Ana Menü

Guus Hiddink [Genel Konudur]

Başlatan NoPasaran, Eylül 11, 2010, 01:41:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

harbi diyorum hiddinkten daha iyi yönetirim şu takımı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Oğuz Çetin'in görevine son verildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Aldığı paralar haram olsun, çok bile durdun ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Basarisiz oldu hiddink ve ekibi

3-4 mac once hoca degistirse idik bnce bugun euro 2012 ye biz katilirdik

2012 yazinda olmamak fena koyacak bize
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Sağda solda "Hiddink kötü hoca değil Kore'de, Rusya'da yaptıkları ortada" diyenler var.

Bu adam bize ne katmış ben ona bakarım. Yanılmıyorsam bey efendi 4.500.000 € yıllık maaşını aldı. İstanbul'a çok nadir teşrif etti. Dalga geçer gibi İstanbul'a gelmiyorum ama Avrupa'da da bir sürü Türk var ben onları takip ediyorum dedi. Oyuna müdahale etmedi veya edemedi.

Yukarıdaki davranışları yapsın isterse Mourinho olsun farketmez. Birde tam tersi, yukarıdakilerin tam tersini yapsın parasını hak etmek için elinden gelen her şeyi yapsın, bizle dalga geçmesin yürekten davransın isterse Yılmaz Vural gelsin.