Ana Menü

26. Hafta | KasımpaşA:2-BeŞiKtAş:2 |Cuma 20:00

Başlatan CR7, Mart 17, 2010, 01:58:03

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

kasımpasa bursaya yattı yada yatmadı ama bıze karsı oynadıgını bursayada oynasaydı zaten o mac kaybolmazdı buda zaten neyın ne old. gosterıyor

ama bızım bunlara sıgınmaya hakkımız yok eger Besıktas'san Sampıyonlugu kovalıyorsan kazanacaksın abı 100tane yesen 101 tane atmalısın ama sende i.kas gıbı bır stoper varsa ısler ıyı gıtmez
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Abi nolur kandırmayın kendinizi..

Yok Kasımpaşa Beşiktaş'a geçit vermiyor. Belediye Gs'ye kıyak geçiyor. Rıza Beşiktaş'a yarıyor öyle böyle..

Önce bu düşüncelerden sıyrılalım..

Eğer takımında bu kadar kabiliyetsiz,beceriksiz ve düz futbolcu olursa sana karşı Kasımpaşa'da oynar, Bursa'ya da kendi sahanda 2-1 den maç verirsn..

1- Önce Slovak milli takımına Dünya Kupası için çağrılmayı bekleyen bitiriciliğinde problemler olan Holosko'yu eleştireceksin..

2- Gözünüzde çok büyüttüğünüz milli kahraman Tello'ya bir daha değer vereceksiniz..

3- Bedavaya yollanıp para ile alınan KENDİ futbolcumuza kademeyi,savunmayı öğreticez..

4- Ve en önemlisi oyuncuların bu kadar eksik noktalarını bilip onları o yönde çalıştırmayan HOCAYı eleştireceksin
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

KeePSaKe

Holosko nun kaçırdığı o 2.pozisyonu amatör futbolcu yapmaz ya yuh dedim.İbrahim Kaş bir daha oynamasın mümkünse Sivok un çıkması çok kötü oldu. Ekrem zaten o boyla Gökhan Güleç i tutması imkansızdı...
Since 1903

carsi52

Kasımpaşa defansı kadar kötü bir defans görmedim ben adamlar ortasahayı bırak 2 adım ileri çıkartamıyorlardı topu.Ama biz bu takımı yenemedik.
Sivokta ciddi hatalar yapıyor defansta.Defansın göbeğine 1 tane ferrari daha lazım.
Tello topu ayağına aldı ayağa kalktım gol diye bağırıcam ki atamadı artist herif.Bıraksa boboya çakıcak off ulan.
Bu arada son dakikada Tabatanın pozisyonu var tam adam vurucak arkadan şerefsiz çelmek takıyor vurduktan sonra serbest vuruş verebilirdi hakem.

Bölünür senin için uykular!

+18 !

Bu saydıklarının hiç biri anadolu takımlarının senin şampiyonluk yolundaki rakiplerine yatmalarını gerektirmez ama..

RCA

napalım ağlayalım mı şimdi giden puanın ardından.. oyuncular düşünsün..

kim ne derse desin belki ben üstüste beşiktaş şampiyonluğu tatmadığımdan olabilir ama ben beşiktaşın bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum

ben beşiktaşı şampiyon olsun diye de sevmiyorum o ayrı..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

holosko'ya dıycek soz bulamıyorum sadece sunu soyluyorum; Dunya kupasında oynayacak bır oyuncu eger o gollerı kacırıyorsa o oyuncuya ben sadece YAZIKLAR OLSUN derım...

Tello'ya gelınce o bu takımda oynar cok rahat oynar ama yanında adam olacak Tabata-Tello-Bobo old. zaman neler oldugunu gorduk..

O savunmadan bozma baltaya gelınce DEFOL GIT artık

Hocaya gelınce anlam veremıyorum artık ben ona neyın kafasını yasıyor cozemedım

pAscAliAnUmut

Kim yatmış Sergen ?

Belediye belediye, A.Avcı Abdullah Avcı adam Fener'i de yendi. Galatasarayla da deplasmanda berabere kaldı..

Kasımpaşa; Fener'i yendi. Galatasarayla 1-1 berabereyken KALİTELİ oyuncusuyla BECERİKLİ oyuncusyla golleri atıp maçı Galatasaray kazandı..

Manisaspor; Fener'e de Cimbom'a da puan kaybettirdi. Bursa maçında da tıpkı Trabzon maçındaki gibi iyi oynarken gol yiyip mağlup oldular..

Bırakalım Anadolu takımlarını da biz kendi Beceriksiz,Kalitesiz oyuncularımıza bakalım

KeePSaKe

Bu kaçan puan kayıplarını çok arayacağız çokkkkk....
Since 1903

+18 !

Bu ligde her an her şey olabilir..

Ama nedense kimin puana ihtiyacı varsa o zaman kazanıyor..

Neyse bu beraberliğinde telafisi olacaktır görürsünüz!

Cem Goren

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Mart 19, 2010, 22:37:01

Bırakalım Anadolu takımlarını da biz kendi Beceriksiz,Kalitesiz oyuncularımıza bakalım
bu kadar basıt sen kendı atacaksın bunun baska bır ızahı olamaz. eger gese kasımpasaya 10dakıkada 3gol atıp macı koparabılıyorsa sende koparacaksın he koparamıyormusun o zaman yoldan cekılıceksın...

2.sıradakı rakıbının trabzon gıbı krıtık bır deplasmana gıttıgı haftada kazanamıyorsun :sopa :sopa

CR7

o beceriksiz kalitesiz oyuncular bugün şampiyonluk yarışında
becerikli diye saydıkların değil

ayrıca gs maçının nasıl koptuğunu bi hatırlayın isterseniz
saçmasapan bi penaltı,kırmızı kart maç bitti
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

djinonu

sampiyonluk kimse demesin bundan sonra
ka$ ve nihat cok kötü oldu..
holosko bu macta kral olacagina benim gözümde köle oldu...
ekrem zaten manyak at gibi siplayip duruyor ama yardimi dokunamiyor...
yusuf 90 dk oynamamis senelerdir gelir burda oynar...kritik macta necipi oynatir finki oynatacagina...ernst yerine necipi cikarirdim
sivok migde spazmimi ishalmi ne olmus...sikaydin kicini bi 15 dk daha...
3ü atacak iken tello nasil boboya cikarmadi topu hala anlamis degilim...

ama olan giden sampiyonluk ümitlerine oldu DENIZLIYE GIDIP 100TL BILET PARASI VERENLERE MACLARA GIDIPTE SAMPIYONLUK ASKIYLA YANIP TEZAHÜRAT YAPANLARA OLDU...
hicbirimiz haketmedik böyle bir teknik futbol kadrosunu...
denizli nasil holoskoyu cikarip nihati alir?
nasil ernsti cikarip tabatayi alir?ernst yerine necipi alsaydi durum baska olurdu...
ah ulan ah...
hadi simdi cik bakalim denizli efendi 30cu haftasinda görecegiz diye...
ite kalka sampiyon olunmaz biz 100yilda gördügümüz sampiyonlugu istiyoruz ULAN!

pAscAliAnUmut

Keita, Jo mu şampiyonluk yarışında değil   ???

Penaltıdan kırmızı karttan önce iki takımda bu skorla sahadan ayrılır derken Keita sahneye çıkıp hiç yoktan maçı almadı mı yiğit ?

+18 !

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Mart 19, 2010, 22:52:15
Keita, Jo mu şampiyonluk yarışında değil   ???

Penaltıdan kırmızı karttan önce iki takımda bu skorla sahadan ayrılır derken Keita sahneye çıkıp hiç yoktan maçı almadı mı yiğit ?

Keita,Jo da şampiyonluk yarışında Holosko,Bobo da!

Bi fark göremiyorum ben..