Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

O Bayram Akgülün var ya  :sopa :sopa

Sinir oldum yemin ediyorum bi kaşık suda boğasım var adamı.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Beşiktaşlı yöneticiler, Forlan ve Tiago'nun transferi için İspanya'ya gidecek.

Konu ile ilgili teknik direktör Tayfur Havutçu'nun verdiği raporu dikkate alan futbol komitesinin, genç teknik adamın listesinde bulunan Samsunspor'un defans oyuncusu Kemal Tokak ile ilgili araştırma yaptıkları ancak genç oyuncuyu transfer etmek için temaslarda bulunmakdıkları kaydedildi.

Kemal dışında 3 genç futbolcuyu daha izledikleri bildirilen komitenin, Ersan Gülüm'ün takımda kalıp kalmayacağının belli olmasının ardından defans oyuncusu için temaslarını hızlandıracağı belirtildi.

Öte yandan futbol komitesi bugüne kadar yabancı oyuncu olarak sadece Diego Forlan ile ciddi olarak ilgilendi. Forlan için kulübü Atletico Madrid ile bonservis bedeli konusunda pazarlıkların devam ettiği biliniyor. Uruguaylı futbolcunun transferinde büyük aşama kaydeden Siyah Beyazlı yönetim, 11 Mayıs'da oynanacak kupa finalinin ardından bu transferi noktalamak için İspanya'ya gidecek. Forlan için Atletico Madrid'de büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenirken, oyuncunun İstanbul'a gelme konusunda yaşadığı kararsızlığın ortadan kaldırılması ve alacağı yıllık ücretin yapılacak son görüşmede belirleneceği bildirildi. Forlan için en fazla 5 - 6 milyon Euro arasında bonservis bedeli vermeyi düşünen Siyah Beyazlı kulüp, Forlan'a ise yıllık 3 milyon Euro ücret vermeyi planlıyor.

Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen bir diğer isim Tiago Mendes ise bugün İspanyol medyasına verdiği röportaj ile Atletico Madrid'de kalmak istediğini açıkladı.

Portekizli oyuncu İspanya'nın Marca gazetesine verdiği demeçte Atletico Madrid ile kiralık olarak imzaladığı mukavelenin sezon sonu biteceğini ancak bonservisinin bulunduğu Juventus ile anlaşılması halinde futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediğini vurguladı.

Tiago "Henüz sezon bitmedi ama gelecek yıl kariyerime nerede devam edeceğimi bilmek istiyorum. Ben Atletico Madrid'de mutluyum. Eğer Juventus ile anlaşılırsa Madrid'de futbol oynamaya devam etmekten mutluluk duyarım" dedi.

-DHA-
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

tiago kimdi ya şu marsilyada bize uzakdan sallayan adammıydı yok tamam o taiwo idi yazarken hatırladım :ok
altın kapılarımız kan oldu tayfun


carsi52

Hamit, Halil, Egemen hepimizin duyduğu isimler bu futbolculara ek olarak Orhan Şam büyük ihtimalle kadromuzda olacak.Sol bek için iyi yerli fiyatı uygun biri bulunamazsa Hakan Balta alınacak.Ersan olayı olmazsa ve Serdar Kesimal pahalı gelirse Bank asya'dan bir stoper ve yabancı bir stoper daha alınacak.

ALINTIDIR ;D
Bölünür senin için uykular!

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Biliyorum simdi sacma dieceksiniz ama MAICON su saatlerde kartal oldu ... Hayirli olsun ,,,,,, (alıntı)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Hayda... Sezonu erken açıyoruz galiba. Duyum sezonu açıldıysa uykusuz geceler yakın demektir :D Transfermarkt'da değeri 30 m € gözüküyor. Bu adamı alacağımızı düşünmüyorum diyecektim ama bir ara Quaresma olmazsa Maicon lafları dönmüştü aklıma oda geliyor. Yinede doğru olduğunu düşünmüyorum.

KeePSaKe

Since 1903

ERHUN

Şimdi aklıma geldi. Porto'da da Maicon var. Acaba bahsedilen Maicon omu?

Guti ORÇ.

ya bilmiyorum ama maicon alınamayacak bir adam gibi gelmiyor bana.ha bu haberin doğruluğuna inanasım yok orası ayrı.


El Maestro

Geçen arkadaşlarla mahallede top oynuyoruz, şöyle kara kuru kavruk bir adam geldi.
Kim? Pele..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

son dakika beşiktaş dünyaca ünlü 2 yıldızla temasta.biri ile büyük ölçüde anlaştı (hamit-forlan haricinde) 24.00'te cnn türk @ciftkale'de
Aşk bu Aşk !

volkanca.net