Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Bu mac 3 puan almazsam, takima nester vuracam, yeter yahu..

Yorumcu: "KralKartal JK 1903'in gelecek maçı deplasmanda FC.NİZİP karşısında olacak. FC.NİZİP uğraştıracak bir rakip fakat başımızda menajer olarak sen varken buradan galibiyet çıkarabilmemiz gerekir.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

yuNuS1903

Yorumcu:Gelecek maçın NoPasaran'e karşı evimizde olacak. Çok rahat bir akşam olmayacak fakat NoPasaran ile baş edebilmemiz gerekir.

En Az 5 Atarım :P :D

carsi52

53.dakikada Cannavaro'nun attığı golle 1-0 kazanmışım.
Sistemler deniyorum Real Madrid gibiyim yavaş yavaş gelicem takım hazır değil hale zaten skorlarda belli oluyor 3 maçımda 1-0 bitti ;D
Bölünür senin için uykular!

RCA

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 19, 2010, 14:20:36
Resul Jk 1 puan almak bile büyük başarı  :)
Adam lige ambargo koymuş  :D
O maçta ultra defans oynayayacağım  ;D

sakın 6-3-1 ile oynama en son oynadıgım takıma 6 tane atmıstım.. :)

buarada kadrom aman aman değil gördüğünüz gibi..

zaten 3 maçta hiçbirşey belli olmaz. puan kayıbı bekledıgım maçlar var. ilki yarın oynanan maç..

hayırlısı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Heitinga çok etkili
FANTASY CITY - Heitinga biraz batılinançlı biri haline geldi.resinho JK'ın en golcü oyuncusuna göre:"Eğer ben saha dışındaki üçüncü adamsam,her zaman gol atıyorum" dedi.Ki onun bu batılinançlılığı kendisine beş tane gol attırdı. resulbjk Heitinga'nın gerçek kabiliyetini keşfetmek için acele ediyordu."Ona bir bakışta özel bir şeylerin olduğunu söyleyebilirsiniz." diye iddia etti."Bu yüzden ona her zaman böyle çok güvendim ve bu yüzden de o her zaman böyle güzel performans gösterdi."
Heitinga an itibariyle Gol Krallığı'ndaki birinciliğini Arda paylaşıyor.

2 maçta 5 golü var sağ bek oynuyor.. sol açıklarınıza dikkat edin adam cok fena yaptıgım en ıyı transfer bu bence ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

6-3-1 hayatta oynamam  :D

Orta sahayı boş bırakmak en kötü taktik olur sana karşı.
Benim hedefim o maçta orta sahayı ele geçirmek  :)
Orta sahayı kalabalık tutarım yüksek ihtimal.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

neyse.. güçlü bir takımsın. ahkam kesmem bu oyunda. :)

daha senle baya var maçımıza o zamana kadar neler degısır neler..

geliştirmye calışıyorum takımımı elimden geldiğince bu sene şampiyonluk benım ıcın luks olur. şampiyon olacagımı değil de 3. olacagımı hissediyorum onu bıle basarı olarak gorurum.. ;)

That's me.

saldır beşiktaş

Ligin en büyük favorisi sensin bence.
Sistemini oturtmuşsun tıkır tıkır işliyor sistemin  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 19, 2010, 19:29:53
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 19, 2010, 14:20:36
Resul Jk 1 puan almak bile büyük başarı  :)
Adam lige ambargo koymuş  :D
O maçta ultra defans oynayayacağım  ;D

sakın 6-3-1 ile oynama en son oynadıgım takıma 6 tane atmıstım.. :)

buarada kadrom aman aman değil gördüğünüz gibi..

zaten 3 maçta hiçbirşey belli olmaz. puan kayıbı bekledıgım maçlar var. ilki yarın oynanan maç..

hayırlısı

rakibe psikolojik baskı yanii :))))

NoPasaran

yine yenilmişim ya :@

acil bişiler yapmak lazım :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Deplasmanda erdi batmaz Jk'yı 4-2 yendim  :bjk
Goller:Arda,Gerard(penaltı),Eren Derdiyok(2)

ccc Saldır Beşiktaş JK ccc

saldır beşiktaş şanlı zafer sonrasında çok mutlu.

[/color]

FANTASY CITY - erdibatmaz JK ve Saldır Beşiktaş Jk arasındaki maç, tam olarak dün ayarlanan zamanda başladı. erdibatmaz JK'in Fantasium stadyumunda muhteşem bir atmosfer vardı.Oluşan kargaşada ekstra polis kuvvetleri olayın büyümemesi için bölgeye gönderildi ancak müdahale etmelerine gerek kalmadı.

Arda ilk golünü 18uncu dakikada attı: 0-1. erdibatmaz JK, Gerrard'ın 19uncu. dakikada attığı golden sonra geriden kurtuldu ve durumu 0-2 yaptı. erdibatmaz JK takımı 37uncu dakikada golü buldu, Stanislas skoru değiştirdi 1-2. Derdiyok 38uncu dakikada farkı ikiye çıkarıyor: 1-3. Saldır Beşiktaş Jk were not satisfied yet, Derdiyok made the humiliation for erdibatmaz JK even bigger by making it 1-4 in 73uncu. Harbuzi gol pasını 73uncu. dakikada aldı ve skoru 2-4 yaptı.

"I'm mighty pleased", stated saldır beşiktaş. His Saldır Beşiktaş Jk obviously outclassed erdibatmaz JK. Saldır Beşiktaş Jk got the most opportunities and handled them well.  ;D

CR7

Canales'ya ilgisi olan?
FANTASY CITY - Sergio Canales Madrazo Eagle Madrid FC için artık oynamayacak gibi görünüyor. Eagle Madrid FC genellikle parasız görünüyor.Bunun en belirgin sebebi Canales için belirledikleri hatırı sayılır satış rakamı."Bu kadar kaliteli bir orta saha için bu fiyat bir hayli uygun olacağını düşünüyoruz.İşin aslı bu kadar parayı gizli saklı işlerimiz için kullanabiliriz."diye menajer itiraf etti.11.6 million euros million euros civarında olduğu söylenen parayı bir kulübün ödeyip ödeyemeyeceğini bekleyip göreceğiz.

hee kaçakçıyım,mafyayım ben aslında. :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

0-3 deplasmanda altin puanlar aldik Vela Hattrick yapmis :)

Ozzy yine yenmissin :) sen lideri ben 2.ciyi yendim , bu arada zirve kizisti yine

Yigit ile macim var, yedek agirlikli cikiyorum, cunki adminler derbisi var ;;D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Deplasmanda Agüero ve Gaitan'ın attığı gollerle 0-2 kazanmışım.
Bu akşam kendi sahamda Büşra ile oynuyorum hedef galibiyet serisini devam ettirebilmek.
Bölünür senin için uykular!

RCA

böyle kayıpların olacagını bılıyorum.. çok kaliteli bir lig ..

oyuncular dınlenmek ıstıyor.. belkı bu maçı kaybettım ama dıger maçlarda daha ust duzeyde oynayacagımı daha net gorursunuz =)

ozzy hakettıgı 3 puanı hanesını yazdırdı.. tebrik ederim. :)

That's me.