Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Resulbjk

Başlatan RCA, Kasım 10, 2010, 22:08:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Büşra

Yeni konuk iki defa kralkartal ofm de birincilik kazanan Resulde...
Onun hakkında merak ettiklerimizi daha iyi tanımak adına sormak istediklerinizi burdan sora bilirsiniz.

Herkesin 3 soru sorma hakkı var
Bıyroon başlayalım  :D

1. Resul kimdir necidir? Ne sever ne sevmez nelerden hoşlanır nelerden kaçar? Bize kendini anlatırmısın?
2. Herkesi güldüren güzel bir yapın var. Peki yalnız kaldığında nasıl bir insansın. Duygusal mı yine aynımı anlat bakalım.
3. Beşiktaş aşkı nasıl başladı?
4 bonus soru başarının sırrı nedir ? ;D

cevap:
1)Resulcan atik 25 kasım 1991 de istanbul cerrahpaşa da doğdu. ismimi dedemden aldım..can takısını da babamın ölen en sevdiği arkadasından.. doğmadan önce ultrasonda kız demişler ama kısmettır ana rahminden cıktıgımda erkek görmüşler ailem hep mucize der. :D 4 kardeşiz 2 ablam 1kızkardeşim vardır.. istanbul bahcesehır de oturuyorum.normal bir ortaokulda okuduktan sonra fen lisesinde okudum. babam serbest meslek erbabıdır.şuan sakarya üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü okumaktayım.resulcan atik yay burcudur. klasik özelliklerini taşır. yerinde duramaz nerede hareketlilik oradadır. her insanın sevmediği şeylerden olan yalan ,iftira ve özelikle benim en çok üstünde durdugum şey olan "yanlış anlaşılmak" tan çok korkarım.. sporu severım,hayvanları severim köpeğim vardır :) hayatımdan mutlu ve sonuna kadar da umutluyum.

2)ben gercekten duygusunu içinde yaşayan bir insanımdır. dışarıdan çok hareketli sanki hiç yüzü asılmayan hayatı toz pembe gören bir insanmış gibi algılanırım. ama aileminde en sevmediği huyumdan bırısı olan içe atmak bende çok vardır.. güldürürüm insanları çünkü hazdan çok sevilmeyi severim.. yalnızlık bana göre değil.. yalnızlık insanı hiç eden bir histir.. o yüzden tamamiyle bir duygusal yapım vardır.

3)beşiktaş aşkı, çok ilginçtir nasıl başladıgını bende bilmiyorum.. ailemde beşiktaşlı yoktur hep fenerlidir.. ama beşiktaşın maçlarını izledğimde küçüklükten hep ağlarmışım.. gol attıgımızda da yediğimizde de.. besıktas askı tarifi olmayan bir yemek gibidir, içten ve en derinden hiçbirşey planlamaksızın bianda ortaya cıkıverir.. ve engel olamazsınız kendinize ,tepkilerinize,hareketlerinize...

4)eger bu basarı OFM içinse, genç oyuncuları almak ve alacagın oyuncuları sistemine uydurmak mühim olan ama sen bu dönem benden daha basarılısın :)

ben teşekkür ederim :)

CEM GÖREN

1)bundan 10 yıl sonraki hedeflerin planların vs.vs
2)Beşiktaş'ın başında görmek istediğin 3 oyuncu
3)""bir tek annem olsun bana bişey olmaz"" derler sence doğrumu doğruysa neden.
cevap:
1) iç ve dış piyasada ayakları yere saglam basan bir inşaat şirketinde iyi bir düzeyde olmak. ve aşk evliliği yapmak.. (mantık evliliği devri olmuş hayat)

2) sergio ramos,theo walcott,samir nasri

3)doğru.. katılıyorum. ben çekinmem anakuzusu değilimdir ama anne hastasıyımdır, anneme bayılırım ve iyi bir evlad olmak için elimden geleni yaparım.. yaşlandıkça daha çok üzülmeye başladım mesela.. ama yanımda oldugu her dakika çok kıymetlıdır.

teşekkürler cem :)

