falan derken olmadı. yarın yanıma alıcam o ara okurum.

BJK_Kübra

Bi başla kitaptan kopamazsın 2 günde bitirdim ki kitap okumak bana zor gelir hep okumayı istesem bile.. Ama öyle harika ki 2 gece sabahlamıştım resmen ve bitirmiştim.. Bu bittikten sonra da kesinlikle Ahmet Ümit- Bab-ı Esrar adlı kitabı okumanı, okumanızı tavsiye ediyorum. Bunu beğendiyseniz emin olun onuda beğenirsiniz. Ben bu iki kitaptan sonra iyice sardırdım mesela Aşkın Gözyaşları diye bi kitap okuyorum şuan ve oda çok güzel bide Mevlana Konuşuyor diye bi kitap daha okumuştum bunlardan sonra hepsi süper.. Aşk ve Bab-ı Esrar'ı okuyunca merak sarıyo insanı böyle buluyosun başka kitaplarda:)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

+18 !

Bab-ı Esrar bayağı iyiydi bence Aşk'a göre.