Ana Menü

Aziz Yıldırım "Rüştü'nün yediği gol şaibeli gibi"

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2010, 12:39:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Rüştü Reçber'i yerden yere vurdu !.. Rüştü'nün Fenerbahçe'nin rakiplerini arayıp "Aman Fener'i yenin" dediğini söyleyen Aziz Yıldırım, kinayeli bir şekilde "Bizim attığımız gollere şaibeli dendi. Bana da Rüştü'nün yediği goller şaibeli gibi geliyor" dedi.

Aziz Yıldırım Rüştü hakkında şunları söyledi:

"Bu kulübün ekmeğini yiyenler, Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyor. Ben bir gün gideceğim. Ama bu kulüpten giden sporcular, F.Bahçe şampiyon olmasın diye çabalıyor. Diğer kulüpleri arayıp 'Aman Fenerbahçe'yi yenin' diyor. Rüştü Kasımpaşalı futbolcuları arıyor, 'Fener'i yenin' diyor. Rüştü Trabzonsporlu futbolcuları arıyor 'Fener'i yenin' diye. Rüştü'ye haber yolladım, 'İnyşallah Bursa'da iyi oynarsın da leke gelmez' diye. Murat Şahin, İvesa için konuştular. Rüştü ne yaptı Bursa'da? Beşiktaş kalecisinin ne işi var diğer takım oyuncularıyla? O zaman Bursa'da yediği gol de bana şaibeli gibi geliyor. Ağzımdan kötü bir şey çıkmasını istemiyorum. İnsanlar ekmek yediği yere ihanet etmemeli."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

volkan kasımpasa macında haadan gelen topu ıcerı aldıgındada saıbe var azız yıldırım.
rustu öpsün seni

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Aziz Yıldırım tarafından, Kasımpaşalı ve Trabzonsporlu futbolcuları arayıp onları motive ettiği iddia edilen Rüştü, her takımdan arkadaşları olduğunu belirterek "Herkesle konuşabilirim, bunlar özel konuşmalardır. Bu iddialar ispat edilirse yarın futbolu bırakırım" açıklamasını yaptı.

Türk futbolu kendisini iyi tanıdığını belirten Rüştü, kimsenin kendisini bu şekilde lekeleyemeyeceğini belirterek gerektiği takdirde yasal yollara başvuracağını söyledi.

Tecrübeli kaleci, Bursaspor maçında yediği golle ilgili olarak da açıklama yaptı. Defans oyuncusu İbrahim Toraman'la yaşadığı anlaşmazlığın ardından golün olduğunu söyleyen Rüştü, Aziz Yıldırım'ın bu iddialarına çok üzüldüğünü söyledi.

Cem Goren

ankaragucu macında serkan kırıntılı eskısehır macında ıvesa'nın yedıgı goller neyın nesı o zaman onun cevabını versın..

NoPasaran

Fenerbahçe forumları Rüştü'ye ateş püskürüyor..

Bir sporcu için zor günler sanırım..

Rüştüye Beşiktaş taraftarı sonuna kadar sahip çıkması gerekiyor..

Aziz yıldırımın yaptığıda çok ayıp..

Trabzonsporu yenseydi böyle konuşacakmıydı?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

HEDEF saptiriyor iste , herzamanki AZIZE hanim,

yurek yok, delikanlilik yok, korkak ve paranin arkasina siginip ona buna artistlik yapan azize,

cikta adam gibi, trabzonu yenemedik, basarisiz olduk, sorumlulardan ben dahil hesap sorulacaktir de,

bakalim ne oluyor...

yemezler azize hanim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Gündem değiştiriyor her zamanki gibi..

Ve salak taraftar topluluğu da bunu hemen yedi her seneki gibi..

keskinli

simdi bende azizeye soruyorum
gesenin kalecini satinmi aldinizda,yuvarlanarak gelen topu yedi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Aziz Yıldırım'a şunu da sormak gerek.

Rüştü,iddiaları kanıtlasınlar futbolu bırakırım dedi.

Peki Aziz Yıldırım bunları kanıtlayamazsa o ne yapacak ?

carsi52

Yahu kanıtlasalar ne olucak adam konuşamaz mı ? Ne var bunda arar arkadaşını yenin şu feneri ya der olur biter.
Bu kadar beyinsiz olabilir ki bi insan ivesa,serkan,leo franco'nun yediği gollere bakmıyor gelip laf atıyor.
Beyinsizsin azize.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

İstediği kadar konuşsun boşverin..

Yaptığı tek iş var. "Fenerbahçe düşmanlığını arttırmak"

Ayrıca bunlara sessiz kalmayan yönetimide tebrik ediyorum. bunların dili ancak bunlardan anlar.

Ne kadar adi insanlarmış ya , ilk defa yıldırımdan ve yönetiminden bu kadar nefret ediyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Goren - Dün, 20:41:06 
bırı suna mac 2-2 bitti desinde sussun ya

:ahaha   :ahaha   :ahaha  off abi  :ahaha