BANU

1.En çok sevindiğin olayı anlatırmısın bize?
2.Asla yapmam dediklerin var mı? Varsa neler?
3.KralKartal la nasıl tanıştın?
cevap:

1)çok genel olmuş :D birçok sevindiğim olay vardır.. hangi birini desem bilmiyorum ama quaresmanın beşiktaşa geldiği zaman çok sevinmiştim. :D
2)asla en yakın arkadasımın eski sevglisiyle çıkmam.. asla anneme babama saygısızlık etmem. asla buyukler yemege oturmadan yemege oturmam ;D asla besıktaslıyım ama xxxx takımına sempati duyuyorum demem! :)
3)kralkartalla adriano deniz hatırlarsınız bır uyemızdı supermod olarak bıraktı. onun sayesınde geldim sınıfarkadasımdı kendisi. saolsun kendisi bu foruma üye etti.

teşekkürler banu :)

KAAN

1-Küçüklüğünde hep neyi hayal etmiştin ne olmaya hayal etmiştin ?
2-Bu sezona kadar Q7 ve Guti hariç yani Beşiktaş'ta oynayanlardan en sevdiğin ve en fazla beğendiğin oyunculardan oluşan 11 yapsan kimleri koyardın ?
3-Bi bakmışın hiç beklenmedik laflar edebiliyorsun ama normalde çok sakin birisine benziyor.Gerçekten sakin ve sabırlımısındır ?

cevap:

1)ben küçükken tüm dünyada tanınan cehaleti,fakirliği yani günümüzde kötü ye egemen olan herseyı kaldıran bır ınsan olmak istemişimdir.. ayrıca çok da iyi bir mühendis olmak istemişimdir :)
2)kaleye asper i koyardım.. defansa i.üzülmez zago ve sivoğu sağa toraman orta sahaya ernst gıuntı sergen tello forvete bobo imansız ı koyardım biliyorum alakasız olabilir.. ama besıktasa çok kaliteli oyuncular ne yazıkkı cok az geldi onlarda istediği performansı gosteremedıler (birçoğu)

3)sakinliğimi burada korumak zorundayım.. burası besıktaslılara özgü içindekileri saygı seviyesince dökebilcekleri sosyal bir ağ.. bazen beklenmedık laflar edebiliyorum çünkü insanın bır sınır katsayısı var.. bunu aşabiliyorum. ama genelde sakin olmalıyım.. tanımadıgım görmediğim insana kimim de ağır laf edbilirm? bu sadece bana değil forumdakı kımseye yakısmaz.

teşekkür ederim kaan :)   

ANDAÇ

1.)Okulundan ve seçtiğin bölümünden memnun musun ? Yoksa başka bölüm mü istiyordun ?
2.)Kralkartal'ı nasıl buldun ?
3.)Keşke şunu yapmasaydım dediğin oldu mu ?

cevap:

1)okulumdan memnunum ama istanbulda okumak ya da ege üniveristesinde okumak ısterdım.. zaten bölüm benim için biçilmiş kaftan diyebiliriz :)

2)kralkartalı deniz sayesınde kesfettım.. benim için yaptıgı en dogru sey de bu olmuş zaten.

3)keşke demeyi sevmem ama demedim de diyemem.. keşke biraz daha çalışsaydım da istanbulda biyeri tutursaydım derim.. ya da keşke imkan olsa da türkiye'de okumasam da derim.. ya da keşke çok özel olacak ama 3 yıl önce bir kızla sadece 10 sn gözgöze geldik ve 2 yıla yakın çıktık ve berbat bir şekilde bitti.. keşke bakmasaydım ona öyle

teşekkürler andaç :)   

MELİS   

1)- Televizyonda izlediğin dizi var mı ? Varsa neler ?

2)- Bu aralar başından geçen en komik ya da en ilginç olay ?

3)- Guti'li Beşiktaş mı ?,Q7'li Beşiktaş mı ?

Not:3. soruya her ikisi de diyemezsin ;D ;D

cevap:

1) Ezel, yahşi cazibe :)

2) fizik laboratuvar dersindeydik.. herkes çıktı sınıftan bir ben kaldım 3. boyutta hareketi inceliyorduk ve iyi bir veri almıştım yapmış oldugum deneyden hoca tebrik etti sonra voltaj makınesı acıkmıs hava masasına eli sürttü elektrik çarptı çığlık attı ;D sacları dimdik oldu gözünden yas geldi evladım kımseye soyleme dedi git 3.kat ta yrd. doç esra hanımdan düzleştirici al dedi gittim aldım getrdim yaptı sacını tabi kapılar kapalı hala :D sonra bi baktım lab dersinden 100 almışım  ;D 8)

3)ikisi olmadıgı zamanı da gördük biri olup diğerinin olmadıgı zamanıda gördük.. ama formdakı quaresmalı besıktas SKORA  daha ıyı etkı eder o yüzden quaresmalı olanını diyorum.. 

teşekkürler melis :)

AHMET ABİ

1)aslen nerelisin?

2)hayat felsefen nedir?

3)en sevdigin besiktasli oyuncular kimlerdir?simdiki zamanda olabilir eskilerde olabilir

cevap:

1)annem izmirli babam ağrılı ben istanbul doğumluyum.. ama ağrılıyım derim.. :)
2)hayat felsefem, ne olursan ol çerkez ol kurt ol türk ol tatar ol .. ilk önce insan ol. ilk önce düşünmeyi öğren sonra düşündüğünü dile aktarmayı.. 10 düşün 1 konuş. yerini edebini adabını bılerek konuş. derim. :D
3)pascal,ilhan mansız,gıuntı,ronaldo,zago,bobo,ernst,oktay,ahmet dursun   

teşekkürler ahmet abi :) 

YİĞİT 

1)şampiyonluğu bu sezon bırakmayı düşünüyormusun?
2)üniversiten hakkındaki düşüncelerin neler? beğeniyormusun üniversiteyi,kampüsü,sınıfı,(kız varmı kız ;D) vs..
3)istediğin meslek mi yoksa başka bir mühendislik istiyordun da bunu mu yazdın?

cevap:

1)evet düşünüyorum (: ki bu çok ta abartılcak bir durum değil...  yeni hoca yeni sistem ve eski oyuncular.. bu 3ü birleştiğinde zaten beraberinde birkaç yıl geriye götürebiliyor.. diyorum demeye de devam edicem mantelite farkı bizi bu hale getirdi.. bir de insani eğitim.. genimizde olan önleyemeyecegimiz çok şey var.. basınından tut çakma yöneticilğe kadar. o yüzden seneye elbette şampiyonlugun bir numaralı favorisi oluruz schusterle

. 2)sandığımdan daha iyi.. kız çok var ama hepsi boş be yiğit. :D en azından tanıdıgım kızlar hep fos çıktı. ama 2 3 tane arkadasım var kız sürekli konustugum.. onlar iyiler.. kampüs cevresi biraz farklı insanlarla dolu.. mesela kampüse erkek yağıyor cevre ilçelerden ;D nedenini anladın sen ;D

3)istediğim bir meslekti :)   

teşekkür ederim yiğit :)   

İHSAN ABİ

1.  Tello' ya benzetiyorlar seni (bende dahil) sende kendini benzetiyormusun? :)

2. OFM oyununda, en favori futbolcun kimdir? yani illaki kadromda olsun dedigin futbolcu var mi veya?

3. Forumda neden pasif kaliyorsun? Girdigin halde yazmiyorsun pek, nedeni var mi?

cevap:

1)evet benzetiyorum.. ama çok değil :D halısahadakı mevkim de onun mevkisi bana hep tello derler süpriz şutlarımla tanırlar 8)

2)samir nasri ve kaleci muslera forvet babel

3)nedeni yok abi.. çok konuşmayı sevmiyorum.. ama buaralar daha aktifim. (: 

teşekkürler ihsan abi :) 

KÜBRA 

1- Nasıl Beşiktaşlı oldun?
2- Kralkartal forumu nasıl buldun?
3- Hayatta en çok yapmak istediğin şey ne ? =))

cevap:

1)kendiliğimden oldum.. bir anda oldu bende o etkiye karsı koyamadım (:

2)deniz sayesinde buldum

3) hayatımın son mevsiminde hayatım ıle ılgılı kıtap yazmak.

teşekkürler kübra :)   

SERGEN

1- Totem yapar mısın? Yaparsan açıklar mısın totemini?

