Ana Menü

İşte Arda ve Caner'in kavgası VİDEO

Başlatan keskinli, Nisan 20, 2010, 18:02:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

urkcell Süper Lig'de hafta sonu lider Bursaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, çalışmalarını sürdürdü.  Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine  sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir  anda kavgaya dönüştü.
Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin'in dudağının kanadığı görüldü.
İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in  Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri duyuldu.
İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da  o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner'i  bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.

ÖNCE KAVGA, SONRA BARIŞ
Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında kavga eden Arda Turan ile Caner Erkin, idmanın sonunda barıştı.

Pas  çalışması sırasında yaşanan ve Caner'in dudağının kanadığı kavgada  oldukça sinirli hareketleriyle dikkat çeken iki oyuncu, çalışmanın  bitiminde el sıkışıp öpüşerek aralarındaki gerginliğe son verdi.

Daha  sonra birbirlerine sarılarak çalışmayı izleyen bir grup taraftarın  yanına giden Arda ve Caner, burada imza dağıtıp fotoğraf çektirirken,  basın mensuplarının kavga ile ilgili sorularına ise yanıt vermediler.

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=4397
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Arda fena dağıtmış :lol
Ardadanda dayak yenir mi ya rezil caner ;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Artistin önde gideni arda iste, cirkefsaraya yakisir bir kaptan !!

Birde takim kaptani olacaksin, yonetim yonetim olsa alir kaptanligi ardadan,
ama yemez tabi :)

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Bencede..

Arda'dan kaptan yaparsan işte böyle olur sonun..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

bizde oldu,ortaligi dagittik kaptanliklarini aldik neredyse satiyorduk
bu ahlak yoksunlari neredeyse alkislayacaklar bu yapilanlari
iste buradanda anlasiliyorki,geselilerde pek ahlak yok
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

it oğlu itler iyice dağıtsalardı keşke birbirlerini Caner de kanatamamış ya ona üzüldüm !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Arda ile sonra barışmış hemen..Ben olsam barışmam bir tarafı kalkmış iyice bu Arda nın kavgayı da kesin o çıkarmıştır...
Since 1903