Ana Menü

Jose Mourinho:"Bir gün Real Madrid'i çalıştıracağım"

Başlatan carsi52, Mayıs 13, 2010, 18:29:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Inter'i Şampiyonlar Ligi'nde finale taşıyarak tarih yazan Portekiz'li teknik direktör Jose Mourinho, her zaman olduğu gibi yine bomba etkisinde bir açıklama yaparak gündemdeki yerini aldı.

Resim

Sezon boyunca yaptığı çeşitli açıklamalarla kafaları karıştıran  Milano temsilcisindeki geleceği tartışma konusu olan 47 yaşındaki teknik adam, Panorama adlı magazin dergisine müthiş bir röportaj verdi.

Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bir ayağımın Madrid'de bir ayağımın Milano'da olduğunu yazıyorlar. Doğru olan şu ki; şimdi ya da sonra bir gün Real Madrid'i çalıştıracağım. İngiltere ile İtalya'da büyük bir takımın hocalığını yaptım ve şimdi sırada İspanya var.

3 farklı ülkede (Portekiz, İngiltere, italya) tüm başarıları elde ettim ve hiçbir şeye ihtiyacım yok. Ancak; bazı kulüp başkanlarının hiçbir kupa kazanamamış kendi teknik direktörleriyle beni kıyaslamalarına çok gülüyorum."

İtalya'da futbolla ilgilenen kişileri ve ülkede oynanan futbolu beğenmediğini ifade eden Mourinho, "Sırtıma vurup, 'sen iyisisin, harikasın, böyle devam et' diyen ve daha sonra bir anda karşı tarafa geçip bana saldırıda bulunan insanlar var. Onlarla fotoğraf çektirmemi istiyorlar ve sonra aniden değişiyorlar. Bu kişilerin arasında bazı teknik direktörler de var. Bunlar hoşuma gitmiyor" dedi.

Teknik direktörlük kariyerinde son 7 yılda 5 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşayan ve bu başarıları 3 ayrı ülkede tadarak üstün başarı sağlayan Mourinho, Serie A tarihinde ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşan ilk yabancı teknik direktör olarak bir rekorun da sahibi olmuştu.

Bekliyoruz :)
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

O bir gün önümüzdeki sezonun bir günü sanırım :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Mourinho 'Birgun Fenerbahceyi calistiracagim, o gun öldügüm gündür' demis ;D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi