Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

ikisini de istemiyorum nedense.
diego'ya soğukluk var içimde.

galaxy note II - tapatalk


ERHUN

Alıntı yapılan: El Colgado - Mayıs 13, 2014, 20:24:27
ikisini de istemiyorum nedense.
diego'ya soğukluk var içimde.

Açıkçası bende ikisini de pek istemiyorum. Diego'yu Werder'deyken beğeniyordum, Juve'de soğumaya başladım şuan hiç bir albenisi kalmadı bana göre. Gelmesini istemem.
Daha önce Van der Vaart'ın çok fark yaratacağını düşünmediğimi yazmıştım ama ikisinden biri gelecekse Rafael'in gelmesini tercih ederim. Daha ciddiye alacağını düşünüyorum, Diego'nun boşlayacağını düşünüyorum.


Bu arada Süleyman Kerimov (Anji Mahaçkale'nin sahibi), Eto'o'ya teknik direktörlük teklifinde bulunmuş.

NoPasaran

Danny gelsin ;D

Ben diegoyu isterim valla müthiş fark yaratir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net


El Maestro

Beşiktaş'tan Essien Sürprizi

İtalyan basını, Beşiktaş'ın AC Milan forması giyen orta saha oyuncusu Michael Essien'i transfer etmek istediğini iddia etti.

Kara Kartal'da transfer harekâtı...  Vodafone Arena'ya yıldız yağdırmayı hedefleyen Beşiktaş, bir dönem Avrupa futbolunun en iyi orta sahaları arasında gösterilen Ganalı yıldız Michael Essien'e kancayı taktı. Rai Sport'un haberine göre Siyah-Beyazlılar, devre arasında Chelsea'den AC Milan'a transfer olan ancak İtalya'da umduğunu bulamayan Essien için kesenin ağzını sonuna açtı ve yıllık 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi.

Haberde AC Milan'ın Essien'i gözden çıkardığı ifade edilirken, Beşiktaş'ın bu oyuncu için kulübüne bonservis bedeli ödemek istemediği de kaydedildi. Essien'in AC Milan ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Fransa'nın Olimpik Lyon takımında yıldızı parlayan, Chelsea'de ise kariyerinin zirvesine çıkan deneyimli oyuncu, daha sonra yaşadığı ağır sakatlıkların ardından düşüşe geçmişti. Kiralık olarak İspanyol devi Real Madrid'in de formasını giyen Essien, son olarak Ocak ayında AC Milan'ın yolunu tutmuştu.

Fanatik
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Rusya'dan aldığı haberle havalara uçtu...

Sezon başından bu yana kiralık olarak Siyah- Beyazlı formayı giyen Gökhan Töre'nin bonservisini elinde bulunduran Rus kulübü Rubin Kazan'ın yetkilileri, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen milli futbolcu için daha önce belirlediği 7.5 milyon Euro'luk bonserviste indirime gitti.

Siyah-Beyazlı yöneticileri arayarak Gökhan'ın bonservisini 4.5 milyon Euro olarak belirlediklerini ifade eden Rubin Kazan kulübü, tek şart olarak ise bu paranın peşin verilmesini talep etti.
TEK SIKINTI TAKSİTLER
Bu gelişmeler üzerine oldukça sevinen Beşiktaşlı yöneticiler, paranın iki taksitle ödenmesi konusunda Rubin Kazan ile pazarlıklara başladı. Gökhan Töre için opsiyon hakkı da bulunan Beşiktaş'ın yaşanan bu gelişmeler üzerine G.Saray ve F.Bahçe'nin de ilgilendiği 22 yaşındaki yıldızın transferini kısa süre içinde bitirmesi bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Siyah-Beyazlılar, özel yaşantısına dikkat etmediği için bir ara Gökhan'ın bonservisini almaktan vazgeçmişti.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'tan vazgeçti.

Fanatik
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Bizim yöneticide açıklama yaptı

Eurosport Fenerbahçe de Aziz Yıldırım teklif sundu diyor..

Umarım gerçekleşmez bu tarz şeyler..

Başkanın iş bitirici olmadığı artık ayan beyan malzeme olur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN



Gelecek yönünde haber var. Geçmişinde Braga, AEK, PAOK, Academica, Malaga gibi takımlar var. En son Erciyesspor'da oynadı, 15 maçta forma giyip 11 gol attı.







Rio'ya ise takımı abilik yapar düşüncesiyle teklif yapılmış. 1+1 yıllık, yıllığı 3m€ garanti + 2m€ imza parası teklif edilmiş. Rio gelecek sezon MANU'da olmayacağını açıkladı.

El Colgado


CR7

Edinho erciyeste kalmış.
Rio ise uzak olsun. Sezonun yarısını da o sakat geçirir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Bu oyuncuları çok mu arıyorlar bilmiyorum.

Türkiye Liginden topçu almak felan inthar olur zaten
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Transferde uzun süredir Diego Ribas ile temas halinde olan, hatta prensip anlaşmasına vardığını ileri süren Beşiktaş’a ikinci darbe de Olympique Lyon’da forma giyen Gomis’ten geldi.

Beşiktaş'ın Gomis'i Galatasaray’a kaptırmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Rus ve İngiliz kulüplerinden teklif almasına rağmen Türkiye’ye gelmek isteyen Fransız oyuncunun menajerleri, birkaç gün önce Galatasaray ile görüştü. Şu ana kadar kendisine en yüksek parayı bordo-mavililerin önermesine rağmen, Galatasaray’a gitmeyi tercih eden Gomis, sarı - kırmızılılar ile bir kez daha konuşacak.

TFF’nin yabancı kontenjanı konusundaki kararını bekleyen sarı-kırmızılılar, 6+2 yönünde bir karar olsaydı bu oyuncuyla hemen sözleşme imzalayacaktı. Ancak şimdi çıkan 5+3 kararı nedeniyle Gomis transferi biraz daha bekleyecek. Önce kadrosundaki yabancıların sayısını azaltmaya çalışacak olan Galatasaray Yönetimi, daha sonra Fransız oyuncuyla sözleşme imzalamaya çalışacak. Diego’yu Fenerbahçe’ye kaptıran, Gomis’i ise transfer listesinden çıkaran Beşiktaş Yönetimi’nin ise, yüksek maliyeti nedeniyle Fransız oyuncuyla görüşmeme kararı aldığı ifade edildi.



HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net