Ana Menü

Yeniden Simdiden MUTLU YILLAR VOLKAN>...! [No Pasaran]

Başlatan AsA, Temmuz 05, 2010, 23:20:35

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

ne kadar mütevazi olduğunuzu unutmuşum adminim :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Çok unutkansın büşra ;D

Tek tek cevap vermek zor olacak :D

Napsakki :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

meşgul adam olarak herkese teşekürler yazarsın adminim nolcak ;D

BEŞİKTAŞK

Banucan

evet volkan abi son bi kere daha kutluyorum doğumgününüz kutlu olsun bu sene o kadar kutladım ki tam dört kere  :D
mutlu,uzun,sağlıklı,huzurlu vede tabiki şampiyonluklarla dolu nice yıllar geçirmeniz dileğiyle sayın admin :)
FEDA

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

Yarın teşejkkür edecem tek tek arkadaşlar..

İlgi ve alakanıza teşekkürler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 26, 2010, 00:58:30
Yarın teşejkkür edecem tek tek arkadaşlar..

İlgi ve alakanıza teşekkürler

yarin 2 gun senin icin volkim sanirim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: AsA - Temmuz 05, 2010, 23:20:35
Beni biLen biLir, bi ay onceden dogum gunu topicLeri acmak eskiden beri bi geLenektir sure gider, Madem oyLe iste boyLe dedim vede voLkan'cigimin topic'ini actim..!  22 temmuz geLdi bisey kaLmadi..!

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN,
MUTLU OL SENELERCE...!

Vur patLAsin caL oynasin voLkan..!

Umarim hersey gonLunce iyi sevdigince oLur..

Nice siyah-beyaz  :bjk   SampiyonLuk doLu yiLLAra,,! 

ps: ICkisiz dogum gunu kutLamasi oLmaz..! (-;

uzun sure geLemedim gecen butun dogum gunLerinide burdan kutLarim..!
Ihsan aralik 9'da (ocak 9) seninkide geLiyor..!

Teşekkür ederim cenkim. Uzunca süreden sonra forumda seni görmek çok güzel ve günler önceden benim doğum günümü kutladığın için ayrıca teşekkürü borç bilirim sana..

Hiç içmezdim ben , sırf dedim cenk ile bir arada bir bira içeriz bi gün diye yavaştan nasıl içilir öğrenmeye başlayacam kıymetini bil. Ama benden bekleme 3-4 biraz. Tek tabanca..

Öptüm yavrum..Halkın Moderatörü..Bu ilk sana söylenmişti. Devrim kk da senle başladı bunuda ayrıca herkersin önünde tekrar söyleyeyim..

Alıntı yapılan: BJK_Kübra - Temmuz 06, 2010, 13:50:51
Daha çok varmış ama önden bi kutlayalım daha sonrada kutlarız=))
Doğum günün kutlu olsun..Nice Senelere..

İstanbul 2008 boks şampiyonunada teşekkür ederiz. Boksörlük sana yakışıyor ama ellerinde oje olmadan * :D

* Facete görmüştüm kırmızı oje ile gülmüştüm demeden geçmemeyim..

Teşekkürler..

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 06, 2010, 14:44:39
22 Temmuz'da yokum abicim buralarda şimdiden kutlayayım ;D

Doğum günün kutlu olsun sayın adminim :)

Bu forumda senden öğrendiğim baya şey oldu inşallah daha da öğrenirim :)

Mutlu yıllar.

(Yaş kaç oldu yaş ? ;D ;D ;D )

Meliscim teşekkür ederim. Forumdan gittiğinde sana kızmıştım yalan konuşmayayım. Garip bir ruh hali bırakmıştın bende aramızda 13-14 yaş fark olmasına rağmen. Sanki satılmış gibi hissedilmiştim..

Keşke olmasaydı o gidişin ama olan oldu. Batuhanı affeden bizler senide hayli hayli affederiz dimi :)

Yaşına rağmen futbol konularındaki üslubun ve bilgine hayranım açıkcası. Takdir edilecek birisin. İlerde seni düşünemiyorum. :D

Alıntı yapılan: Simurg - Temmuz 06, 2010, 16:57:28
doğum günü konularının bir ay önce açılmasında etken
VOLKAN ABİNİN ÇOĞU KİŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ GÖRMEMESİ YAHUT UNUTMASIdır.
Diye düşünüyorum. ;D

