Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Biz daha rahat cikacaz maca, ama fener daha stresli, biz bu avantaji iyi kullanirsak
ki Denizli hocamiz avantajlari genelde dezavantaja donusturuyor, GS macindada gorduk,
yenebiliriz..

Bobo ya bu macta guveniyorum, ve umarim oynar...

Bobooooo Boboooo Fenere Boboo
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

İlk yarıda ki maçta fena koymuşuz bunlara.
Forumlara bakıyorumda 5 atıyoruz felan diyorlar :lol
Halbuki bilmiyorlar ki koyucaz çocuğu.Umarım japon bayrağı açarlar maçta Beşiktaş tribünleri ;D
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

hanı her derbı oncesı ıddaalı konusurdum ıletıler yazardım atardım tutardım ama bu sefer hıc oyle degıl hanı bugun arkadaslar arasındakı konusmalarda yenılırız dedım fenerlı arkadaslarda ınanılmaz bı rahatlık var anlamıs degılım onuda...

Allahım Sen Utandırma bızı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bende aynen öyle dedim cem..
Büyük ihtimal yenilicez ama yenersekte sürpriz olmaz nasılsa orası bizim evimiz felan dedim.
Yani dalaşmıyorum onlarla siz şampiyonsunuz diyorum.
Ama bi koyarsak varya :lol

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 12, 2010, 17:09:45
Bende aynen öyle dedim cem..
Büyük ihtimal yenilicez ama yenersekte sürpriz olmaz nasılsa orası bizim evimiz felan dedim.
Yani dalaşmıyorum onlarla siz şampiyonsunuz diyorum.
Ama bi koyarsak varya :lol

eger koyarsak AMAN SABAHLAR OLMASIN O GECE BITMESIN...

Kralkartal21

Antu'nun introsunu izlediniz mi öldüm gülmekten :D :D
Bu kadar beyinsiz olamazlar :D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

sımdı arkadas gonderdı ızle dıye baktım cok enteresan ve cocukca bısey yapmıslar SIRA SIZDE dıyorlar...
Haydı Kartalım ""BIZ gese degılız"" dedırt bıze...

bu arada gırmısken antuyada baktım konulara falan galıbıyetten cok emınler

CR7

biz de geçen yıl inönüde çok emindik :)

ve fb de çok çok eksikti :D

sonuç 2 de 1 yeniyoruz oldu

sıra 2. Kadıköy Hatırası'nda o zaman!!!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

yıgıt cok ıyımsersın ıns yanılmassın...

Cem Goren

su macda unutalım herseyı taktıkmıs teknıkmıs hanı okda onemlı degıl kaldıkı bu dallamalara KALECISIZ KOYDUK ZAMANINDA..
cıkıcak BESIKTASLI oyuncular oynayacak ve alacak o macı ısterse 90dakıka ezılsın 90+bılmem kacta gol olsun ama o mac bızım olsun...

KAYBETSEMDE UMUDUMU;

Bozulsa da ailenin dirlik düzeni, fener asla aldatmaz kendini iyi düzeni.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Nisan 12, 2010, 18:33:33
Antu'nun introsunu izlediniz mi öldüm gülmekten :D :D
Bu kadar beyinsiz olamazlar :D
Aynen hayatımın 2 dk sı boşa gitti :D
Since 1903

FANATİK KARTAL1903

Ts maçından sonra şampiyonluk şansımız çok azaldı.Birde bunun üstüne Ekrem, Toraman ve Rüştü sakatlıkları da eklenince maça nasıl bir 11 ile çıkacağımızı merak ediyorum.Tello ve Ferrari takımla antrenmanlara başlamışlar, inşallah oynarlar.Bu maçı sırf şu burnu bir karış havada olan ezikbahçe'lilere kapak olması için kazanmamızı istiyorum.
Dikkat ettiyseniz bizim iddiamızın olmadığı maçta ezikler şampiyonluğa gidiyordu, kalecisiz 9 kişi ile çakmıştık.
Yalnız maçın hakemi büyük önem arz ediyor.Son 2 senede kadınköy'de nasıl mağlup ettirildiğimiz açıkça meydanda.
Biz bu ezikoğlu eziklere karşı kadınköy'de kaybettiğimiz maçlarda bile iyi futbol oynamışızdır.2 sene önce hani Higuain'in tertemiz golünün verilmediği maçta en az 4 net pozisyon bulmuştuk, keza geçen sene daha ilk yarıda Bünyamin şerefsizi haksız yere 40. dakikada Cisse'yi oyundan atmasına rağmen, 1 kişi eksik olmamıza rağmen iyi mücadele etmiştik, hatta Holosko son dakikalarda 1 adım geriden çıksa attığımız gol geçerli olacaktı.
Boşverin ezikler istediği kadar havaya girsin, ilk yarı İnönü'de oynanan maçta da böyle havalardaydılar ama sonuçta 3 tane geçirdik.
Bu maçta eziklere gömelim başka bir şey istemiyorum.

Cem Goren

sakat oyuncularımızdan ıyı haberler gelmeye baslamıs

CR7

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 18 Nisan Pazar günü oynanacak derbi maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek`in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Serkan Çınar olarak belirlendi.

Sekan Gençerler'e hiç güvenmiyorum.

bu ligde güvenmediğim 2 yan hakem var biri bu biri de geçen hafta penaltıyı görmeyen "cem satman" denen şrfsz.!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Dün Ahmet Çakar'a sordular sence maçı kim yöneticek diye.
Hüseyin Göçek dedi.Adam bildi :lol