Ana Menü

Son Dakika..Misimoviç Kadro Dışı Kaldı

Başlatan NoPasaran, Kasım 18, 2010, 19:43:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Son Dakika..

Misimoviç kadro dışı kaldı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

bilmem açıklama yapılmadı yarından itibaren a2 takımla çalışacak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Ne diyim bilmiyorum gülim en iyisi  :lol

Bunların transferinde bi madde vardı neydi bilen var mı ?
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Bonservisi ödemezse Gs Misimovic Almanya'ya dönecekti.

Galatasaray'a sadece gülüyorum   :ahaha

:ahaha   :ahaha

Bu da demektir ki Misimovic sezon sonunda hatta ilk yarı sonunda Almanya'ya döner ya da bize gelir.   :ahaha    :rock
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Sezon başında Almanya'nın Wolfsburg takımından uzun uğraşlar sonucunda kadromuza kattığımız Misimovic, görev aldığı maçlarda beklentileri karşılayamamış ve taraftarlarımızın tarafından isteksiz futbolu büyük bir tepki ile karşılanmıştı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam etti.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre  yönetiminde futbolcularımız saat 18.00'de 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Antrenman ısınma ve germe hareketleri ile başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman topa sahip olma ve pozisyon oyunları ile devam etti. Milli takımlarda yer alan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Lucas Neill, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak ve Emirhan Ergün takımdan ayrı olarak salonda rejenerasyon çalışması yaptı.

Teknik heyet kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Zvejdan Misimoviç  yarından itibaren çalışmalarına A2 takımıyla birlikte devam edecek.

webaslan.com

Ersin Develi

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Kasım 18, 2010, 21:42:44
Bonservisi ödemezse Gs Misimovic Almanya'ya dönecekti.

Galatasaray'a sadece gülüyorum   :ahaha

:ahaha   :ahaha

Bu da demektir ki Misimovic sezon sonunda hatta ilk yarı sonunda Almanya'ya döner ya da bize gelir.   :ahaha    :rock
Bize gelip napacak,şuanki gibi ruhsuz olursa bizde de onu taşlarlar :)

KeePSaKe

Evet ne kadar doğru bilmiyorum ama Misimovic,Almanya'da kalmak istiyor haberleri vardı Schalke de oynamak istiyormuş ama Wolfsburg buna izin vermemiş ve ondan mutsuzmuş diye...
Since 1903

ilhan mansız_melis

Gs'de başarısız ve mutsuz olmasının nedeni yine Gs kulübü.

Bu adam mutlu olduğu yerde döktürür.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....