Ana Menü

Lorik Cana Gs'de!

Başlatan CR7, Temmuz 08, 2010, 17:42:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Profesyonel oyuncu Lorik Cana'nın Sunderland FC  Kulübünden 4.500.000 avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup,
Transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2011-2012 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2012-2013 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2013-2014 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti ödenecektir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Kulüp kariyeri

Kariyerine amatör olarak Lausanne Sports'da başladı. 2000-2002 yılları arasında PSG genç takımında forma giydi. Paris'te ilk maçına 19 Nisan 2003 tarihinde FC Nantes Atlantique karşısında çıktı. 2003-04 sezonunda Paris Saint Germain'in başına Vahid Halilhodziç'in getirilmesiyle takımda forma şansı bulmaya başladı. Aynı sezon takımıyla Coupe de France sevinci yaşarken, ligde 32 maça çıkıp 1 gol attı. Ülkesinde ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü.

2005-06 sezonu başında Olimpik Marsilya'ya transfer oldu. Burada ilk lig maçına 27 Ağustos 2005 tarihinde çıkarken, ilk golünü 16 Ekim 2005'te eski takımı Paris Saint Germain'e karşı 1-0 biten maçta attı. 2007-08 sezonu başında Habib Beye'nin Newcastle United'a transfer olmasıyla Olimpik Marsilya'nın takım kaptanlığına getirildi.

Arnavut futbolcu 24 Temmuz 2009 tarihinde 6 milyon £ karşılığında dört yıllığına Sunderland AFC'ye transfer oldu.[1] Şimdilik Galatasaray SK'ya transferi medyada yer almakta. Daha bu transfer ile alakalı ne Galatasaray yönetimi nede Sunderland yönetimi hiçbir açıklamada bulunmamışlardır.
Milli takım kariyeri

Arnavutluk Millî Takımı formasını ilk kez 11 Haziran 2003'te 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçında İsviçre ile oynanan maçta giyerken, ilk milli golünü ise 17 Ağustos 2005 tarihinde Azerbaycan ile oynanan maçta attı.

Cana'nın Arnavutluk dışında Fransa ve İsviçre vatandaşlığı da bulunmaktadır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

İyi transfer ama ;

Hayırsız,uğursuz olsun.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Alıntı Yap
Bugun yaptiklari Cana transferindeki bonservis bedeli bildirimi:

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=121145

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel oyuncu Lorik Cana´nın Sunderland FC Kulübünden 4.500.000 avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup,
Transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.

Sunderland, bonservis icin aldiklari paranin 6 milyon euronun uzerinde oldugunu acikladi resmi sitelerinde.

[/size]http://www.safc.com/news/20100708/cana-moves-to-turkey_2256213_2087601

Lorik Cana has joined Galatasaray this afternoon, safc.com can exclusively confirm.
Cana joined from Marseille for 5m last summer and was appointed club captain by Steve Bruce.
The two clubs have agreed a fee in excess of 6m Euros for the Albanian international, who made 35 appearances for Sunderland.

angut.com'dan ;D

CR7

Telaffuzu Lorik Tsana(Ermal Kuqo söyledi ;D)

Ersin Develi

carsi52

Cana iyi transfer ama umarım hayırsız olur.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Adamı tanımıyorum o yüzden yorum yapamam.

Hayırsız olsun.

saldır beşiktaş

Tam bir kasap Marsilyayla deplasmanda oynadığımız 2-0 kaybettiğimiz maçı bir hatırlayın
Nerdeyse bütün takıma tekmeden geçirmişti hakemlerler tarafsız olursa (!) her maç kartı var.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan