Ana Menü

NBA 2009/10 ŞAMPİYON LOS ANGELES LAKERS! MVP: KOBE BRYANT

Başlatan CR7, Nisan 15, 2010, 14:34:26

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Boston seriyi 1-1'e getırdıgınde ""bu galıbıyet onlara turu getırecek"" demıstım ve cogu kısı gulmustu
sımdı ben guluyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Alıntı YapMike Brown'un kovulduğunu bugün açıklayacakmış Cavaliers. Tezden bitirmişler işi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Canın sağolsun Cleveland :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

sunu unutmayın...

Hormonlu vucuduyla smaçları Lebron yapar ama yüzükleri hep Kobe takar. Lebron da bu sırada ya salonda kulaklıkla müzik dinleyordur ya da evde Tv başındadır.
Lebron kraldır ama Kobe'nin olmadığı yerde.

+18 !

LeBron her zaman kraldır Cem..

Yiğit abinin söylediği gibi adam sakat bileğiyle triple-double yaptı.. Takımı için büyük fedakarlıklar yaparak oynadı ama basketbol takım oyunudur..

Ne Sh[kufur otomatik editlenmistir],Lakers'ta Gasol'un verdiği katkıyı verdi ne de Jamison Lakers'taki Bynum'un verdiği katkıyı verdi..

LeBron buraya kadar getirebildi ama elenmesi onun King olmadığını göstermez!

Cem Goren

anlayamadıgım bır konu var.
Lebron tek basına mac alırken neden kımse lebron'un yanındakılerden bahsetmedıde sımdı lebron'un yanındakıler sorun oldu bunun bı acıklamasını yapsınlar o zaman.
bas bas bagırıyorlardı lebron mac aldı dıye bunuda alsaydı o zaman...

Kobe>lebron... bunu unutmayın. lebronuda kandırdılar sen MVP'den ıyısın dıye oda bunu gercek sandı bu kadar basıt...

+18 !

Çünkü başarı LeBron'un başarısıydı ve sakat sakat bile başarılı oldu..

Şimdi çıkıpta kimse LeBron yüzünden Cavs elendi demez..

Cem Goren

eger basarı lebron'un basarısıysa basarısızlıkda lebron'un basarısızlıgı

Cem Goren

Phoneix cok umutlu daha dogrusu etrafımdakı cavs'lılar  onlardan umutlu ;D

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mayıs 15, 2010, 17:53:20
Phoneix cok umutlu daha dogrusu etrafımdakı cavs'lılar  onlardan umutlu ;D

:)

artık sana sadece gülüyorum.
yorum yapıp kendimi yormaya gerek yok. Bir üstteki topic'i baştan sona oku yeter.
kim hangi takımları destekliyor niye destekliyor ;)

Cem Goren

bende guluyorum su an merak etmesın kımse hele su yazılanları acılan konuları gordukce nasıl ıcınıze oturdugunu gormek daha guzel oluyorkı karnım agrıyor gulmekten...

bu arada etrafımdakıler derken sadece 2kısı degıl ona hıtafen soyledım merak etmeyın.

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 30, 2009, 20:41:15
kobe yanında bırı old. ne old. gorduk...
Kobe'nin 40 sayıları devam ediyor
7 maçla devam eden NBA'de, Kobe Bryant kaydettiği 44 sayıyla L.A Lakers'ı galibiyete taşırken, Cleveland da son çeyrekteki etkili oyunuyla Atlanta engelini aştı.

Pau Gasol, 27 sayı 12 ribaundla son şampiyonun galibiyetine katkı yaptı.

Dördüncü çeyrekte 17 sayı kaydeden Bryant, bu sezon 7'inci kez 40 sayı ve üzerine çıktı. Bu arada Bryant'ın kariyerindeki 40 sayılık performans sayısı 103 oldu. Kobe Bryant, bu sezon ilk kez 44 sayı kaydederken 11 de asist verdi ve 16 serbest atışının tamamını sayıya çevirerek Lakers'ın, %55 şut yüzdesiyle oynayan Golden State'î devirmesini sağladı.

kobe büyük diyen tek başına kazandırıyor kazanıyor diyen kişinin attığı post'a bak  :ahaha :ahaha

Cem Goren

o post'u ben atmadım bırazcık dıkkat etsen onun basıt bır KOPYALA YAPISTIR old. anlardın...
kaldıkı Kobe'nın yanında bırı olmadıgı zamanlarıda bılıyoruz(82sayı attıgında yanında kımse yoktu)

MVP eger yanındakılerle 2mac alıyorsa tek basına 12mac alıyor.(bknz utah-oklohomac macları)
hormonlu kral tek basına neden playofflarda kazandıramadı takımına mac...

neyse uzatmaya gerek yok su an GERCEK SAMPIYON HAKETTIGI YERDE ve sezon sonundada GERCEK SAMPIYON ve GERCEK MVP TAKACAK YÜZÜĞÜ...

Su dakıkadan sonra kımseyle ıkılı tartısmaya gecmıs postların tartısmasını yapmıycam. bu kadar ıcınıze oturdugunu gormek yeter bana.

sacma olan konu su gerek burda gerek ortak msn'de patır patır lebron cavs savunanlar sımdı nerde o cok begendıgınız cavs nerde ve begenmedıgınız LAKERS ve MVP nerde...

bızım derdımız olmanız ıcın 40fırın ekmek yemenız lazım :ok

Cem Goren

oncelıkle bıraz saygılı ol. sonucta guluyoruz eglenıyoruz ama haddını asmadan yaz yok onun bunu cocukları falan o neyın yazısıdır oncelıkle nasıl yazılcagını hıtabını ogren karsındakı ınsan benım kadar sakın olmayabılır.
sene ıcınde gerek burda gerekse ortak msn'de sergenle yaptıklarınızı bı hatırlayın(ben sergene bısey demıyorum su an yanlıs anlasılmasın) o zamanlar sadece gıldum gectım neden cunku sakaydı eglenceydı bende bılırdım bılmem neyın cocukları yazmasını ama Insanlara karsı  muhabbet kurdugum ınsanlara karsı Saygım var...

neyse daha uzatmadan daha kırıcı laflar kullanmadan bıtırıyorum bu konuyu. dahada yazmam zaten Lakers macı bıttıgınde benım zaten haberım olur buraya yazsamda olur yazmasamda... cıddı anlamdan sogutuyorsunuz ınsanları surdan

Simurg

Konuşma ve tavırlarınıza biraz dikkat edin!

Bir birinize ithamlarınız çok ağır olmuş.

Tartışmayı bilmiyorsanız TARTIŞMAYINIZ.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..