Ana Menü

Terim'in Yeni Takımı

Başlatan ilhan mansız_melis, Mayıs 18, 2010, 19:06:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra inzivaya çekilen başarılı teknik adamın yeni adresi belli oldu.
    Milli takımdaki görevinden istifa etmesinin ardından sessizliğe bürünen Fatih Terim'in Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Nisan ayında Alman ekibinin yetkilileriyle biraraya gelen ve sezon sonunda görüşmek üzere masadan kalkan tarafların nihai olarak anlaştığı belirtildi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynama başarısını gösteren Alman temsilcisinin gelecek sezon Bundesliga ve Avrupa Kupaları'nda hedef büyüttüğü ve bu nedenle Fatih Terim ile anlaştıkları vurgulandı.
Geçtiğimiz günlerde adı son Fransız şampiyonu Marsilya ile de anılan deneyimli teknik direktörün Hamburg'un ısrarlı tavrı nedeniyle tercihini Panzerler'den yana kullandığı belirtildi. Ayrıca Alman kulübünün Fatih Terim'i takımın başına getirerek Türk seyircileri de tribünlere çekmeyi hedefledikleri öğrenildi. Tarafların prensipte anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı kaydedildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Hayırlı olsun inşaallah başarılı bir şekilde temsil eder ülkemizi.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

italyaya gitse basarılı ederdi. bizim futbol yapımıza seyircisi biraz daha yakın bizimkilere, oyuncuları sert motive ederdi. ama alman disiplinini o disiplinsiz haliyle nasıl yönelndirecek açıkcası merak konusu
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

+18 !

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 18, 2010, 21:48:35
basarisiz olur yine

Bencede.. Almanya'da kaldıramazlar onun artistliklerini..

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Mayıs 19, 2010, 10:00:16
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 18, 2010, 21:48:35
basarisiz olur yine

Bencede.. Almanya'da kaldıramazlar onun artistliklerini..

Valla ben takımı iyi değil diye düşündüm...

Fatih Terim markası olan bir hoca ve iyi takımlarla başarı yakalar diye düşünüuyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Almanlar disiplini sever, Terimde disiplinliyim saniyor, iste idare ederler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

terimi hic sevmem ama almanyada yasayan türk toplulugu icin basarili olmasini dilerim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin