Ana Menü

Daum Fenerbahçe'de kaldı

Başlatan NoPasaran, Haziran 17, 2010, 16:30:45

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Fenerbahçe Kulübü teknik direktör Christoph Daum ile yapılan toplantının ardından bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada Christoph Daum ile devam kararı aldıkları belirtilirken Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum ile yollar ayrıldı.Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:  Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur.
Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.

Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle  ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.

Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.

Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.

Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır[/color]
[/size][/font]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

İyi iyi daha uzun süre zarar verir klübe inşallah nefret ediyorum Daum'dan.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

bizim baskanimiz kadar yigit degilmis azize
tazminattan korkmus anlasilan :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Aziz harbi Azizeymis..

Yureksiz :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Çok güzel oldu :)
Fener taraftarı kuduruyodur şimdi.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Daum-Aykut-Aziz

Şeytan üçgeni.

özellikle daumla aykut nasıl bir savaş verecek merak ediyorum. İnanılmaz şekilde takım disiplinini bozacaklarını düşünüyorum.

İçten içe birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışacaklardır.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

+18 !

Azize elleriyle takımını intihara sürüklüyor :D

Beter olun :D

ilhan mansız_melis

Christoph Daum'a kokain testi.
Fenerbahçe yönetimi, Daum'u bugün check-up adı altında kan ve saç testine sokuyor.

Çalışmadığı 2 yılın parasını alabilmek için küçüldükçe küçülen Daum, bugün 'sırat köprüsü'nden geçecek. 2000-01'de Leverkusen'i çalıştırırken kokain kullandığı ortaya çıkan ve Almanya'nın başına geçme şansını kaybeden Daum, aynı testi yine verecek! Nasıl mı? İşte detaylar.

Fenerbahçe yönetimi, önceki gün yapılan toplantıda Daum'a tam teşekküllü check-up'tan geçeceğine dair imza attırdı.. Buradaki esas amaç Daum'un sağlık sorunu değil, kokain kullanıp kullanmadığıydı.

DAUM'UN KADERİ ÇİZİLECEK
Yaklaşık 15 gündür Daum'un kokain kullandığına dair istihbaratlar aldığı öğrenilen sarı-lacivertli yönetimin, bugün 11.00'de Acıbadem Hastanesi'nde yapılacak kontroller sırasında Alman hocaya kan testi yaptırmanın yanısıra, Daum'un saç örneğini de aldırıp test yaptıracağı bildirildi. Saçtan alınan örneklerde 2 yıl boyunca hangi maddenin kullanıldığına dair bilgi veren bu test, Daum'un kaderini çizecek..

TESTE GİRECEK Mİ
Tabii şu da bir gerçek ki, Daum'un 'kaderi'ne olursa olsun 'Gitmek' olacak.. Aziz Yıldırım, testlerin sonuçları negatif çıksa bile Alman hocanın F.Bahçe'yle ilişkisini kesecek.. Ve başkan bunu anlatırken aynen şu ifadeyi kullanıyor: "4, 5 milyon Euro farketmez.. Ne gerekiyorsa hepsini cebimden verir kurtulurum.."

BİR de şu olasılık var.. Daum, kokain kullandıysa, bu detayı öğrendikten sonra teste girmeyi kabul etmeyebilir. Bu durumda yönetimle uzlaşmak zorunda olan Alman hoca, ufak bir tazminatla Türkiye'den ayrılabilir.. Ayrıca Samandıra Tesisleri'ne 1 saat rötarlı giden Daum'u sorguya alan Aziz Yıdırım, Alman çalıştırıcıya fırça attı.

48 SAAT SÜRE VERİLDİ
Peki Fenerbahçe yönetiminin önceki gün Christoph Daum'a koştuğu şartlar neydi.. 48 saat içinde yönetimin sunduğu 3 maddelik listedeki şartları yerine getirmesi gereken Alman hoca, istediği 6.6 milyon Euro sonrası daha çok köşeye sıkışacak gibi gözüküyor.

İŞTE ŞARTLAR
1 Vatan'da çıkan yönetimin kendisine 'Ailenin ve senin can güvenliğini sağlayamayız' dediği haberiyle yine aynı gazeteye '6.6 milyon Euro'nun 2 milyonunu yardımcılarıma verin, geri kalanı da bana ödeyin' açıklamalarını söyleyip söylenmediğine dair yazılı bildiri..

2 Cumartesi sabahı saat 11.00'de Acıbadem'deki Acıbadem Hastanesi'nde yapılacak olan tam teşekküllü check-up'tan geçirilmesi ve çıkacak sonuçların kabulü.

3 Fenerbahçe yönetim kurulu olarak Sportif Direktörlük biriminin altında çalışacağını beyan eden yazıyı imzalayıp, kulübe vermek.

Azize çok güzel yıldırma operasyonları düzenliyor bravo !!!

[KralKartal]

Bugun izledim kendisi gitmis ozel hastaneye kokain testide yapilmamis, check up yapilmis sadece
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

o degılde daum'un ne dedıgını duydunuzmu
hoca konusu bellı degıl bızde koch'la oturup odamızda bırbırımıze kagıttan ucaklar yapıp atıyoruz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Goren - Haziran 23, 2010, 16:08:50

hoca konusu bellı degıl bızde koch'la oturup odamızda bırbırımıze kagıttan ucaklar yapıp atıyoruz

;D yazık lan adama sevmiyorum ama acıdım şimdi ;D

NoPasaran

neyine acıyın ya :D

Onun para dediği 20 lik bankonottur :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Para dememişki adam abi ;D

Edit: Onun kağıt dediği 20lik banknottur. ;D

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 23, 2010, 16:17:01
neyine acıyın ya :D

Onun para dediği 20 lik bankonottur :ahaha

Abi geçenlerde bi haber vardı bi fotoda Schuster omuzlarda,diğerinde Daum tek başına elinde bavul :) İki Alman arasındaki fark yazıyordu ;D

Ona üzüldüm ya :)

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 23, 2010, 16:17:56
Para dememişki adam abi ;D

Edit: Onun kağıt dediği 20lik banknottur. ;D

Kk da bunu anlamayacak kadar angut yok  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net