2 tane foruma sürekli olarak bakıyorum büşracım. Çoğu zaman bişey yapılmıyor görünsede yok yedek almaydı, yok renk uyumsuzluğu idi, yok üyeye onay maili gitmiyordu gibi forum konularına sürekli bakıyorum ve bazen görmediğim çok konu oluyor böylece. Birde kötü bir alışkanlığım var, "iletilerime yazılan cevaplar" kısmına çok tıklıyorum ve yeni mesajları genelde okuyamıyorum. Doğum günü topicleri Beşiktaş bölümüne açılsa idi hepsini görürdüm emin ol :D

Alıntı yapılan: banı - Temmuz 06, 2010, 18:31:32
bende şimdiden kutluyim (daha önce geç kaldım diye neler söylemişti :) )
volkan abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı,huzurlu vede şampiyonluklu yıllara :D :D :D

Şaka yapmışımdır Banucum. Doğum günleri er yada geç kutlanıyorsa sorun yoktur. Bundan sonra kaç şampiyonluk daha görürüz bilmiyorum valla :D 10 Ancak herhalde

Teşekkürler Pasta Borcu olan Banı..

Alıntı yapılan: Cem Goren - Temmuz 07, 2010, 15:47:24
daha gıremem ben bakarsın abi
şimdiden mutlu yıllar sana ;;D

Teşekkürler cemcim..

Bu başkan bu sene fena azdı :D İnternete nerede olursan ol girmek zorundaydık bu sene :D

Bu senenin kuşkusuz foruma damga vuran üyelerinden birisin. Umarım Beşiltaşımız içinde güzel bri sene olur. Forumdaki uzlaşmacı tavırlarını hep beğeniyorum. Düşüncelerini söykedikten sonra karşı taraf ne kadar ters tepki koyarsa koysun aynı soğukkanlılıkta nasıl cevap veriyorsun merak ediyorum..

Alıntı yapılan: eyup1903 - Temmuz 08, 2010, 21:51:16
iyi ki doğdun volkan

Teşekkürler Eyüp. Forumun güzel nicklerinden birisi :D Nicki görünce söylemek geldi içimden :D

Alıntı yapılan: Orçun - Temmuz 08, 2010, 23:20:20
22sine daha var ama olsun,nice yıllara volkan abi

Teşekkürler Orçun. Hep beraber nice yıllara ve Forumda Şampiyonluklara. Forumda sevdiğim üyelerden birisin kişisel olarak, senin nickini görmek güzel..

Alıntı yapılan: melankolizm - Temmuz 11, 2010, 18:42:49
doğum günün kutlu olsun. nice siyah-beyaz şampiyonluklu yıllara
Teşekkürler melankolizm. Keşke daha fazla olsan bu forumda. Yorumlarını severek okuduğum birisisin..

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Temmuz 11, 2010, 18:53:54
mutlu yıllar volkan abi.

Teşekkürler pençe. Barış Akarsuyu unutturmuyorsun bize. Senin yazılarını okurken hep barış akarsu yazmış  ruh haliyle okuyorum. Belkide benziyorsundur :D

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Temmuz 12, 2010, 00:20:48
22 Temmuz'da burda olamam diye şimdiden kutlayayım doğum gününü adminlerin kralı  :P   ;D

İyi ki doğdun iyi ki varsın Volkan Abi  :)

Nice mutlu siyah beyaz yıllara..

Teşekkürler Umut Kardeşim. Bazen en zor günlede attığımız özel mesajları unutmayacağım valla. Hep destek tam destek :P

Bir çok konuda ortak düşünüyoruz Beşiktaş için yada en azından ben öyle grüyorum. Maç sonralarında vereceğim tepkilerden önce yazılarını okuduğum sevdiğim bir kardeşimsin. Bakış açısını seviyorum umarım hep böyle devam eder..

Alıntı yapılan: noumAyberk - Temmuz 17, 2010, 23:21:19
Doğum günün kutlu olsun Volkan abi. Nica Siyah-Beyaz senelere...

Teşekkürler ayberk. Neden forumda artık az yazıyorsun bilmiyorum belkide unuttum. Ancak noumaayberk nickinin kkda önemi vardır. En azından ben öyle düşünüyrum. Evden birisi gibi sanki. Daha fazla bizimle ol, hem bizim için hem kendin için hem beşiktaş için..

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 17, 2010, 23:24:14

Nice senelere abi..

Herşeyin istediğin gibi olması dileğiyle mutlu yıllarrrrrrrr  :yeho

Teşekkürler Sercan. Nick değiştirm muhabbetlerini unutmayacağım hiç :D Senin yazılarınıda beğeniyorum ama bazen gereksiz agresif oluyorsun demeden geçmemeyim :D Forumdaki bu hiç yazamadığım nickinle uzunca süre bizimle olursun umarım..

Alıntı yapılan: L_James_23 - Temmuz 17, 2010, 23:45:21
mutlu yıllar halkın admini :)

doğum günün kutlu olsun.

Cem Görenin en büyük rakibi Teşekkürler. 2010 yılının iki süper üyesinin kıyasıya kapışması Guti ve Q7 transferi gibi :D Forumumuza sağldığın katkı için teşekkürler. Bu sene transfer haberlerine bazen karşı çıksakta bizi sabahlatan haberlerin baışını sen çektin yiğit. Sende bazen gereksiz agresif oluyorsun ama en azından sonra geçiyor bu agresiflik :D

Futbol bilginde gayet iyi. En azından dünya futbolunda benden şöyle 5-10 kat daha öndesin :D Bilmediğim bişey olursa sorarım yiğite diyorum açıckası. Forumda uzun yıllar bizimle olman dileğiyle..

Alıntı yapılan: çarşı here - Temmuz 18, 2010, 01:21:41
abi kaç yaşına girdiğini bilmiyorum ama baya yaşlandın şu ADMİNLİĞİ ARTIK BANA DEVRETSEN DİYORUM??????:Dneyse doğum günün kutlu olsun abi nice yıllara:D

40 yaşına kadar durmak yok yola devam :D

Alıntı yapılan: keskinli - Temmuz 18, 2010, 22:30:06
nice yillara

Saol ahmet abi. Bu sene gergin geçiyor ama kaldı 1 sene ;D Sonra kavga edecek birilerini bulamayacağız ;D

Alıntı yapılan: +18 ! - Temmuz 20, 2010, 10:55:30
Nice mutlu yıllara Volkan abi..

Tek tek cevap bekliyoruz :D

Nickine kurban olsun bu forumdakiler :D Valla süper +18 bi marka yani :D Teşekkürkler kardeşim. Daha çok gir sende foruma. Sende artık buranın içinden birisin :D Futbol konusundaki objektif bakış açın benim en çok dikkatimi çeken şey. Böyle Beşiktaşlılara ihtiyaç var :D

Tek tek cevap zor oluyor vallahi ama yapacak bişey yok:D Classico :D

Alıntı yapılan: Simurg - Temmuz 20, 2010, 13:32:07
Hep forumun yoğun adamı olarak bilinen sayın adminim her zaman doğum günü unutmuştursunuz. :)
Sorunun cevabıda alt bölümleri kaçırıyorum olmasıda pek ilginç.
Aslında seninde doğum günü kutlamıcak kimse ama işte... :D
Doğum günü konunun iki sayfa cevap alması ne kadar sevilen bir admin olduğunun göstergesi zaten.
Zaman zaman ki hemen hemen her zaman bana yaptığın KÜÇÜK ŞAKAlarında olsa,
Vkya koyduğun ilginç renkli temalarında olsa,
Vodafone sahibiymiş gibi her tarifiyi anlatıp altına vodafon iyidir yazılarında olsa,
Öldüren imalarında olsa hep birlikte daha nice yıllara.
40 Yaşında bırakıcam diyorsun yaşın 27 az kaldı yahu sabredicez artık ;D

Şakası bi yana iyi ki tanımışım dediğim,
Herşey bi yana tüm samimiyetimle söylüyorum,
İçtenliğin ile hele bu yıl başından sonra gerçekten çok iyi birisi olduğunu samimiyetine bin kat daha inandım.
Böyle bir abi bulmak kolay olmuyor. Artık biliyorum ki bi derdim olduğunda başına ekşiyeceğim bir abim daha var. ;D
Düğününüz olurda çağırmazsanız ayrıca küserim buda dip notu olsun. ;D

Yeni yaşında , dilediğin hayal ettiğin herşeyin gerçekleşmesi dileği ile.
İyiki doğdun sayın adminim. ;D

Saol Moderatörürüm :D

Aslında benim sene aram hep iyide sen fazla alıngansın :D Yada ben bazen patavatsız konuşuyorum :P Ama çok takma bunları. Ben içimden gelerek üzmem ne seni ne başkasını. Canım sıkılır sonra ruh halim karşımdakinin fazla üzülmesine dayanamıyor :D

İlginç avatarlarını nereden bulduğunu yada o ilginç serbest vuruş konularını nereden buluyorsun bilmiyorum ama sana çok yakışıyor büşracım. Forumun neşe kaynaklarından birisisin :D

Seviyoruz seni şak şak şak :D

Düğüne çağırırız canım seni , kavga edersek kim ayıracak bizi :P

Teşekkürler mavi renkli şirinler kıvamındaki büşra..

Alıntı yapılan: Cem Baba - Temmuz 21, 2010, 21:43:00
Biraz zaman aldi ama kanimca saglam bir dostluk kurduk bu sene Volki. sana yeni yasinda herseyin en guzelini diliyorum.

iyiki dogdun, iyiki varsin. !!!  :rock

Valla cem nasıl oldu bilmiyorum ama taa uzaklardan iyi arkadaş bulduğuma inanıyorum . Bu çok güzel bişey. Gerçi seninle kimse kötü geçinemez zaten. Gürültüyü çok sevmeyen bir yapın var bu çok güzel bişey..

Futbol konusunda seninle aynı ortamda yorum yapmak hem benim içinde hemde forum için bir ayrıcalık olsa gerek..

Felicia , Alex ve Eşinle ile beraber umarım çok çok günler sizleri bekler..

Alıntı yapılan: Resulbjk - Temmuz 21, 2010, 22:56:24
iyiki doğdun volkan abii (:

Teşekkürler resulcum. Drogra Resul :D

Nickini bilmeyen yoktur ama mesaj sayına şimdi kızdım bak. Hem fyorumlarındaki güzel neden yazmasın çok bilmiyorum.. 1 sene sonra bakalım 1977 mesaj kaç olacak :d

Alıntı yapılan: Free Idea - Temmuz 21, 2010, 23:36:03
mutlu yıllar volkan abi.
halkın admini. NoPasaran

Erdicim teşekkür ederim. Forumuzun gerçek Halk adamı sensin aslında :D Siyasi Konulardaki mesajlarını takipteyiM :D

NoPasaran!

Alıntı yapılan: Cem Goren - Temmuz 22, 2010, 01:18:49
madem yas kemale erdi evlendırelım abi seni

12.12.2012 ansızın evleneceğim...

Alıntı yapılan: BJK_Kübra - Temmuz 22, 2010, 10:23:25
Tekrar doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere..
Asıl gününde de kutlayalım:)

Boksör teşekkürler :D Şımartıyorsunuz beni :P

Alıntı yapılan: Simurg - Temmuz 22, 2010, 10:30:37
bakalım volkan abi bizim doğum günümüzü kutlayacak mı
yaşlılığın verdiği unutkanlıkta var aslındaa :sopa

Artık ayarlama yapacam doğum günü mesajı olunca sistem bana otomatik özel mesaj atsın :D Yada tüm topicleri sistem bana açtırsın o bölgede günü geldiğinde :D Gönülden olmaz ama adetten iyi olur :D

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Temmuz 22, 2010, 12:50:52
Doğum günün kutLu oLsun Volkan abi.
Mutlu yıllar..

Teşekürler kardeşim. Kralkartal ve 21 i taşıdığın için ayrıca teşekkürler..Eskiden daha sık görüyorduk seni nereye kayboldun böyle bilmiyorum ama daha az giriyorsun sanki. Bu ailenin bir parçası olarak daha çok görelim seni. Duruşuna, konulara bakışına ihtiyacımız olur mahrum etmeyin efendim..

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Temmuz 22, 2010, 14:08:10
Birde buradan kutlayalim(msjimi almissindir umarim / vodafone) , hey gidi zaman, ne cabukta geciyor,
inan, sanki dün gibi hersey gözümüm önünde, hersey degisti, isim degisti,
insanlar degisti, gelen giden oldu, ama sen ve ben hala buradayiz, iyiki dogdun,
iyiki varsin..

Samsunlu yillarin, okul zamanin, askerligin, is hayatin, bu forumda gecti, dusunuyorumda,
biz kac yasinda emekliye ayrilacagiz volkim? :)

Ailenle ve sevdiklerinle mutlu huzurlu dogum gunleri gecirmen dilegiyle,
seviyorum seni. mucks

Aldım ihsanım aldım geride döndüm :D

Bazen onlarca kez gitmek geldi şu forumdan ama hep aklıma sen geliyorsun kardeşim. İhsanı yarı yola bırakmamam lazım diye. Saygı ve sevgim sana çok fazla kardeşim her ne kadar beğendiğim futbolculara karşı bir cephe alsanda ;D

Alayına ekrem DAĞ ulennn :D

Ayrıca geçen sölediğin ilk sana söylüyorum sırından sonra dahada sevdim bak seni :D haha açıklayasım geldi :D

