Ana Menü

Bursaspor Antep maçını hükmen kazandı

Başlatan NoPasaran, Ekim 12, 2010, 11:35:39

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

SON DAKİKA... Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Bakü'de yaptığı toplantıda, 20 Eylül 2010 tarihinde, müsabakanın yardımcı hakemine isabet ederek yaralayan yabancı maddeler yüzünden 63. dakikada tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçının mevcut tüm görüntü ve raporlarını bir kez daha inceledi.

Tüm bu raporlar sonucunda; TFF Yönetim Kurulu, söz konusu müsabakadan dolayı Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesinin 1.fıkrasının b bendi uyarınca, Gaziantepspor'un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor'un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Ersin Develi

Bedavadan 3 puan,Gaziantep bu senenin iyi takımlarından ve bursanın puan kaybedebileceği bir deplasmandı

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

sezon sonuna dogru statlarda hakemleri taslama cogalmaya baslar, nasil olsa misafir takim hukmen galip geliyor ya.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Rezillik ve ş.rfszlik..
Kayseri deplasmanına gidelim ev sahibi tarafa girelim hakemin kafasına taş atalım hükmen galip gelelim!
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

14. hafta samiyen'e gidelim gs tribününe girelim bizde bişeyler yağdıralım sahaya zaten 3puanı veriyolar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ekim 12, 2010, 21:38:33
14. hafta samiyen'e gidelim gs tribününe girelim bizde bişeyler yağdıralım sahaya zaten 3puanı veriyolar

Bunu yazmak için girdim.

keskinli

peki cözüm ne?
ayni durumda bursa degilde biz olsak ne yazilirdi?
keske arsivlerimiz kaybolmus olmasada kural hatasindan tekrarlanan genclerbirligi macinin yorumlarina baksaydik

+18 !

Hakemin kararı hatalıydı maç esnasındaki,bu tamamen bireysel bir hataydı ama bu maç için özel bir şey yapılabilirdi..

Antep'e haksızlıktan başka bir şey değil bu yapılan.

keskinli

bu duruma düsen sadece antep degilki
onlarca takim ayni kaderi paylasti
hangi takimin taraftari macin tatil olmasina sebep olursa o takim ceza aliyor
bunun baska caresi cözümü varmi?

carsi52

Alt tarafı atılan 1 taş yahu sadece 1 taş bu hemen hemen her maçta oluyor.
1 taş atma ile hükmen galip geliniyorsa girelim deplasmana atalım taş 0-3 kazanalım ?

Diyarbakır olayında verdiler tamam hadi onu sineye çekelim çok büyüktü olaylar sonuçta peki ya Antep ?
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Geçen sene Diyarbakır'a yapılanlar kastiydi.

Ve ne tesadüftür ki bu sene yine Bursa yine hükmen..

Ağır kararlar hep Bursa lehine veriliyor.

saldır beşiktaş

Levent Kızıl Tff asbaşkanı olmaya devam ettikçe Bursaya dokunan olmayacak belli oldu.

Karektersiz herif.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 13, 2010, 21:58:22
Alt tarafı atılan 1 taş yahu sadece 1 taş bu hemen hemen her maçta oluyor.
1 taş atma ile hükmen galip geliniyorsa girelim deplasmana atalım taş 0-3 kazanalım ?

Diyarbakır olayında verdiler tamam hadi onu sineye çekelim çok büyüktü olaylar sonuçta peki ya Antep ?
sen tas atarsan besiktas ceza alir
sorun tas atmak degil.attigin tasin kafa yarmasidir :)
Alıntı yapılan: +18 ! - Ekim 13, 2010, 21:59:30
Geçen sene Diyarbakır'a yapılanlar kastiydi.

Ve ne tesadüftür ki bu sene yine Bursa yine hükmen..

Ağır kararlar hep Bursa lehine veriliyor.
bu tamamen tesadüf bana göre,bursanin belesten puan almasi benimde hosuma gitmiyor ama kural böyle
baska bi cözüm yok simdilik