Ana Menü

Galatasaray Sezon Boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:27:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Julio Baptista'nın Galatasaray'a transfer edileceği iddia edildi.
İtalyan Spor Gazetesi Corriere dello Sport, Romalı Julio Baptista'nın 5 milyon Euro karşılığında Sarı-Kırmızılı ekibe katılacağını iddia etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Brezilyalı yıldızı takımında görmek istediğinin altı çizilirken, başkent ekibinin, Sarı-Kırmızılıların 5 milyon Euro'luk teklifine sıcak baktığı vurgulandı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya'ya gitmişti.

Baptista'yı hiç beğenmiyorum ben niyeyse

Gs yönetimi Kewell'ı kaçırmadıklarına şükretsinler.

NoPasaran

Galatasaray, Çek futbolcusu Milan Baros ile olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatılması konusunda anlaştı.

Galatasaray Resmi Sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır" denildi.

Türkiyenin en iyi forveti Baros..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Tomas Rosicky'nin ağabeyi ve menajeri Jiri Rosicky, NTVSPOR'a konuştu. Çek futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmediğini söyledi.
Bir  süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arsenal'in Çek futbolcusu Tomas Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Çek yıldızın menajeri Jiri Rosicky, Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Jiri Rosicky sarı kırmızılı kulüp ile sadece Milan Baros'un sözleşmesinin yinelenmesi amacıyla görüşmelerde bulunduklarını ancak Tomas Rosicky'nin transferinin gündeme gelmediğini belirtti. Çek oyuncunun menajeri ayrıca Tomas Rosicky'nin önümüzdeki 2 yıl boyunca Arsenal ile anlaşmasının bulunduğunu ve bu yıl da İngiliz kulübünde kalacağını ifade etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 07, 2010, 22:34:09
Galatasaray, Çek futbolcusu Milan Baros ile olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatılması konusunda anlaştı.

Galatasaray Resmi Sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır" denildi.

Türkiyenin en iyi forveti Baros..

İyi iş..

Bencede Türkiyenin en iyi forveti Baros.

carsi52

Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber
Arsenalli Rosicky'nin menajeri Jiri, Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen Tomas Rosicky'ın sarı kırmızılı ekiple hiç görüşmediğini söyledi..

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Tomas Rosicky'nin ağabeyi ve menajeri Jiri Rosicky, Ntvspor'a konuştu. Çek futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmediğini söyledi.

Bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arsenal'in Çek futbolcusu Tomas Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Çek yıldızın menajeri Jiri Rosicky, Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Jiri Rosicky sarı kırmızılı kulüp ile sadece Milan Baros'un sözleşmesinin yinelenmesi amacıyla görüşmelerde bulunduklarını ancak Tomas Rosicky'nin transferinin gündeme gelmediğini belirtti. Çek oyuncunun menajeri ayrıca Tomas Rosicky'nin önümüzdeki 2 yıl boyunca Arsenal ile anlaşmasının bulunduğunu ve bu yıl da İngiliz kulübünde kalacağını ifade etti.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

ilhan mansız_melis

Mircea Lucescu,Gs'nin rakibinin Metalist'ten daha iyi olduğunu söylemiş.

NoPasaran

Zor bir maç bekliyor sanırım Galatasarayı..

Ancak Gs için sorun teşkil etmeyecekler bence..

Geçecektir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

aykut - ali turan - servet- neil - hakan balta - L.cana - ayhan - m.sarp- arda- kewell- emre çolak

11'e bak :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis