Ana Menü

#33 Fatih Tekke

Başlatan Cem Goren, Eylül 01, 2010, 16:07:01

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

schuster inadindan gecse su kadroda iyi is yapar gibi geliyor bana
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Alıntı yapılan: keskinli - Ocak 13, 2011, 22:02:44
schuster inadindan gecse su kadroda iyi is yapar gibi geliyor bana

Imza..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Inat veya degil, kimler geldi kimler gecti, kaybolan Besiktas mentalitesi örf adeti ariyorduk

eskiden bir futbolcu terslik yaparsa aninda gönderilirdi. Seba kanunlari felan.

Schusterde dogrusunu yapiyor, konu Schusterin hatasi veya degil.

Takim patronu Schusterdir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

hatadan daha cok inat..Seba kanunlari mi kaldi adminim?

sarhos olup elinden ehliyeti alinan futbolcular, eski renkli futbolcular.. liste uzun.
ama inkar etmemekte lazim devirde degisti.

[KralKartal]

Renkli futbolculari yonetim alir, alkollu yakalandiysa futbolcu gonderilmez, uyarilir, yonetim yapar bunu.
Ama takim icinde futbolcu yanlis yaparsa, calisirken, macta, antremanda, bunu Schuster karar verir.
Yani yonetimin ustte yapmadiklari cok, birak Schuster bunu tamamlasin, ki Fatih dunya yildizi degil,
basit bir topcudur artik.. Gecmiste IYI, ama artik bitik olan biridir.
Uzun sure oynamayan ve yasi gelmis adamdan birsey beklemekte yanlistir.

BJK_Kübra

Ara transfer döneminde Serdar Özkan'ı renklerine bağlayarak adından söz ettiren Ankaragücü'nün, Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Fatih Tekke ile ilgilendiği öğrenildi.

Ankaragücü'nde milli oyuncu Yusuf Şimşek ile yapılan görüşmeler sonucunda henüz mutabakata varılmaması, sarı lacivertli yönetimin transfer rotasını yine Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Fatih Tekke'ye çevirmesine neden oldu. Galatasaray ile yollarını ayıran Serdar Özkan'ı kadrosuna katan başkent temsilcisi, devre arası transfer döneminde bir bomba daha patlatmak istiyor.

Beşiktaş'ta Alman teknik adam Schuster'in takımda düşünmediği Fatih Tekke, geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile masaya oturmuş fakat alacağı paranın bir kısmının kendisine maç başı olarak verilmesi teklifini kabul etmemişti ve transfer gerçekleşmemişti. 33 yaşındaki Trabzonlu milli oyuncunun ücret konusunda anlaştığı taktirde Ankaragücü'ne imza atabileceği ifade edildi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, ''Transfer döneminde tabi ki ilgilendiğimiz oyuncular var fakat bunların adını imza attırmadan kamoyuyla paylaşamıyoruz. Aksi taktirde futbolcu zor durumda kalıyor ve başka kulüpler o futbolcuyla ilgilenmeye başlıyor. Dolayısıyla transfer çıkmaza giriyor. Fatih Tekke'nin iyi bir futbolcu olduğunu ve geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile anlaşamadığını biliyorum ama dediğim gibi resmi olarak anlaşmadığımız hiçbir futbolcunun adını kamoyuna lanse edemem'' ifadelerini kullandı.
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

IL Capitano

Fatihi en azindan denemesini isterdim,

Besiktasli futbolcu saha icindede disindada örnek olmali. Schustere degildi zaten lafim Seba kanunlarinindan bahsederken .

CR7

SEVLİLİ ANKARAGÜÇLÜLER... ANKARAGÜCÜ BİRAZ ÖNCE BOMBAYI PATLATTI... FATİH TEKKE ANKARAGÜCÜNDE... HAYIRLI OLSUN...

Melih Gökçek(Twitter)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Sevlili :D acaip bu Melih Gökcek, tribunlere oynaya dur