Ana Menü

Hayrettin yeniden kalede!

Başlatan CR7, Şubat 03, 2010, 17:52:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

47'sinde yeniden kalede

NTV'de Günün İçin'den programınakatılan 47 yaşındaki kaleci Hayrettin Demirbaş, Niğdespor TeknikDirektörü Cevdet Sancaklı'nın kaleye geçmesini istediğini ve kendiniçok iyi hissettiği için bu teklifi kabul ettiğini söyledi.AmatörKüme takımlarından Niğdespor'la futbola geri dönen eski milli futbolcuHayrettin Demirbaş, NTV'de yayınlanan Günün İçinden programında OğuzHaksever'in sorularını yanıtladı.
İlerleyenyaşına rağmen yeşil sahalara dönme kararını nasıl aldığını anlatanDemirbaş, "Cevdet hocam benden kaleci bulmamı istedi. Ben daha önceteknik direktörlük yapıyordum. 4-5 tane kaleciyle görüştüm fakathiçbiri nasip olmadı. Birinin askerlik problemi vardı, kimi amatörtakımda oynamak istemedi. Bazılarına da Niğde biraz uzak geldi. Sonuçolarak en son olay kapandı. Sonra Cevdet hoca bir akşam aradı ve'Hayrettin ben seni Devler Ligi'nde seyrettim, rahatlıklaoynayabilirsin, gel sen oyna' dedi. Ben bunu birkaç gün ailemledüşündüm. Daha sonra neden olmasın dedim. Bu mutluluğu bir kez dahayaşamak istedim. Bence bunun yaşla bir ilgisi yok. Önemli olan sevgi,işe saygı... Bu anlamada da hocanın teklifini kabul ettim" diyekonuştu.
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz peki? Haberin devamı ↓

reklam

"Kendimiçok iyi hissediyorum. Bunun yaşla alakası yok. 50 yaşında da olsan 60yaşında da olsan iyi çalışmak, işine saygı göstermektir. Bunlarıyaptıktan sonra da yaşın bir öneminin olmadığına inanıyorum. İnşallahbunu sahada ispatlayacağız."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

gencliginde neydin ki bu yasinda ne olasin..

komedi gol yemesiyle beni epey guldurmustur GSde
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

bide tanjuyla ridvani bogmasi iyi idi :ahaha
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

gıt domates yetıstır ne ısın var topla tufekle ya :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun