Ana Menü

Tello Galatasaray'a

Başlatan Ersin Develi, Temmuz 12, 2010, 08:26:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Şilili yıldız için şartların oluşmasını bekliyor

fotomac.com.tr / 12.07.2010 01:13

Galatasaray sürpriz bir transfer bombasını patlatmanın eşiğinde. Sarı- kırmızılılar, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Şilili yıldız, Rodrigo Tello'yu yakın takibe aldı. Şartların tamamen oluşmasını bekleyen G.Saray bu transfer harekatını gizliden gizliye yürütüyor. Gerek Beşiktaş'ı gerekse oyuncuya talip olabilecek diğer rakipleri uyandırmak istemeyen Cimbom, ipler koptuğu anda Rodrigo Tello'yu renklerine bağlayacak.

TEMASLAR OLUMLU
Sarı-kırmızılı yönetimin, Tello transferi için yaptığı ilk adımlar olumlu geçti. Menajerler düzeyinde Şilili yıldıza haber gönderen yöneticiler, transferde kararlı olduklarını da belirttiler. Rijkaard'ın da bu transferi çok istediği konuşuluyor.

BEŞİKTAŞ'TA HEP TARTIŞILDI
2007 yılında geldiği Beşiktaş'ta 87 maçta forma giyen ve bu süreçte 15 gol kaydeden Rodrigo Tello performansıyla hep tartışılan isim oldu. Kriz dönemlerinde ismi sık sık 'satılacaklar' listesinde yer alan Şilili oyuncuyu, siyah-beyazlı yönetim bir kez daha göndermek istiyor. Tello'nun akıbeti bir hafta içinde belli olacak

ilhan mansız_melis

Yollamaz Beşiktaş Tello'yu Gs'ye
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

gs kafayı kırdı gokhan zan serdar ozkan tello derken adamlar nıyetı bozdu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

ilhan mansız_melis

Ne bilim oyuncunu gidip de ezeli rakibine vermek ?? sanmıyorum yönetimin böyle birşey yapacağına

Adam ayrılırsam ülkeme dönerim diyormuş Gs'ye gideceğine ülkesine gitsin

Ben üzülürüm onu Gs'de görsem.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Farketmez gitsin de nereye giderse gitsin şu yabancı kontejyanından bir an önce kurtulalım :)
Since 1903

NoPasaran

Telloyu alana Zapo bedava ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

tabatayı falanda verelim ya yer açılsın.