Ana Menü

Balotelli'den Şok İtiraflar

Başlatan carsi52, Mart 02, 2010, 19:10:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.

Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, "Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.

Düşünsenize böyle birşeyi bizden bi futbolcu veya gese yada febeden bi futbolcunun söylediğini :lol

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Ayrılmak istiyor herhalde Balotelli
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Guti ORÇ.

futbolcunun acık sozlu olması guzel ama burda olsa sahaya cıkartmazlardı o adamı

Cem Goren

Alıntı yapılan: Orçun - Mart 02, 2010, 19:47:23
futbolcunun acık sozlu olması guzel ama burda olsa sahaya cıkartmazlardı o adamı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Cem sadece alıntı yapıp bırakmak çok mu hoşuna gidiyor?

konuya girersek

bunu duymuştum ben Milanlıyım şeklinde bir açıklamasını ama sonra şöyle bir açıklamasını da duymuştum : "Onlar sadece espriydi..."

ama alışveriş yaptığını duymamıştım
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

hosuma gıdıyor yada gıtmıyor konu bu degıl
bende aynı dusuncedekı seylerı baska kelımelerle anlatacaktım ama yazılmıs zaten.

neyse konu bolunmesın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Milan'da isterse gitsin Milan'a o zaman kim tutuyor onu orda..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Orçun - Mart 02, 2010, 19:47:23
Bu çok açık sözlüymüş ama :D
Since 1903