Ana Menü

Neyse...

Başlatan Simurg, Mart 24, 2010, 18:37:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Neyse...                                                                      Hiç hesabım olmadı benim,   Öyle gizliden sessizden.   Diyeceğim ne varsa açıkça söyledim,   Korkmadan başıma geleceklerden   Selamım da yürekten dir benim,   Kelamım da.   Sevdim dediklerime yamuk yapmak mı?   Yazmaz benim kitabımda   İçim başka dışım başka olmadım   Olamadım   Kimbilir belki de..!   Belki de,    Neyse...!!!     Hesaplar çıktı hep karşıma,   Bir anlam veremediğim esrarengiz hesaplar   Kah böldüler beni,   Kah çarptılar,   Kah çıkarttılar.   Ama nedense hiç toplamadılar!   Toplatmadılar.     Tan yeri ağarmakta   Yine yalnız yine hıçkırıklardayım.   Bilmiyorum,   Bu yaktığım kaçıncı sigaram   Bu gözyaşları nereye kadar?   Ey acımasız soguk duvarlar gelmeyin üstüme üstüme   Beynimi uğuldatan cevapsız soruların ızdırabı   Yetiyor da artıyor bile   Nerde yanlış yaptım ben?   Ney idi günahım anlayamadım.   Hesapsız sevmelerim hep böyle kıymetsiz mi kalacak?   Korkarım bu gidişle zindan gecelerin hiç sabahı olmayacak.     Uzattıkça ellerimi hayata tutunmak adına   Kırdılar bileklerimden hiç acımadılar   Hemde gözümün içine baka baka.   Anladım ki bana göre degilmiş bu kaypak dünya   Ey esen rüzgar   Ey öten seher bülbülleri,   Alın götürün tüm umutlarımı   Savurun arşı alaya   Savurun ki   Bu dünyada gülmeyen yüzüm   Bir umut   Güler belki öbür dünyada.                                 

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

BJK_Kübra

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 24, 2010, 18:37:48
Neyse...                                            Anladım ki bana göre degilmiş bu kaypak dünya   Ey esen rüzgar   Ey öten seher bülbülleri,   Alın götürün tüm umutlarımı   Savurun arşı alaya   Savurun ki   Bu dünyada gülmeyen yüzüm   Bir umut   Güler belki öbür dünyada.                                 

çok güzel..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi