Ana Menü

Fenerbahce Sezon boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:28:24

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ne bakımı olabilir allah aşkına :D
Hilbert'i bedava aldık stoch bonservis bedeli ile geldi sırf bundan dolayı mı eşitler ?
Futbol olarak eşit değiller Stoch daha iyi.
Şuan satmaya kalksan hilbert'i alan çıkmaz ama stoch'a alıcı çıkar vs vs vs bu böyle sürer.

Hiç bir eşit yanları yok malesef.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

http://forum2007.antu.com/konular.aspx?gID=4&fID=9

su konulara bak arkadas adamlar karaları baglamıslar ya. beter olun lan :itele :itele :itele :itele
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Stoch iyi futbolcu keşke alabilseydik böle bir adam..

sağ sol felaket olurduk ama svunma yok hiç
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Hilbert te çok kötü bir oyuncu değil oda daha iyi olucaktır...
Since 1903

ilhan mansız_melis

Juventus Sportif Direktörü Marotta: Sadece çok ufak bir pürüz var. Santos'u transfer edeceğiz

Fenerbahçe'de Andre Santos depremi! Defansını güçlendirmek için transfer çalışması yapan sarı-lacivertliler, elindekini de kaybetmek üzere. Brezilyalı futbolcunun Çizme'nin ünlü ekibi Juventus'la anlaşmak üzere olduğu ortaya çıktı. İtalyan takımının sportif direktörü Giuseppe Moratta, Monaco'da muhabirimiz Selçuk Manav'a yaptığı açıklamada, Santos için yoğun bir çalışmaları bulunduğunu, futbolcunun kendisi ve kulübü Fenerbahçe ile görüşme halinde olduklarını bildirdi.

Moratta, "Fenerbahçe ile anlaştık sayılır. Andre Santos ile de yıllık ücret konusunda ufak bir pürüzümüz var. Onu da halledip bu oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Kendisi Juventus'a gelmeyi çok istiyor. Sürekli telefonla görüşüyoruz, menajeriyle de sürekli kontak halindeyiz" dedi. Ancak Moratta'nın bu açıklamaları kafa karıştırdı. Zira İspanya basını, Juventus'un Villarreal'in sol beki Joan Capdevila'yı kadrosuna katmak üzere olduğunu yazıyor.

Fanatik
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

David Trezeguet, Hercules'de (İspanyollar 1.5 yıllık, Juve 3 milyon verecek) Bu transfer Güiza'nın Hercules'e gidişini de yatırdı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

ilhan mansız_melis

ilhan mansız_melis

F.Bahçe'de satış listesine konan Güiza, İspanya basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

İspanyol basınına çarpıcı açıklamalar yapan Güiza "Beni beğenmeyenlerin hali ortada" diyerek Aykut Kocaman'ı ima etti. "Oynasaydım, Young Boys'u da PAOK'u da elerdik" şeklinde konuşan Güiza, Niang için ise "Her an hedef tahtası haline gelebilir. Fenerbahçe'de golcülerin kaderi hep aynıdır" ifadesini kullandı.

:ahaha

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eyup1903

:rock :rock :rock :rock :rock  kesin elerdiniz :rock :rock :rock :rock :rock

ilhan mansız_melis

Ada basını İngiltere'nin Everton takımında forma giyen Nijeryalı Joseph Yobo'nun Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti.
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Everton forması giyen 30 yaşındaki Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo'nun Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Everton takımında Heitinga, Distin, Jagielka gibi futbolcuların arasında forma savaşı veren deneryimli futbolcunun transferin bitmesine 24 saatten az bir süre kala Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Öte yandan haberde Joseph Yobo'nun F.Bahçe ile 1 senelik kiralık olarak anlaştığı ve sezon sonunda satış opsiyonun da sarı lacivertli kulüpte olmak üzere transferin gerçekleştiği yer aldı.

Emre'yi "Bana ırkçılık yaptı" iddaasıyla suçlamıştı zamanında Yobo.

CR7

Yobo Fener'deymiş.
Guardian.
Everton da doğrulamış.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Fener zaten bu defans hattıyla hele ki Bilica öküzü yüzünden çok gol yerdi :D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Çok iyi transfer bence..

Herkes eksiklerini kapatıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net