Ana Menü

Flashforward

Başlatan CR7, Mart 20, 2010, 23:41:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

FlashForward ABC tarafından yayınlanan bir   Amerikan bilim-kurgu televizyon dizisidir. Kanadalı bilim-kurgu yazarı   olan Robert J. Sawyer'ın aynı isimli romanından esinlenilerek   televizyona aktarılmıştır. 24 Eylül 2009 tarihinde yayınlanmaya   başlamıştır.[1][2]3   Aralık 2009'da ABC dizinin Kış Olimpiyatları sebebiyle Mart ayında   devam edeceğini açıklamıştır.[3][4]   Bu durumda FlashForward 18 Mart 2010'da iki saatlik bölümle geri   dönecek ve yine iki saatlik bir bölümle 27 Mayıs 2010'da sezon finali   yapacaktır.[5][6]
Gizemli bir olay dünya üzerindeki herkesin 137 saniye boyunca bilincini   kaybetmesine sebep olmuş, bu süreçte herkes 6 ay sonrasını görmüştür -   bir küresel "öngörü". Los Angeles FBI ajanlarından oluşan Stanford   Wedeck (Vance) tarafından yönetilen bir ekip bu süreçte ne olduğunu ve   bir daha olup olmayacağını incelemeye başlamıştır. Benford araştırma   üzerine önemli bir katkıda bulunur. Öngörüsünde 6 aylık araştırmanın   sonucunu görmüştür ve araştırma için gördüğü kanıtları biraraya   getirmeye başlar. Ekip kararma sırasında bilincini yitirmeyen "0   numaralı zanlı (Suspect Zero)" yu, tehlikeli olduğu düşünülen "D.   Gibbons" ve 1991'de bazı bilinç kayıplarının olduğu Somali'yi   araştırmaya başlar. Bu sırada öngörülerle birlikte kişisel açıklamalar   karakterlerin hayatlarını şekillendirmektedir. Mark Benford öngörüsünde   yeniden alkole başladığını, eşi Olivia da bir başka adamla birlikte   olduğunu görür. Diğer karakterler de benzer şekilde beklenmeyen ve   şaşırtıcı bilgilerle pençeleşmektedir.

:ok :ok :ok
tavsiye ederim . süper dizi

ilk 10 bölümü izlemiştim
şu an 11-12'yi indiriyorum :)
forumda konusu vardı diye hatırlıyorum sanki

ama arama yapınca bulamadım. varsa yeniden yoksa ilk kez açtım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Spartacus u bekliyorum ondan sonra bunada bakarım eğer güzelse bende başlarım...
Fragman yok mu ?
Since 1903

erdibatmaz

güzel dizi. ama nereye gideceğini kestiremiyorum. en fazla ne bulabilirler ki diyorum. bu iyi mi yoksa kötü mü onu da çözemedim. :D
6 ay sonrasını gördüler ee? bi süre sonra kazdıkça mantıksızlıklar olcakmış gibi geliyor. çok iyi planlanmış ve kurgulanmış olması gerekiyor. bakalım. ilk sezonu izledim. 2. sezona daha başlamadım. başroldeki oyuncu için sardım aslında bu diziye. enemy at the gates de oynadığını öğrendim 3. bölümü izlerken, sonra devam ettim.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

Yarın flashget ile iş başı yapıyorum ve indirmeye başlıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

yayından kalktı..

işte bu yüzden bu dizileri seyretmek istemiyor insan..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

çok iyi diziydi
dizide sözü geçen "Friendship Bracelet"lar internet üzerinden 5-8 dolara satışa sunuldu diziyi kurtarmak için.
Gruplar bile açıldı facebook'ta ama malesef dönüşü olmayacak sanırım
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Ufakta olsa geri dönüş umudu var bekliyoruz :S
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

iyiki başlamamışım :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net