Ana Menü

Italya Serie A 2010/11

Başlatan IL Capitano, Temmuz 22, 2010, 23:57:39

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

melis gecen sezona göre ilk 11de 6 degisiklik var, antrenör yeni.daha cok italyan futbolculara yöneldiler. iskeleti kurmaya calisiyorlar. bu sezon amac sampiyonlar ligine katilma hakki kazanmak.Bunu klup bile söyluyor. 

Eskimeyen sadece Del piero !!!

tabii birde benim maclari seyretmemem lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Türkiyede İtalya Li,gini maçını yayınlayan bir tane kanal yok !

Vallahi billahi ayıp ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

son dakika goluyle roma interi kendi sahasinda yendi. tottinin yerine giren vucinic atti golu. maci seyrettim ara ara. totti cikarken vucinici görunce icimden gecti atabilecegi.
skor iyi oldu. gecenin son maci juve - cagliari , hadi bianconeri  :bjk

ilhan mansız_melis

Çok sevindim İnter'in yenilmesine.

Gece 2 gibi veriyordu maçı Fox Tv.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Krasicin hattrick yaptigi macta Juve kendi sahasinda Cagliariyi 4-2 yendi, yine bir suru defans hatasina ragmen kazandik, Serie Ada birinciyle 10uncu arasinda 3 puan var. 1ciyle 17inci arasinda yani sondan birinciyle 5 puan var. avrupanin en cekismeli ligi.  ;D

NoPasaran

Krasici eleştiriyorduk buralarda :)

Muhteşem bir furtbolcu..

Sene başından beri Juvenin en iyisi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

fener yirtti onu almak icin , juventusa gidecegim dedi, ispanyol takimlari istedi, city istedi , ben juventusla anlasdim oraya gidecegimdedi. zaten bir senesi kalmisti antlasmasinda yoksa seneye bedavaya gidecekti. istedigine kavustu. nedvede benziyor hem stil olarak hemde görunus olarak ama biraz vucudunu guclendirmesi lazim.

CR7

Geçen sezon bir başka kanalın yayınladığı ligi bu sezon farklı bir kanalda gördüğümüz zaman ne düşünürüz? Yayın hakkı el değiştirmiş, artık bu lig bu kanalda. Değilmiş. Serie A'dan bir Pazar günü maç yayınlayan bir maçı da sabaha karşı banttan veren Fox TV, ligin yayın hakkını falan almamış. İtalya'daki ortakları Sky İtalia'dan 1- maç naklen verelim, bir deneme yapalım demişler. Hepsi bu kadar. Kısaca Serie A hala boşta.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Eylül 23, 2010, 23:48:42
Romadan bu sene umudum yok  :-\

İnter ve Cluj galibiyetleri umutlarımı artırdı
Geçen seneki performansı yakalayamazlar ama ilk 3 umudu var içimde.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

NTV vs alsaydı çok iyi olacaktı. Hadi onlar almadı en azından Kanal A Ligue 1 'i alacağına Serie A'yı alsaydı keşke. Bence çok daha zevkli bir lig. Yukarda ki anketteki takımlardan gönlüm Juve'den yana ama yine Inter şampiyon olur diye düşünüyorum.

ilhan mansız_melis

Cagliari-İnter maçı şu an Fox Tv'de canlı veriliyor.

carsi52

İnter'e oynıcaktım iddaada 1.85 oranı vardı kaçırdım..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!