Alıntı yapılan: elifff - Temmuz 22, 2010, 16:45:38
dogum gunun kutlu olsun admınımmmmmmmmmmmm ıyıkı dogmussss yoksaaa bana kampanyalaarı kım haber verırdı degelmı  :hehe

bu son dogum gununu kutlayasımmm bundan sonra kutlamayacagımm cunku bız bu yasta kaldık ılerlemıyoruzz admınımmm yeter bukadar yas fazlasına gerek yok  ;D

mektubumu burada keserken sevgı saygı hurmet ve selamlarımı sunarrr esen kalmanızı dılerımmmm  Sakarya Valısı  ;;D

[/center]

Teşekkür ederim Elif Hanım. Arkadaşlığımızın bu kadar uzun süreceği ve adımdan daha çok adminim dediğini sanırım ömür boyu unutmam :D Volkan demedin sanırım hiç :D

İyi bir insansın umarım istediklerin olur be elif. Ne diyeyim. Biraz kötü niyetli olman lazım kazanmak için bu hayatın içindeki yarışı ama sen yapamazsın sanırım..

Sevgiyle kal, teşekkürler..

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 22, 2010, 18:32:07
Doğum günün kutlu olsun nice senelere volkan abi..

Forumun en önemli 5 kişiisinden birisisin muhakkak :D Onlarca tartışmanın baş kahramanı :D Ancak bu forumdakiler seni seviyorlar sanırım :D Yoksa kimse her konuda kaanla tartışmazdı , sıkılır insan ama senle tartışırken insan sıkılmıyor valla :D

Dobra dobra konuşman, olayalra verdiğin tepkilerin sabit olması(hiç yanar dönerlik yok) bence en göze batan özellik. Umarım daim olur..

Mesaj sayısında 1 numara olmuşsun, kolay değil sana daha çok nopost vermek lazım aslında yarışta geri kalmamak için :D

Foruma verdiğin katkı için herkes adına teşekkür ederim kaan. Bazen tartışsakta severim seni.

Alıntı yapılan: SingahLi - Temmuz 22, 2010, 19:17:17
Nice senelere Adminim :)

M.D :D Teşekkürler singahli :D Geçen sene daha asabi idin :D Bakalım bu sene takipteyim :D

Alıntı yapılan: banı - Temmuz 23, 2010, 00:27:10
evet volkan abi son bi kere daha kutluyorum doğumgününüz kutlu olsun bu sene o kadar kutladım ki tam dört kere  :D
mutlu,uzun,sağlıklı,huzurlu vede tabiki şampiyonluklarla dolu nice yıllar geçirmeniz dileğiyle sayın admin :)

PASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Temmuz 25, 2010, 21:08:20
Doğum günün kutlu olsun abi :)

Andaç kardeşim teşekkür ederim. Forumda bazı insanlar olurya nicki olmazsa online listesinde olmaz. Sende onlardan birisin emin ol. Alışkınım yani kendi nickimin yanında online olmanı görmek. Umarım uzun yıllar olursun bizimle..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Eyvallah abi sağol bu mesajlara cevap yazmak yormuştur baya seni :)
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

+18 !

Volkan abi sınav senesine giriyoruz artık,daha az giriyorum foruma fırsat olmuyor :)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Alıntı yapılan: keskinli - Temmuz 28, 2010, 12:19:16
vokan sen de 1 sene ben deyim en az 6 sene  :)

1 sene sonra görev sureleri uzasin, bir daha politikanin p sinden bahsetmeyecegim  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 28, 2010, 01:49:30
Valla cem nasıl oldu bilmiyorum ama taa uzaklardan iyi arkadaş bulduğuma inanıyorum . Bu çok güzel bişey. Gerçi seninle kimse kötü geçinemez zaten. Gürültüyü çok sevmeyen bir yapın var bu çok güzel bişey..

Futbol konusunda seninle aynı ortamda yorum yapmak hem benim içinde hemde forum için bir ayrıcalık olsa gerek..

Felicia , Alex ve Eşinle ile beraber umarım çok çok günler sizleri bekler..

tesekkurler kardesim, gurultuyu , kavgayi yapariz aslindada burasi onun ortami degil, piril piril Besiktas gencligine kizilir mi ya  ;D  hepimizin kalbi ayni sey icin atiyor.  :ok

yeniden gecmis dogum gunun kutlu olsun, bende seni ve bu forumu tanidigim icin kendimi cok sansli hissediyorum..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....