Ana Menü

TSL 26. HAFTA Trabzon-Galatasaray

Başlatan +18 !, Mart 17, 2010, 12:28:49

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Cem Goren

Allahım sana sukurler olsun :ok

1puan daha yaklastık :bjk :bjk :bjk :bjk
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

carsi52

Bu sonuç sadece bizi umutlandırdı.
Fener bu sonuçla haftaya geseyi yendiği taktirde şampiyon.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

febe deplasmanda gese'yı yenemez bence
o mac 0-0 yada 1-1 bıtecek bence

Cem Goren

+18 !

1 puan daha yaklaştık diye sevinebiliriz ama eğer Bursa yarın maçını alırsa ki alacak,en karlı takım Bursa olur..

keskinli

macin en ilginc olayi keitanin artistligi oldu
tribünden atilan bi sise 1 metre ötesine düstü üzerine su sicradi
keita artistlik yapip kendini atti  :D
tam bi rezalet
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 21, 2010, 21:44:49
macin en ilginc olayi keitanin artistligi oldu
tribünden atilan bi sise 1 metre ötesine düstü üzerine su sicradi
keita artistlik yapip kendini atti  :D
tam bi rezalet
bu keıta'nın ılk olayı degıl ama nedense keıta'ya karsı hakemlerımızde bı musama var...

Kralkartal21

Keita tam bir çirkef. Oyunu germek adına herşeyi yapıyor !

+1 puan daha yaklaştık diye sevinebiliriz.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Tansiyon çok yüksekti, Galatasaray açısından çok daha önemliydi. Mutlaka kazanılmalıydı, gel gör ki Galatasaraylılar olayın farkında değil! Belki de şampiyonluğu kaybettiklerinin farkında değiller. Suçu direkt oyunculara yüklemek doğru değil ama Emre belki de şampiyonluğa maloldu. Emre ve Neill'in böylesi kötü zeminde, bu kadar topla oynama sevdasına anlam veremedim. Bu tür zeminlerde savunmacıların kesinlike yan pas yapmaması, çalım atmaması, antrenörler tarafından söylenir. En azından ben öyle biliyorum! Bir başka nokta... Oyuncu kalitesi zayıf olduğu zaman maç kazanmak zorlaşır. Bu tür maçlarda geri düştükten sonra oyunu çevirebilmek için dik duran, sorumluluk alan oyuncular lazım. 90 dakika görebilmek için baktım ama Galatasaray'da böyle birini göremedim.

Keita ve Elano gerçeği!

Peki bir soru... Keita neden Avrupa'da üst düzey bir oyuncu olamıyor? İşte bu tür maçlarda oyuna ağırlığını koyamadığı için. Galatasaray'ın ne oynamak istediğini ne yapmak istediğini de anlayamadım. Oyun, Keita'yla beraber Jo ve Santos'un üzerine kurulmuş ama Elano ve Keita'yı ara ki bulasın. Tek sevindirici taraf Dos Santos'un en iyi maçını oynaması. Galatasaray, çok şey kaybetti, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Galatasaray savunmasını da irdelemek lazım. Caner savunmacı değil. Emre güven vermiyor. Sabri, Servet, Gökhan, Hakan'dan kurulu milli savunmayı dağılmış görüyorum. Mustafa ve Barış da sadece oynamak için sahadalar. Dos Santos ve Leo Franco'dan başka övülecek oyuncu yok. Savunma neden bu kadar arkada! Bu oyunla Galatasaray'ı iyi günler beklemiyor. Tabii büyük şaşaalarla getirilen Rijkaard da herhalde yönetim tarafından sorgulanacaktır.

Ligin kalitesi ortada

Trabzonspor için çok önemli bir maç değildi ama net fırsatlar harcadılar. İnanılmaz pozisyonlar buldular ama yine de sıkıntılılar. Maçın geneli ligin kalitesizliğini de ortaya çıkardı. Büyük takımlar gidiyor, Anadolu'da maç kaybediyor. Yıldız dediğimiz oyuncuları sahada ara ki bulasın. Yıldız demişken, Elano'yla bitirelim. Geldiği günden beri hiçbir şey vermiyor. Takıma hiçbir katkısı yok. Bu kadar maliyetle bu kadar üretimsizlik... Elano, Keita ve Emre Güngör'le birlikte takımın en kötü üç oyuncusundan biriydi.

Sergen Yalçın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

3 büyüklerin Anadolu'da maç kaybetmesi nasıl ligin kalitesizliğini gösterir?
saçma bu olay
ya da ben bir şey anlamıyorum
ki Trabzon da şampiyon olmuş bir takım

Cem Goren

trabzona sırada bı anadolu takımı olarak bakmakdır asıl sacma olan....

carsi52

Bölünür senin için uykular!