2- Üniversite sınavına nasıl hazırlandın? Tavsiyelerini bekliyorum.

3- Gelecekte Resul'ü nasıl bir hayat bekliyor,Resul'ün gelecekten bekledikleri neler?

cevap:

1)totem yapmam.. manasız geliyor bana :)

2)fen lisesi çıkışlıyım.. ilk 3 yıl aylak aylak gezdim.. ama matematıge ve kımyaya karsı ılgım vardı hep.. son sene biraz üstüne düştüm.. ve kazandım. bu iş beyinle alakalı bişey :)

3)resul gelecekte çok iyi bir işe sahip olmak istiyor , iyi bir aile kurmak ıstıyor.. hırs kin nefretten uzak dolu sakin ve huzulu bir yaşam istiyor..  bir de imkanı olmayanlara eğitim katkısından bulunmak istiyor.   

teşekkürler sergen :) 

CEM BABA

1.bayagi uzun sure bi Tello avatari kullandin. özluyor musun Telloyu?
2.ilk ask? cevaplamak istersen tabii. :)
3.fobiler ?

cevap:

1)evet özlüyorum.. tello farklıydı benim için.. ismini ilk 11 de duydugum zaman tüylerim diken diken olurdu.. aldıgı paranın hakkını da son zamanlar olmasa da veren bır oyuncuydu. kornerlerı kavıslı bı sekılde cok ıyı atardı mesela. tello iyi bir solaktı (:

2)ilk aşkım liseye gecerken bir kıza 10 saniye bakmamla oldu.. ama kız beni begenmedi bana bakıp senin gibi kroyla mı çıkıcam dedi.. ;D ozaman ergenliğin verdiği sivilce tüylü bıyıklar falan kızın bakmaması doğaldı ingiliz sevgilisi vardı :D sonra ben baya bi ağlamıştım.. sonra cesaretimi toplayıp peşini hiç bırakmadım.. birgün okul çıkısına benı davet etti ve bende gittim.. kız benle konusuyor ama ben cevap veremiyorum naber dedi susyorum iyimisin dedi hala susuyorum ve bir saniye izin ver dedim gidip konteynıra kustum heyecandan elim ayağım titriyordu. sonra silkelendim yanına gidip iyiyim güzelim senden naber dedikten sonra kayış koptu 2 yıl çıktık.. sonra da eski resulden eser kalmamıştı ;D

3)en büyük fobim, yanlış anlaşılmak.. bir de böceklerden tiksinirim.. 

teşekkürler cem abi :)     
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

sagolasin resul
akici bi söylesi olmus
senide daha iyi tanimis olduk böylelikle
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

resul ben ofm'yi kastetmiştim yahu :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

yiğit bende diyorum bu işte bi iş var ;D şampiyonlugu bırakıyorum ama çünkü içimden gelerek oynatmıyorum oyuncuları.. ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Simurg

Güzel bir söyleşi olmuş resul teşekkür ederiz :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

Bu elektrik  olayı müthişmiş :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Since 1903

carsi52

Bölünür senin için uykular!

+18 !

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

asıl ben cok tesekkur ederim hepinize. :)

That's me.

[KralKartal]

Resul ustadan taktikleri aldim birdahaki OFm icin, tsk cevaplarin icin
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

Herkesin adı büyük harfle ben küçük harfle vay bee  >:( :(

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Alıntı yapılan: Simurg - Kasım 15, 2010, 18:04:51
Herkesin adı büyük harfle ben küçük harfle vay bee  >:( :(

Dikkat ettiğin şeye bak ablaa :D :D

IL Capitano

Sagol cevaplar icin kardesim..ilk ask olayinda harbiden ilgincmis..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....