Ana Menü

Murat Kosova Lig Tv'de

Başlatan NoPasaran, Ağustos 02, 2010, 13:16:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Türk Spor Basınının ilk ve tek buluşma noktası olan AtarYemez.comdan hafta sonu bombası. Yeni sezona hazırlanan yayıncı kuruluş Lig TV ünlü spiker Murat Kosovayı kadrosuna kattı.

Rahmetli Spor Müdürü Kenan Onuk döneminden bu yana NTV Spor Servisinde görev yapan, futboldan, basketbola birçok farklı spor müsabakasını sporseverlere aktaran Murat Kosova, sürpriz bir kararla NTVdeki görevinden ayrılarak Lig TVye geçti.

Murat Kosovanın Süper Lig maçlarının yanı sıra Spormax kanalında İngiltere Premier Lig maçları ile basketbol karşılaşmalarını anlatacağı öğrenildi..

Murat Kosovanın gidişi sonrası eski kanalı NTV Sporda panik yaşandığı ve izlenme oranlarının düşmesi endişesiyle üst yönetimin yaptırıma zorlandığı bilgisi elimize ulaşırken, yeni sezona fırtına gibi girmeye hazırlanan Lig TVnin de sürprizlere devam edeceği öğrenildi.

http://www.ataryemez.com/tv/murat-kosova-ligtv/
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

istediği kadar transfer yapsın

açık olmadıktan bu kadar pahalı yayın yaptıktan sonra çok da tınnnnn!

elbet başka birilerini bulur Ntvspor
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Türkiyenin tartışmasız en iyi spor spikeri
İyi transfer.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Alıntı yapılan: L_James_23 - Ağustos 02, 2010, 14:22:05
açık olmadıktan bu kadar pahalı yayın yaptıktan sonra çok da tınnnnn!

Yani kim gelirse gelsin izleyemem ben çoğu insanda öyle.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

atda 2.99 mus mac sonrasi..

yahu sanki kac kiside digiturk receiveri var ise..

ellerinde maraton gibi program var iken acik yayina gecmediler ya daha da gececeklerini sanmiyorum...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

NTV Spor'dan ayrıldıktan sonra önce TRT'ye ardından da Lig TV'ye transfer olan deneyimli spiker Murat Kosova eski kanalı NTV Spor'a geri döndü.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Murat Kosova'nin meslegi neydi? Degismis sanirim.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 17, 2010, 15:35:40
NTV Spor'dan ayrıldıktan sonra önce TRT'ye ardından da Lig TV'ye transfer olan deneyimli spiker Murat Kosova eski kanalı NTV Spor'a geri döndü.

Çok iyi oldu Nba maçlarını onun anlatımıyla seyretmek çok başka oluyordu.
Böylece Kaan Kural-Murat Kosova ikilisi ayrılmamış oldu  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Bence adamda özgüven sorunu olmuştur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net