Ana Menü

Mehmet Topal Valencia'da

Başlatan carsi52, Mayıs 12, 2010, 20:35:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Galatasaray Kulübü Valencia ile 5 milyon Euro'ya anlaşmış.

NTVSPOR

Çok iyi paraya satmışlar ayrıca Valencia gibi bir kulüpte Mehmet'in forma giymesi sevindirici.
Denizli olmasa Beşiktaş'ın başında belkide Batuhan Karadeniz'de daha yüksek bir fiyata daha iyi bir takıma giderdi bizde gururlanırdık.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Batuhan çok sorunlu bir kişiydi kimse ona yüksek bir fiyat ödeme riskine giremezdi. Adam Eskişehir'de bir sevgili yaptı, herşeyi sildi attı bi kenara. Sözleşmesine belirli maddeler konmuş. 2 sene iyi bir çizgide futbolunu sürdürürse tekrardan gelir Beşiktaş'a diye düşünüyorum ben.

M.Topal'a gelirsek verilir yani bu para. İyi bir futbolcu, Valencia'da başarılı olur mu tartışılır. Bakalım Gs bu transferden gelen parayı nasıl kullanacak.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

O konuda daha sözleşme sağlanmadığını felan söylüyor vede S.Özkan konusu oldu gibi..O yüzden yeni konu açtım istiyorsanız silebilirim.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

En altta yazdım ben ama sen bilirsin istersen kalsın ben sadece belirtmek için yazdım...
Since 1903

CR7

bence burada olması konunun daha iyi.

Ever Banega ve Hedwiges Maduro'nun olduğu,albelda gibi futbolcuların yer aldığı takımda kendine kadroda yer bulursa helal olsun derim.

ama gitmesi iyi oldu bence. şimdi orayı kiminle kapatacaklar çok merak ediyorum. transfer politikaları bizden daha facia. barış-sarp-elano desek yedek sadece ayhan bu 4'lü o ortasahaya yeter mi? bence yetmez.

bize yaradı bu transfer. FB ve BJK karlı çıktı bence. Güç kaybetti gs.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

gsnin guc kaybi yasayacagi kesin ama turk futboluda kazanacak, insallah basarili olur.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Mehmet Topal asla eski Mehmet Topal değildi.

Gsye verdiğide hiç bir şey yoktu..

Zaten ön libero alacaklardı bence çok doğru bir transfer gerçekleştirdi galatasaray..

Ayrıca Valencia hedeflerini şaşırdı herhalde :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Hayırlı olsun inşallah güzel temsil eder Avrupa'da Türkiye'yi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.