Ana Menü

Tsl.27.Hafta.... BEŞİKTAŞ-eskisehirspor[27Mart Cumartesi.. 19:00]

Başlatan Cem Goren, Mart 21, 2010, 21:49:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

bizim ilk golümüzü demiyorum ya off daha anlatamadım mı
ofsayt diye sayılmayan bir gol var bilmem hatırlıyor musunuz?
onu soruyorum ofsayt mıydı değil miydi?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

pAscAliAnUmut

O da ofsayttı.

Bobo'nun ayağı çizginin ilersindeydi..

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

hah tamam onu merak ettim soruyorum
ama penaltı bana göre penaltıydı eses'in de bizim de.
o harekete(bize yapılan) ortasahada faul kararı veriyorsan ceza sahası içinde de penaltıyı vereceksin
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Yalnız Es-Es taraftarını da oyuncularını da tebrik etmek lazım  ;)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Ayrıca böylesine heyecanlı zorlu bir maçtan sonra Forumumuz yine boş ;D

Ulan illa yenilememiz mi lazım :D

ihsan admin WANTED
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Kuzenim,abim ve ben.. Üçümüzde Beşiktaş'lı. Babam var ğs'li. Maçı izliyoruz.
0-2 oldu ben krizlerdeyim ama içimdende az demedim 'böyle maçları biz az çevirmedik' diye. İçimde bir umut vardı ama babam beni deli etti. Habire konuşuyor ' yok bu takım tutulur mu , reziller , gel gs li ol '

Baba bi sus dedim. Hala konuşuyor deli oldum iyice. En sonunda gittim elimle ağzını kapattı ' biraz sus ' dedim saygısızca bir davranış olabilir belki ama canıma tak etmişti :) Nihat attı umutlandık biz iyice. Babam hala konuşuyor ama. Babama dedim ' Dua et dedim Eskişehir kazansın maçı yoksa elimden çekiceğin var ' ...
Sustu babam :)

Başladı 2.yarı ve 2-2 oldu biz bi bağırırız yengemin karnındaki çocuk bile hissetmiştir o duyguyu.Bir kezde içerden o bağırmıştır :)
(Beşiktaş'lı olucak tabiki yiğenimiz.Şimdiden alışsın :) )

Benim halı sahaya gitmek gerekti. Çıktım evden 2-2 iken. Aklım orda gol olursa haber verin hemen dedim. Yoldayken abim aradı ' 3-2 oldu leenn ' dedi ben bir 'oleeyy' çektim sokakta allahtan etrafta fazla insan yoktu , olsada bişey farketmezdi zaten ama ilgi çekerdik :)

Halı sahaya vardığımda 3-2 bitti haberini duyduğumda artık beni kimse tutamaz o gazla gittim oynadım futbolumu :)
Çok güzel bir gündü valla. Eve döndüm babamla bir güreş ettik iyi bi dalga geçtim babamla :)

Böyle galibiyetler daha bir sevinciri oluyor ama bu strese ömür yetmez :) Ama BEŞİKTAŞ'IM SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA !
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: s.volkan - Mart 27, 2010, 23:23:28
Ayrıca böylesine heyecanlı zorlu bir maçtan sonra Forumumuz yine boş ;D

Ulan illa yenilememiz mi lazım :D

ihsan admin WANTED

İhsan adminden ziyade,

eyüp1903 , SingahLi ve bi kaç gönül dostu daha için . WANTED.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

TurkishTank

ben mac'in ikinci yarisini izledim...

bazi oyuncular'a yedek'de kalmak yaramis...ugur inceman mesela...hayitin mac'ini oynadi...bobo'da guzel'di bide deli ibo...benim icin durum biraz farkliydi...burda sabahin 4'unde uyandim telefondan "livescore" sitesine girdim baktim besiktas ilk yari'yi 2-0'dan 2-1 yapmis...dedim kalk ulan izle su mac'in ikinci yarisini, super bir mac olucak dedim...oylede yaptim...kalktim...izledim...her golden sonra sessizce seviniyordum kendi kendime...kardesim'le ayni odada uyudugumuz icin, rahatsiz etmek istemedim... kazandigimiza sevindim...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

+18 !

KeePSaKe

Açıkcası ben 2-0 dan sonra kazanacağımızı düşünmüyordum hatta 2-1 den sonra berabere biter diye tahmin ediyordum ama kartal yürekliler maçı bırakmadılar ve kazandılar tebrik ederim :)
Since 1903

husoeagle

Cem Goren

hanı yazcak o kadar cok sey varken bıseyler yamamakda var
mac bı baslıyor daha onumuz gormeden 1-0 oluyor oysakı ne hayallerle gıtmıstım bugun oraya. derken 2oluyor yanımda kız arkadasım kufur edemıyorum ama benım yerıme herkes edıyor. dıyorum ıstersen cıkalım.. dur dıyor alacagız bu macı.(kendısı fenerlı ama olsun) 2-1 oluyor nıhat atıyor ama nıhata olan kınım hala bıtmıyor attıgı gol varsa ezdıgıde bır dunya top var. derken 2-2 ve ardında 3-2 gecmeyen bır 15dakıka serdar ozkanla kanser olma ve derken bıtıyor mac zor mac olacagı bellıydı ama kazanmak guzel. hemde 2-0dan gelıp kazanmak ayrı bı guzel.

BENIM BIR TEK HAYALIM VAR...
altın kapılarımız kan oldu tayfun