Ana Menü

Batuhan "Beşiktaş'a Ibrahimovic gelir herhalde"

Başlatan NoPasaran, Temmuz 12, 2010, 00:31:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

suçu sadece bizde yada td'de aramamak lazım. Oyunucunun hiç mi sucu yok? mutlaka var az yada çok. Belkide en büyük suç topçuda bilemiyoruz tam olarak. Ama Batuhanında sorunlu bir futbolcu olduğu aşikar. Bu formayı çok istemedi yada istedi ama bunun yanında başka şeylerde istedi cok olarak..(para değil)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Batuhan'a taraftar hiçbir şey yapmadı.ama md de degildir suclu. Suclu ona iyi bir ahlaki eğitim veremeyen;
1)aile 2)altyapı sorumlularıdır.
Ve sorumsuz tavırları,bilinçsiz acıklamaları nedeniyle de kendisidir. Md ve yonetim daha sonra gelir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

aile kısmına asla katılmıyorum yiğit. Terbiyesiz bir insan ardından ailesi terbiye verememiş gibi lafları ben kabul edemiyorum.. Nice ailesi süper efendi olupta cocukları şerfsiz olan insan tanıdım. Ailesi kötü olupta cocugu iyi olanda aynı şekilde..

Olay kişide biter. Aile sadece yol gösterir cocukta ona uyar yada uymaz. Ailenin burada yapacağı birşey yok. Karakter ve kişilik meselesi
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 27, 2010, 23:56:13
aile kısmına asla katılmıyorum yiğit. Terbiyesiz bir insan ardından ailesi terbiye verememiş gibi lafları ben kabul edemiyorum.. Nice ailesi süper efendi olupta cocukları şerfsiz olan insan tanıdım. Ailesi kötü olupta cocugu iyi olanda aynı şekilde..

Olay kişide biter. Aile sadece yol gösterir cocukta ona uyar yada uymaz. Ailenin burada yapacağı birşey yok. Karakter ve kişilik meselesi

Katılıyorum kişilik meselesi bu insanın içinde varsa durduramazsın...
Since 1903

NoPasaran

Batuhan daha genç..

Umarım bizim yüzümüü kara çıakrtır, oynar ve Beşiktaşa yeniden gelir..

İlerki dönemlerde belli eder herşeyi kendini..

Ancak Batu sizin benim gibi birisi değil.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net