Ana Menü

UCL Yarı final Inter-Barcelona / Barcelona-Inter [20.04.2010-???]

Başlatan CR7, Nisan 20, 2010, 18:59:15

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Kralkartal21

Orda ne dedi acaba merak ediyorum. Guardiola'nın 'ne diyor lan bu' gibisine bir bakışı vardı :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

+18 !

Finali asla yakıştıramam İnter'e..

Futbolu çirkinleştirerek oynayan bir takım nasıl olurda şampiyonlar liginde final oynar anlamıyorum..

Atılan golün sayılmaması ayrı bir olay zaten.. Ayrıca ilk golde ofsayt yoktu en sağdaki adam bozuyordu ofsaytı..

90 dakika boyunca tek bir atağa kalkmaya yeltenmeyen takım finalde..

Umarım Bayern kazanır kupayı..

Cem Goren

bı sorum olacak...

Inter'ın durumunda BEŞİKTAŞ'ın old. dusunun. ılk macda Barcelonayı 3-1 yenıyor ve o avantajla gıdıyor NOU CAMP'a... Mustafa Denızli takımı bu sekılde oynatsaydı ve bız fınale cıksaydık FİNALİ BİZEDEMİ YAKISTIRAMAYACAKTINIZ....

bu arada o resımde bence Jose;""ne dersen de eliycem lan sizi"" diyor bence :ahaha :ahaha :ahaha

CR7

anca konuşursunuz diyor :D

ben adam edemedim sen mi edecen diyor :D

ayrıca finale nası yakıştırmıyorsunuz interi ben de anlamıyorum

%75 topla oynayacak bir takım sürekli atak yapacak ve gol atamayacak
asıl ben bu beceriksizler ordusunu yakıştıramam finale
adamlar gelmedi bile ancak 1-0 bitti o kalede oynanmasına rağmen maç
ve bir de şu var golü bile defans oyuncusu attı :D
santrfora pique geçti de pozisyonlar az da olsa gelmeye başladı
yoksa imkanı yoktu :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

o kupa fınalı'nın Barnebauda olması yuzunden kendınızı kastınız ama İÇİNİZDE PATLADI diyor
:ahaha

CR7

ha bu arada Jose Mourinho Barça'nın tercümanıymış bir ara. Bobby Robson zamanında sanırım :D.

Adam geldi eledi gitti :D.

Cem Goren

Jose'nın mac sonu acıklamalarıda ılgınc ""bu kupayı ben 1kere kazandım bu kupayı kazanamayan takım İNTER""

BÜYÜKSÜN JOSE

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Ama devamında anormal şartlardada şampiyon biziz demiş :lol
Kötü koydular Barçaya ya :ahaha
Bölünür senin için uykular!

CR7

İnadına Mourinho inadına Barça
Barcelona'nın oynadığı futbol   ne kadar güzelse, Mourinho'nun onu engelleyebilmesi de o kadar güzel..

Şampiyonlar   Ligi'nde yarı final mücadelesinde Inter, Barcelona'yı eleyerek adını   finale yazdırdı. İtalyan temsilcisinin 39 yıl sonra adını finale   yazdırmasında en büyük pay hiç kuşkusuz Mourinho'nun..
Şampiyonlar Ligi'nde   artık sona geldik. Finalin adı belli oldu. Bayern Münih-Inter finali   oynanacak Barnebau'da..Yani Real Madridli taraftarların korktuğu başına   gelmedi.

Benim   fikrime göre mükemmel bir maç vardı Nou Camp'ta. Hem hücum futbolunun   hem de defans futbolunun en güzel örneklerini verdi iki takım. Bir yanda   durmadan pas yapan, hiç paniğe kapılmadan maç sonuna kadar hücum eden   bir takım, diğer tarafta rakibine göre oynayan, 10 kişi kalmasına rağmen   rakibine hiç boş alan bırakmayan Inter. Bu maçtan kim zevk almaz ki?

Belki   maçta çok gol pozisyonu yoktu. Barcelona'nın 2-3 pozisyonu dışında daha   çok orta saha mücadelesiydi. Barcelona top çevirdi, rakibinin üstüne   gitmeye çalıştı, Inter ise mükemmel bir defans örneği ile onları   karşıladı. Mükemmel diyorum çünkü bundan önce Barcelona'ya karşı çok   takım defans yapmaya çalıştı ancak o maçlarda fark yemekten kurtulamadı.   Ancak Inter, ne fark yedi ne de tura veda etti.
Bu başarıda en büyük pay   sahibi tabii ki Mourinho. Bir teknik adam Messi'yi böyle   durdurabiliyorsa, dünyanın en iyi hücum yapan takımına karşı (70 dakika   boyunca 10 kişi oynamasına rağmen) sadece 2-3 pozisyon veriyorsa onu   tebrik etmek gerekir. Portekizli teknik adam gerçekten çok önemli bir   futbol dehası ve bunu her zaman gösteriyor.

Bana sorarsanız her zaman Barcelona'nın oynadığı   futbolu tercih ederim, elense bile Barcelona derim. Ancak, Inter'in de   bu 70 dakika boyunca yapmayı başardığı defansın örneğini bir daha asla   göremeyiz. Bu yüzden ondan da bir futbolsever olarak büyük zevk aldığımı   söylemek istiyorum.
Mourinho   gerçekten çok önemli bir teknik direktör, ve kim ne derse desin, hangi   karakterde olursa olsun bu gerçek değişmez. Bir adam her gittiği yere   bir şeyler katıyorsa, her gittiği yerlerde 'yapılamaz' denenleri yapmayı   başarıyorsa o adamı ayakta alkışlamak gerekir. Portekizli teknik adam   insanlara antipatik geliyordur doğrudur ama dehaların normal olması   beklenemez. Bu yüzden başlıkta olduğu gibi inadına Mourinho demek   istiyorum.

Son   olarak Xavi'den bahsetmek istiyorum. Gerçekten Xavi şu ana kadar   izlediğim en iyi orta saha olabilir. Barcelona'nın bu kadar pas yaptığı   bir maçta, ve bu kadar risk aldığı maçta, bu kadar az pas hatasıyla   oynamak gerçekten her futbolcunun yapabileceği bir şey değil...Gerçekten   seni izlemek büyük bir zevk Xavi..

Enis Berki/NTVSpor

NoPasaran

İlk maçta golü at ve sonra elen..

barcelonaya yakışmadı ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

''interden, Chelsea de manuda realde barçada iyi ama iyiler her zamanda kazanmıyor''

Gibi bir cümlen vardı senin volkan abi, Olayı özetleyen bir cümle..

Vallahi neredeyse beşiktaş bi takıma puan kaybetmiş kadar üzüldüm barçanın intere final vizesini verdiğinde
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..