Ana Menü

Hırsız 6ursaspor

Başlatan Ersin Develi, Aralık 09, 2010, 22:40:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Çarşambaspor 1923, Bursaspor ise 1963 yılında kuruldu.
Taraftar gruplarının ismi bile aynı! Sanal ortan bu konuyu tartışıyor...
  Ancak her iki takımın renkleri, logolarının tasarımı ve en önemli taraftarlar gruplarının isimleri aynı. Taraftarlar ise şimdi bu benzerliklerin çalıntı mı, yoksa tesadüf mü? olduğunu sanal ortamda tartışıyor.

BÜYÜK BENZERLİKLER
Renkleri, logoları ve en büyük taraftarlar gruplarının adı aynı. Bu benzerlik yıllar sonra taraftarlar tarafından sosyal paylaşım sitelerinde tartışılmaya başlandı. Çarşambaspor 1923, Bursaspor ise 1963 yılında kurulmuştur. İki takımın renkleri de Yeşil- Beyaz, hatta logolarının tasarımı bile aynı. Bu benzerlikler tribünlere de yansırken, her iki takımın da Texas isimli taraftar grupları var. Bu büyük benzerlik Spor Toto Süper Ligi'nin son şampiyonu Bursaspor taraftarının da son günlerde bir hayli canını sıkmaya başladı.

TEKSAS DA ÇARŞAMBA'NIN
1923 yılında kurulan ve şu anda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor'un taraftarları, "Bursaspor'un daha olmadığı yıllarda, ilçemiz Amerika'daki Texas gibiydi. Her maçta mutlaka olay çıkardı. Hatta 1947 yılında takımımız 5 yıl ligden ihraç edilmişti. O zaman ağabeylerimiz de Çarşambaspor Teksaslılar Taraftar Grubu'nu kurmuş. Teksas ismi de ilk kez Çarşambaspor taraftarıyla kullanılmıştır" diyorlar. Bursaspor taraftarı ise aynı tasarımlı birçok takımın logosunun olduğunu söyleyip, sanal ortamda bu logoları yayınlıyor.

TEK FARK YILDIZLAR

Her iki takımın da logosu arasında tek fark sadece Bursaspor logosunda sırasıyla ve farklı renklerde bulunan 5 yıldız

keskinli

tam bi komedi bursanin oglanlari
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BerkAy1903

19o3

KeePSaKe

Böyle konu yokmuydu hatırlıyorum bu olayı sanki :)
Since 1903

CR7

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Aralık 10, 2010, 03:00:59
Böyle konu yokmuydu hatırlıyorum bu olayı sanki :)

ben KK MSN'de göstermiştim ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Since 1903

IL Capitano

baska ne beklene bilirdi??? kertenkekeler.. :sopa
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

Her tarafları kolpa adamların,çekememezliklerini her geçen gün daha çok anlıyorum.

[KralKartal]

Utanmasalar CARSI koyacaklar grup ismini.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.