Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: L_James_23 - Nisan 19, 2010, 01:36:14
feneri 2.yari ezdik ama ileride bobo tek kaldi, yoksa fenerden cacik olmaz,

aynen öyle İhsan abi :ok
en çok da bu koyuyor insana
bu takıma yenilmemiz.

Bu takımla alakalı değil. Biz iyi takımız aslında..

Ancak bunu bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. %65 topla oynadık bir ara..

Bir kaç oyuncu lazım bu takım adam olur.Felaket senaryosu yazmaya gerek yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

sorumlular hoca ve aldigi miljon eurolara karsilik butun sezon hic bir sey yapmayan 2.sinif yabancilardir. 8 tane uyduruk yabancimiz olucagina 4 tane tam tamlik yabancimiz olsaydi keske.

fener golu yiyince acilacak diye planmi olur Allah askina.. ???  nerdeyse beraberlige yatti hoca, kasi cikartip incemani almasi bunu gösteriyor zaten, bu neyin hesabi? 85te holosko giriyor, 5 dakikada hattrick mi yapacak?

göz göre göre sampiyonluk gitti..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Dün ahmet çakarın olduğu programı izliyorum kanaltürkte telegolü.
Neyse bakıyorum fenerlilerin penaltı kırmızı kart dedikleri pozisyona mehmet topuzun olduğu !
Ama ne görim meğersem o pozisyonda çeken mehmet topuzmuş..İbrahim üzülmezi çekiyor şerefsiz atıyor kendisini yere.
Fenerli yorumcu bile az kalsın özürdiliyordu böyle bir pozisyona penaltı diye iddaa ettiği için.
Dün maçın pozisyonlarını izlerken şu karara vardım gerçekten satmışlar bizi..
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Nisan 19, 2010, 01:36:14
feneri 2.yari ezdik ama ileride bobo tek kaldi, yoksa fenerden cacik olmaz,

aynen öyle İhsan abi :ok
en çok da bu koyuyor insana
bu takıma yenilmemiz.

Banada tek koyan bu oldu..

Çıktık erkek gibi mücadele ettik Kadıköy'de,yenilmemiz tabiki normal ama kazanma şansımızın ayağımıza gelmesi ve bizim bunu değerlendirememiz kötü oldu..

Bu senenin bittiği 2 hafta önceden belliydi..

Ama hakem maçın içine sı.tı tek kelimeyle..

Hele yan hakem içip çıkmıştı sanki..

Ayrıca emre denen adinin 2 sarısını es geçerek fenere şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı şrfsz hakem..

Her şeye rağmen; Tek aşk BeşiktAŞK !

carsi52

Hala maçın etkisindeyim yemin ediyorum.
Bu sene hiç bi maçtan sonra bu kadar sinirlenmemiştim.

+18 !

Gözümü kapattığımda kaçan penaltıyı görüyorum resmen gözümün önünde..

pAscAliAnUmut

Fincancı Katırları

Toraman'ın saçlarından tutup, kahpece bir tutam çalan o

Bilica'ya

Her pozisyonun içinde tüm sevimsizliğiyle boy gösteren, Toraman'a sakatlanma pahasına tekme atan

Belözoğlu'na

Vermediği kartlarla Beşiktaşlı topçuları çıldırtma noktasına getirip, artık lütfen ve utanma duygusuyla penaltı çalan

Hüseyin Göçek'e

Bu Hüseyin Göçek'i bu maça veren, geçen hafta Trabzon maçında Egemen'in elle oynamasına ''göremiyorum'' diyen körler federasyonu başkanı

Oğuz Sarvan'a

Bu maç bittikten sonra, 15 dakika boyunca kameraları Fenerbahçe tribününün önünde gezdirip adeta sevinç gösterisi yapan

Lig Tv'ye

Bu maçı anlatırken adeta kendinden geçip Fener tribünü amigoluğuna soyunan

Melih Şendil'e

Hüseyin Göçek denen vatandaşın gözü önünde cereyan eden normal bir ikili mücadeleye, mevsimler sonra kırmızı kart verilmesine doğru bir karar diye eyyamcılık yapan

Ömer Üründül'e

Şampiyonluğa giden bir takım 2 hafta içerisinde nasıl yerle bir edilir ''tema''sını gözler önüne seren

Mahmut Özgener'e

2016 kupasında Şükrü Saraçoğlu olmayınca kıyametler koparan, ama ne hikmetse 2500 kişilik deplasman taraftarı kapısının bir tanecik olmasına bilerek seyirci kalıp insanlara eziyet çektiren

Fenerbahçe yönetimine

Penaltıyı atamayıp hakeme olan eleştiri oklarının körelmesine neden olan, hatta ''Ne konuşuyorsunuz, penaltıyı çaldık ya'' düşüncelerini yönlendirmesine sebep olan, iyi niyetinden asla kuşku etmediğimiz

Bobo'ya

8 tane defans adamıyla ne yapmak istediğini hem de her seferinde bile anlayamadığım

Mustafa Denizli'ye

''Komik'' olarak para kazanan, ama maçtan sonra sahanın ortasında ne işi olduğunu anlayamadığım sevimsiz ve itici

Cem Yılmaz'a

Bir Beşiktaş yöneticisine ''otur yerine'' diyebilme nezaketsizliğini ve cesaretini gösteren

Aziz Yıldırım'a

Zannetmeyin ki bu dünya böyle dönecektir. Ve siz fincancı katırları;

Dikkat edin, çaydanlık kırılmasın.

Alen Markalyan
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Cem Goren

bu sekılde yenılmek koyuyor adama.
bugun okul sararmıs herkes gıymıs formasını sabah gıderken otobuste 3tane bebe ıle kavga ettım yok nasıl koyduk yok analarını bılmem ne yaptık falan gune berbat basladık oylede devam ettı zaten
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Penaltı pozisyonunda İbrahim Üzülmez'in İsmail Köybaşına yaptığını gördünüz mü ?

CR7

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 20, 2010, 19:13:26
Penaltı pozisyonunda İbrahim Üzülmez'in İsmail Köybaşına yaptığını gördünüz mü ?

???

o sıra hiç ekrana bakmadım kafamı öne eğdim nolur atsın diye içimden dua ediyordum
nasıl kaçırdığını bile görmedim bobonun :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 20, 2010, 19:13:26

bende bakamadim, ne oldu?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Bende görmemiştim dün gördüm kanaltürkte.
Uğur İnceman yerde yatarken köybaşı geliyor böyle elini felan kaldırıyor seviniyor üzülmezde gelip itikliyor çocuğu omzuna vuruyor üzülmez'in sinirli bi hali var ya aynı o şekil uyarıyor gibisinden..
Birisi bulabilirse sevinirim :)

Yada dur ben bakim şimdi anlatamıyorum.

NoPasaran

O poziyonu gördüm bende hatırlamıyoprum ya

Uğur İncemanın başını okuşuyordu birisi :d

Ayrıca deli, sevinmeyin gol olsun önce demiştir bence :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Baktım bulamadım.
Ama o anı görmeniz lazımdı ne sebepten yaptı o hareketi üzülmez merak ettim.Kimsenin dikkatini çekmemiş demek.