Ana Menü

Makakula Kayserispordan Ayrıldı

Başlatan NoPasaran, Mayıs 23, 2010, 17:40:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kayserispor'da sezonun belki de tek tesellisi kralı Makukula'nın sarı-kırmızılı ekipten çıkmasıydı. Ancak kiralık olan Portekizli yıldız gelecek sezon Kayseri forması giyemeyecek.

Benfica'dan opsiyonlu olarak alınan, attığı 21 gol ile zirveye oturan Makukula, Kayseri'den 2 milyon avroya yakın bir rakam isteyince takımda kalma ihtimali sıfır oldu.

DHA
'nın haberine göre 1 milyon 750 bin avroya kadar çıkan teklifi beğenmeyen Ariza, Benfica'ya haber göndererek bu paraya imza atmayacağını duyurdu.

Bunun üzerine de Kayserispor yeni oyuncu arayışlarına başladı. Asbaşkan Şaban Miraboğlu ise konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Makukula ne yazık ki zorlayarak da olsa yaptığımız tüm önerileri kabul etmedi. O nedenle yeni bir yabancı golcü ile görüşüyoruz. Gerek Makukula, gerekse Benfica kulübünün şartları, indirim yapmamaları, bizim bütçemizi fazlasıyla aşar. O nedenle Makukula'nın yerine yeni bir santrfor araylışı içindeyiz."

Kayseri'nin peşinden koştuğu oyuncunun ise
'de Banfield forması giyen Uruguaylı Santiaga Silva olduğu iddia edildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

kayserı her sene ıyı bır forvet buluyor o sene oynatıyor o oyuncu tavan yapıyor daha sonra gıdıyor oyuncular (bknz.agahowa-makukula)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Yüksek bir fiyat istemiş herhalde makakula.
Keşke kalsaydı Kayseride.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Makukula'nın yerine Boyd!
Ariza Makukula ile yollarını ayıran Kayserispor'un Glasgow Rangers'in golcü futbolcusu Kris Boyd'u transfer etmek için girişimlere başladığı ileri sürüldü.
ESPN'de yer alan habere göre; Bir dönem Glasgow Rangers'ın da formasını giyen Şota Arveladze'nin, Kayserispor'un teknik direktörü olmasının ardından ilk icraatın Kris Boyd'u kadrosuna katmak olduğu iifade edildi.

Boyd için 5.5 milyon avro bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürülen Kayserispor'un, ayrıca İskoç golcüye iki yıllık sözleşme teklif ettiğinin de altı çizildi.

Kris Boyd'un transferi hakkında açıklamalar yapan Şota Arveladze, "Boyd'u takımından görmek istiyorum. Ancak onun nasıl bir karar aldığını ya da neler yapmak istediğini tam olarak bilmiyorum. Onun için iyi bir para teklifi yapacağız ve o da bu teklifi dikkate alacaktır. Ayrıca görüşmelerin de olumlu geçeceğini düşünüyorum. Boyd ile ben de bire bir görüşmeye yapacağım." dedi.

Haberde, Boyd ile Bursaspor ve Ankaragücü'nün yanı sıra Birmingham City, Middlesbrough, Wolverhampton Wanderers, Wigan Athletic ve Newcastle United'ın da ilgilendiği kaydedildi.

2006 yılından bu yana Glasgow Rangers'ta oynayan Boyd, bu sezon 27 maçta 21 gol attı. İskoç futbolcu, 16 kez de milli takım forması giydi.

23.05.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Since 1903

CR7

:D

biz dışında herkes alıyor Boyd'u.
iyi ki bi önerdik ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)