Ana Menü

İŞTE YENİ SEZON LİG TV ÜCRETLERİ

Başlatan NoPasaran, Haziran 07, 2010, 15:04:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

"Süper Lig yayın edelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için "12. Adam Paketi"ni satışa sunacak. Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek.

Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, "Taraftar Paketi" ise ayda 34.99 lira tutarında olacak.

Bir diğer paket olan "Şampiyonlar Paketi" ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek. Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak.

Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan "Süper Lig Paketi" ise ayda 43.99 lira olacak.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

sımdı ben 35lıra verdıgım zaman febe-gese-BESIKTASIMIN maclarını ızleyebılecegım bumu yanı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

35 lira verip sadece Beşiktaş maçlarını izleyebilirsin.

En azından ben öyle anladım

Cem Goren

super lig paketi 45lıra ıse sadece Beşiktaş maclarının 35olması garıp.
bence 35lıraya 3buyuklerın macı

NoPasaran

3 büyükler için toplam bedel 35 lira
5 şampiyon paketi 40 lira..
tüm paket 45 lira..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

35i veren 45ide verır mantıgı ıle hareket etmek ıstıyorum :)